A Főügyészségről hazafelé tartó exminiszterelnököt megleptük olvasóink kérdéseivel – Gyurcsány kitálalt Sukoróról, az Indexről és az MSZP-ről.

Mit szól a sukorói telekcserékről szóló híreszteléseknek? Van igazságalapjuk? (MarikaNagy)
Gyurcsány Ferenc: Erre a kérdésre nem kívánok válaszolni.

Korábban Wieszt János azt mondta, sohasem találkozott Önnel. Ez tényleg így volt? (Thomas44)
Semmi ilyen jellegű kérdést nem szeretnék még csak megközelítőleg sem megerősíteni, sem megcáfolni, úgyhogy tartózkodnék a kommentálásától.

A tárgyaláson jelen volt Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapítója, Echelon-tanú. Igaz az, hogy kettejüket különleges viszony fűzi egymáshoz? (MFArpi)
Ezek puszta találgatások, ha bármit is reagálnék rájuk, csak teret engednék a terjedésüknek, éppen ezért nem teszem.

Mesterházy Attila is részt vett az Ön mellett tartott szimpátiatünetésen. Ez egy esetleges MSZP-DP koalíciót vetít előre? (Janoska)
Úgy vélem, az elmúlt időszakban eléggé tisztán kivehetően artikuláltam, hogy az ilyen tartalmú kérdéseket félrevezetőnek tartom, ezért mindenkit arra kérnék, tartózkodjon feltevésüktől.

Fenntartja azon álláspontját, miszerint koncepciós per folyik Ön ellen? (KovacsPeterzon)
Vannak olyan információk, amelyeket az újságírók kérésére szívesen megosztok a nagyközönséggel, ez sajnos nem tartozik közéjük.

Most nem a perről: mit szól ahhoz, hogy rövid időn belül mindkét nagy online portál szakmai vezetése távozott? (bedemarci)
Mivel a dologban nem vagyok kompetens, távol álljon tőlem, hogy reakciómmal megosszam az olvasókat. Mindenesetre köszönöm a kérdést. 

Én arra kérném a Gyurcsány urat, hogy erre a kérdésre ne válaszoljon?(Katiakertbol)
Ez nem is kérdés volt. A francba, bedőltem. Jót mulattunk.

Mi a véleménye, nyerünk a finnek ellen? Mit vár a meccstől? (Sanyibá)
Inkább nem szeretném kommentálni.

16 KOMMENT

  1. hihi, megvan az első hírcsárdás sztár 😀 azért egész figyelemreméltó, hogy mindig ugyanaz a rövid, tömör, velős hozzászólás mekkora karriert tud befutni 😀

  2. Szolgálati közlemény: betyár szerkesztőink tegnap elkúrták. Merthogy valójában a „fletósimogatás” világnapja volt. Csak azt nem értem, hogy ha már „halál, megdöglesz” is ott prezentálta magát (mindannyiunk örömére), ugyan mért nem simogatta meg (mindannyiunk bánatára). He?