A Lufthansa osztrák légitársaság bemutatta Budapesten a legújabb, óriási Airbus utasszállító gépet. Vagy ahogy a franciaországi gyárban mondanák, Le Airbus.

Az Airbus megérkezésekor a felvezető autóban ülő zászlózsonglőrök próbáltak megtanítani a pilótáknak egy új koreográfiát, ám az Airbus legénysége a pilótafülke kialakítása miatt csak nehezen tudta követni a magyar zászlófenomént. 

 

A gép soha nem látott kényelmet kínál már turistaosztályon is. Rengeteg hely a lábnak, aludni is lehet a pihe-puha székeken. De hoppá! Úgy látszik itt valaki már aludt. A képek szerint az utazó úrnak (vagy hölgynek) remek ízlése van!


 

A bajor légitársaság képviselői elmondták, hogy igyekeznek minden utas igényeit kielégíteni. Legyen szó tartalmas olvasnivalóról: a Lufthansa (ejtsd: Lufthansa) minden Airbusszal utazótól megkérdezi milyen újságot kér az útra, és bizony, azt kapja.

És ha esetleg beleuntunk az alvásba és az olvasásba, hatalmas televíziós kínálat vár minket. Beszélgetős műsorok, dokumentumfilmek, koncertek és természetesen egész estés játékfilmek a Sátántangótól a Körhintáig bezárólag. A képen éppen a Star Wars legújabb Blu-ray-kiadása megy.

Egy apró figyelmesség a kelet-német légitársaság részéről! A hatalmas járművön ott lobogott a magyar és a budapesti zászló. Sajnos a régit rakták fel, vagy lehet, hogy a románt, de a gesztus a lényeg.
 

"A Nobu megnyitása óta nem szórakoztam ilyen jól" – nyilatkozta az A380-as látogatásáról Orbán Viktor miniszterelnök, majd gyorsan beállt az óriásgép legénységéről készült képre.

11 KOMMENT

  1. Büdös nagy gép! Lézer S8 Jankó nehogy szemet vessen rá, mert szeret ám ő a más pénzén dikheszkedni. (Mert ugye, aki értéket teremt, annak kijár a luxus.)