Úgy látszik, nem múlik el nyom nélkül a fél éves magyar elnökség, legalábbis erre utal az Unió vezetőiről készült legutóbbi fotó.

 

Ha nem is az egész ország és a magyar nép, de Szijjártó Péter bizonyára nagy hatással volt Angela Merkelre, Nicholas Sarkozy-re és Jose Manuel Barrosóra, hiszen a hírességek után a három politikai vezető is egyszerre nyíratott magának Szijjártó-frizurát.

32 KOMMENT

  1. szijjártó képes bárkire nagy hatást gyakorolni, aki legalább három másodpercig látta az a lófaszborjú pofáját. beszéddel kiegészítve a hatás hatványozódik, 5-6 perc már kimondottan káros lehet az egészségre, 10 percnél tovább csak a legedzettebbek bírják.
    a világrekordot a Zorbánc tartja 120 perccel, ám többen vitatják a végeredményt, lévén, hogy ilyenkor a szijjártó arca (sic!) a gazdatest farpofái között helyezkedik el (tehát a szemeket nem éri megterhelő inger), és nyelvével prosztatamasszázst végez, mely állítólag nagyban növeli a gazdatest élvezetét, valamint szijjártó-tűrő képességét.

    több éves kutatás után megállapíthatjuk, hogy az emblémává dicsőült frizurát is tulajdonképpen a farpofák töltött temérdek idő alakította ilyenné. a cikkbéli képről is jól látható, hogy a hajzat ott kezd el csúcsolt alakzatot felvenni ahol a Zorbánc segge izomból összepréselte. ez az összepréselő mozgás a szervezet (jelen esetben a gazdatest valaga) ösztönös reakciója a hajszálak okozta csiklandozó ingerre.

    cikkünk folytatódik a reklám után.

  2. Én meg a Petikémet séróját nyírtam ilyen fazonra, csak az alsógatyám mindig szétnyomja.
    Most a szemöldök és hátszőr projekt következik, aztán jön az orr- és fülszőr.
    A talpamat kócosan hagyom.

  3. Az Index kiszállt a politika kritizálásából.
    Ennyire telik a tehetségükből.Megmutatják….!
    Idióta bulvár zábódzsimis szar.
    Kár.
    Sokkal több volt bennük, de vége.

  4. I love to explore I recently came across your blog and have been reading along.
    I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that
    I have enjoyed reading. Nice blog.
    Wish I had found this blog before. The advices in this post are very helpful
    and I surely will read the other posts of this series too. Thank you for posting this.I admire the time and effort you put into your blog and detailed information you offer! I didn’t know that!

  5. ha a száját kinyitja hazudik ez a buta, ratyi, “lendvayildikó”

    Támogasd a tüntetőket, érted is teszik!

    Orbán – Gyurcsány takarodj!

  6. @moncayo: Tisztelt Együttműködő Nemzettársam!

    Örömmel tájékoztatom, hogy kezdeményezését Nem. Ügy. kormányunk, a nemzeti- és szociális konzultáció keretében magáévá tette. A mai naptól az Ön által tervezett szijjártókefe kötelezően hozzátartozik az Alaptörvény Asztalához építendő Alaptörvény Árnyékszékéhez.

    Stílszerűen a Magyar Nyelv napján Schmitt Pál át foglya adni Szijjártó Péternek “A Nemzet Vécékeféje” kitüntetést drót-fokozatát, Corvin-vécéláncon.

  7. Ki a bánatot érdekel Szijjártó frizurája? Esetleg az érdekelne amit mond, de sajnos annak sincs semmi értelme! Most is megmagyarázta a telekommunikációs adót , nekik van igazuk nem az Eu. nak! “Hu basszus má megint” mennyibe fog ez nekünk kerülni?! Bár mire fizetni kell addigra már semmink se lesz!

  8. Gondolom Szijjártó most, hogy látja milyen hülyén néz ki Merkel, Barroso, és Sárközy, csak elhiszi a szerencsétlen, hogy mi is hülyének nézzük a külseje miatt is. Orbán fejét, amikor láttam felülről és háturól, hát úgy néz ki nem sikerült a hivatalnoki frizura valami szimetrikusra.