A hasonmásverseny fotói egy nap alatt bejárták a világot, és az utóbbi idők egyik legvadabb hóbortját indították el. A sztárok most mind Szijjártó-hajat vágatnak maguknak.

 

Az A-listás celebek közül Britney Spears volt a leggyorsabb, aki talán közelgő budapesti koncertje okán is posztolta új fotósorozatát, amin már a jellegzetes homlok és frizura kombóval látható. A következő néhány napban egyébként rengeteg hasonló fotóra számítunk, ahol hírességek Szijjártó hajával lefotózva tűnnek fel, amint újabb képek birtokába jutunk, tovább tudósítunk a szijjártóing jelenségről.

37 KOMMENT

  1. Nem. Ügy. kormányunk erejét mutatja Európa és a világgazdaság felnőttoktatásban részesítése mellett a hajviselet meghatározása is.

    Szijjártó Péter sem kizárólag frizurájával, de kaméleon-szerű kommunikációs technikájával is új színeket vitt a politikai tájékoztatás már-már elavult, unalmasan a valós tényekre koncentráló műfajába.

    Jól szabott hazugságaihoz kiegészítőként mindig megnyerő kisfiús mosolyt visel. Nem fenyegeti az a veszély, hogy a hülyeségeitől fog égnek állni a haja. Ez a éles hajviselet ugyanakkor praktikus is: eredményesen véd a plafon esetleges leszakadásából adódó sérülésektől. És minden keresztkérdésből elegánsan kivágja vele magát.

    Érdemei elismeréseként megkapta a Divatdictator Imperator (DIDI) címet. Is.

  2. @hallari: ki van zárva. genetikai képtelenség. nem véletlenü vizsgálták éveken át a világ legjobb gerincológusai. munkájának alapkövetelménye, hogy még még a legerősebb tudatmódosítók hatására se legyen képes egy tócsányi híg fosnál nagyobb merevséget mutatni.