„Az X-Faktorban szereplő Mamah Marika is bizonyítja, hogy Bartók Béla néger volt” – állítja Keceli-Murat Árpád hungaro-antropológus.

A szakértő szerint így végre belátják a Kodályt eddig lájtos nóta-karaokésnak tituláló liberális Bartók-fan sznobok, hogy a zeneszerző nem is volt magyar. Az X-Faktorban szereplő tehetséges dédunoka említése után további bizonyítékokat prezentált a tudós.

Bartók korábbi zenésztársának naplójából kiderül, hogy a fiatal Béla emelkedése helyből 1 méter 20 centi volt. Például 1908-ban egy koncert után a hárfa tetejéről így tudott lekapni egy erkélyről odadobott burgonyaszirmot. A Zeneakadémián, amikor sajtos rolóért rohant a büfébe, a 100 méteres folyosón 10 másodperc alatt ért végig, miközben azt kiabálta: I have a dream!

Viszont Keceli-Murat szerint sem biztos, hogy Bartók 1922-ben egy pimpelt Ford T modellt ugráltatva jaszkarizott az Andrássy úton, miközben beat boxolta az Allegro Barbaro-t. A kétkedőknek végső bizonyítékként elmesélte, hogy Bartók a monogramja miatt fiatalon kizárólag Bébének hívatta magát, és egyfolytában rákot evett, szinte mindegy milyen formában.

58 KOMMENT

  1. ehhh. bartók néger volt. ebben mi az újdonság?

    egy hiteles Molnár Ferenc anekdota szerint Bartók maga is elismerte, hogy jobban szereti a fekete billentyűket a fehéreknél. amikor Molnár rákérdezett az okára csak ennyit mondott: “Faszom se tudja”

    nigga

  2. Szerintem tévedtek, mert Bartók Béla svéd vagy skót származású volt (ezeket az s betűsöket mindig keverem), bizonyíték is van rá, mert a legtöbb fényképén világos a haja.

  3. ez egy jó cikk, mert nem Bartókon élcelődik, hanem azokon a magyarságkutatókon, akik a nekik nem tetsző magyarokról (Bartók zsidó volt, nehezen értelmezhető zenét szerzett) be akarják bizonyítani, hogy nem is igazi magyarok

  4. “Bartók 1922-ben egy pimpelt Ford T modellt ugráltatva jaszkarizott az Andrássy úton, miközben beat boxolta az Allegro Barbaro-t. “

    A Nyugatosok meg csak lestek ki a kávéház ablakán hogy WTF. 🙂

  5. @Maisie MacKenzie: Azért néha akad egy két poénjuk, ráadásul az antennám inkább afféle kölykös jópofaságot vesz le a posztokból, mint rosszindulatot. Ebbe néha belecsúszik kisebb-nagyobb olyan ízléstelenség is, mint ez a mai.
    @fofofo: Igazad van, csak ez a szándék félrebicsaklott az erőlködésben.

  6. @l0lcopter:
    Valójában cigány zsidó néger volt. A zongoráján a fehér billentyűk is kicsit kreol színűek voltak.

    @redriot77:
    A nyugatosok (ami egyrészt kisbetű) ugyan nézhettek ki a kávéház ablakán, hogy WTF, de a kávéházaik – mind a Centrál (Felszab), mint a New York (Blaha) kurva messze vannak az Andrássytól (és bár a világegyetem egyre gyorsulva tágul, de már akkor is kurva messze voltak) ahhoz, hogy bármit is lássanak onnan BB jaszkarizásából.

  7. Oszt, MELYIK NÉP v. NÉPCSOPORT NEM RASSZISTA ???
    Csak a magyar! Köpj föl s állj alá ! MINDEN NÉP S NÉPCSOPORT , SZID, UTÁL, GYŰLÖL más népet v. népcsoportot ! KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN FÖLDRÉSZEN, ORSZÁGBA, VAN RASSZIZMUS !!! Mindig is volt, van s lesz! AMÍG a FÖLD FOROG s KEREK, ADDIG MINDIG LESZNEK………

    Tudja valaki folytatni ?!

  8. @becsoccsent: Azért, “nem rossz” a válasz, mert a fehér faj BŐVEN ELŐBB KI FOG HALNI !!!, maradnak a többi, színűek, mint a niggerek + összes degenerációja, félvérek, sárgák, cigányok, zöldek, rózsa színűek, lilák, kékek, ………( NO MEG a BUZIK !
    A FEHÉRNÉL “sötétebb” színűek” !
    Idő kérdése s a “fehér faj” ELSŐNEK FOG ELTŰNNI a földről !

  9. Basszátok meg, hogy ilyen gyökerek vagytok, hogy mindenre haptákba vágjátok magatokat, merhámimagyarokvagyunkhánem? Ez a gáz, hogy ilyen savanyú gecik vagytok. Tipikusan azok a balfaszok vagytok, akik 6:3-mal meg Mátyás királlyal példálóznak.
    A poszt pedig iszonyú vicces, nagyon jót nevettem rajta:D RESPECT BARTÓK B.

