Ezt a pózt a legalább 10 éve együtt élő, 30 év feletti pároknak ajánljuk. Első lépésként a férfi kapcsolja be a tévét, és keressen egy sportcsatornát.

Ettől a nő idegrendszere erőteljesen megfeszül, de ne ijedjünk meg, ez még meglepően kellemes pillanatokat okoz a későbbiekben. A tévé bekapcsolása utána egy korábban vásárolt nagy csokor vörös rózsát – a tökmaghéjjal összeköpködött dohányzóasztal alól – előrántva lepjük meg kedvesünket.

Biztosak lehetünk benne, partnerünk annyira meglepődik az utoljára 9 éve és 11 hónapja gyakorolt gesztustól, hogy megmerevedve észre sem veszi, amint sunyin lecsúsztatjuk róla tréningalsóját (Békáson Budmil pamut, Rózsadombon susogós Lacoste mackó, a VII. kerületben Senior retró nejlontréning). Ezt követően kb. 5 cm-ről, hirtelen ordítsuk a nő arcába: „Mit ugattál Materazzi?” – majd a teljesen döbbent tekintetű párunkat hirtelen fejeljük le, szaladjunk ki a szobából, vetkőzzünk meztelenre és kenjük be magunkat avas kókuszvajjal!

Ekkor következik a klasszikus becsúszás! Amíg a nappaliban bizonytalanul dülöngél a partnerünk, a konyhából nekifutva páros lábbal csússzunk be neki hátulról, és – labda nélküli – ollózással kezdve, majd rüszttel támogatott nyenyeceléssel pakoljuk meg rendesen! Ezt olvasva sokan felszisszennek, de higgyék el: ez mindkét szereplőnek jó!

A gyakorlottabbak keressenek rá a neten a Puhlozás-Collinázás, Közvetett szabadkúrás, Nedves Panyenkázás, és a Csűddel nyalatás koreográfiákra is!

7 KOMMENT