Váratlan fordulat! Most, hogy a nyugat Szijjártó Péter haját másolja, a miniszterelnök szóvivője váltott. Lehet, hogy új őrület születik?

"Politikai harca az igazságért a kijevi bíróságon vesztes helyzetből, azt hiszem mindannyiunk számára példamutató lehet. Az államadósság elleni harcban vezessen minket ez a szellemiség" – mondta el lapunknak a megújult hajú Szijjártó Péter.


(A képeket köszönjük H.Zsoltnak)

 

22 KOMMENT

  1. lemaradt:

    múltkor mondám, hogy lassan csöcsöt növeszt és puncit villant.

    nem azért mert én megmondtam, de minden arra kampózik, hogy megindult a szőke celebbé válás rögös útján. azért egy makrométernyi agyat még növesztenie kell majd, mert bárki bárhogy butázza a tévéscelebeket, még a kiszeltünde pinaszőrének is több agya van, mint péterkének (petrácskának? hogy kell majd szólítani ezentúl?)

  2. Kedves Lendvai Ildi néni,
    lécci ne huhogj, mert még hamarosan megérjük „péterkénk kiszeltüncisévé vált pinaszőrének a világnapját”. Nem mondom, hogy nem lenne jó egy ilyen jeles napr ébredni, de tán nem kéne rorszírozni…

  3. Lemaradt, mint nálad:

    Ha kivonjuk a képletből a makrométernyi agyút és kiszelet, neked, mint Lendvai Ildinek vajon milyen árnyalatúnak bizonyulna a pinaszőrzeted? Ez nem érdemelne meg egy szolíd posztot? He?

  4. @Lendvai Ildi néni:
    Esztet értem. De úgy mégis. Szerintem igen széles tömegeket érdekelne arra az izgalmas kérdésre adandó válasz, hogy magának a magasságos Lendvai Ildi néninek vajon milyen színárnyalatban pompázik – a mai szóhasználattal élve, ami nekem nem tecc, tehát ez az elhatárolódás helye, mert a helyes kifejezés az, hogy pina… – sunája? Nem néznéd meg a kedvünkért?

  5. Még csak annyit, hogy 13 éve hűséges pulikutyám (tisszességes nevén:Szilaj Szittya Sámán) morgott egy csúnyát, mikor olvasta a „pulit a karózhoz” szösszenetedet. Merthogy ő ír, olvas és politológiai szonetteket jelentet meg szabadidejében. És emellett Lendvai Ildi néni pina/suna szőrzetének környűállása is igen érdekli. Épp ebből készül doktorálni. Ajrópa segíccs neki…!!!

  6. Teljes mértékbe a változást hoztátok rám. Minek kell ilyet csúnyát mutogatni a Hír Csárdán?
    Gyerekek, nők, és idősek is látogathatják az oldalt!
    Én például visszaöklendeztem a lángolt kolbászt, őrület!

  7. Immáron két napja nem tudjuk a színárnyalatát Lendvai Ildi néni pinaszőrzetének. Ha tőlem kérdezitek, holnap lesz a „milyen árnyalatú Lendvai Ildi néni pinaszőrzetének a világnapja”.
    Ha nem, hát nem. (Persze inkább szeretnék egy ilyen világnapra ébredni…)
    Ajrópa, segíccs…