  10. @becsoccsent: Na! MERT, lehülyéztél, te barom! @is: jól válaszolt! Mivel egy szó híján én írtam le s erre ő jól válaszolt,de te újra össze vissza idézed, amit eddig sem tudtál, most meg ha el is olvastad, megjegyezni NEM tudtad,de “osztod az észt” . A mondás, így hangzik.
    AMÍG A FÖLD FOROG S KEREK, ADDIG MINDIG LESZNEK ROCKEREK !!!
    A böffentésed végén, az a fosdarab mi akar lenni?! : “hulyeseget, pont ne kezd el…”
    HA te FELE ANNYIRA s NEGYED OLYAN JÓKAT TUDNÁL ÍRNI, mint a “vén” rocker, akkor te már sicc pajjja szintjét (seggét, valagát) alulról nyaldoshatnád. az a krapek “NAGYON tud” , MINDIG is TUDOTT SEGGET NYALNI ! legyen neked ő a játszó társad. Az értelmesebb embereket hagyd inkább békén, hagy hülyéskedjek én tovább, azokkal, kik értik a mondandókat. te itt lófaszt sem értesz, csak értetlenkedsz! :))) 😀

  11. @randomgenerator: JOGOS ! mikor azokat az isten barmaikat próbáltam “belevenni”…….. én csak a fehér homókra “gondoltam” s úgy lett volna jól megfogalmazva , hogy no meg azok miatt IS fogy a fehér…….alföldi, kulka, stejner, kolosi, csonka ezek “csak a híresebbek”. jó lenne,ha az AIDS meg a Hepatitis A, B, C, D, E, F, …………rohassza el mind!
    3-4 konyak után, kérem elnézéseteket.
    a homók ? örökbe fogadják pákkóóó összes fattyát……..más most nem jut eszembe.
    meg tudsz bocsájtani? a lónak négy lába van, mégis kolbász lesz a kutyákból.:))):D
    mi lehet,azzal a szerencsétlen @becsoccsent:el ?!

  12. Bartók Béla szanszkrit családba született, zenei anyanyelve pedig pali volt. Ez a végső igazság! Olvassátok gyakrabban a szent könyveket, azokban minden benne van. Az 1270-es években például még pisztoly is volt egy bibliában, amit egy papnak öltözött gepida vitt fel egy repülőgép fedélzetére Babilonban. A repülőgéprablás azonban nem sikerült, mert akkor még nem volt feltalálva a repülőgép — a gepida csúnyán megelőzte korát.

  13. A küszöbmajom.. a szalonban a gazdája fel akart vágni a tesók előtt, hogy ő nem bendzsózik, hanem valami mást csinál, állítólag így kezdődött az egész. Megfigyelte, hogy a szoptatós dajka, Rosa seggén gyakran veri a ritmust, aztán valami hasonló nagyot választott neki. Hamar megmutatkozott a zsenialitása, valószínű azért, mert magyar vér is csordogált az ereiben, bár az úrfi mindent tagad!

    Mellesleg a Király utcában is gyakran látták, a KFC-ben lógott fél napokat!

  14. Halálra nevettem magam! Pedig én egy “nemsznob” Bartók-rajongó vagyok, mivel rossz nevelést kaptam sajnos…
    Venszivar és társai, akik ebből is képesek “faji kérdést csinálni”, igazán eltűnhetnétek innen kommentelni mondjuk a kurucinfóra. Oda is szoktam menni néha, csak hogy az ilyen szánalmas népeken jókat röhögjek.

  15. Vicces poszt, de még viccesebb az a fotelnáci, akinek, mint általában az ilyeneknek, nincs semmi humorérzéke, és mikor áttételesen rajta röhögnek, csak annyit mond dölyfösen, hogy “nem tetszik”. Érzi, hogy ő van a céltáblán, de nem érti, miért. Ha megkérdik, érti-e egyáltalán, azt mondja, hogy teljesen érti, de neki egyszerűen most ez nem tetszik. Persze, mert be kéne vallania magának, hogy tetszik, csak
    az azzal járna, hogy egyszersmind le is köphetné magát, mert egy primitív általánosításra építi a világnézetét. Az ilyeneknek felesleges is az öniróniával előhozakodni, ha még azt sem képes felfogni, hogy a faj az az ember, és a szó, amit keres, az a rassz.

  16. Szíjjártó meg sárga színű amerikai eredetileg. A nevét Simpsonról magyarosította. Elég megnézni a fejformáját, ez a nyújtott, kapszuloid magashomlokúság egyértelmű bizonyíték arra, hogy Homér rokona.

  17. @sexmachine: Elég paranoid lehetsz, ha minden mögé látsz valamit, és el nem tudod képzelni, hogy a tárgyi írás egyszerűen tényleg csak azért nem tetszik valakinek, mert nem tetszik, és kész. Ízlésről kezdtél vitatkozni, ehhez őszinte gratulációmat fejezem ki.