Meg kell ismételni a Józsefvárosban a guberálókról és hajléktalanokról szóló népszavazást, mert 3456 db szavazócédulát kiguberáltak az urnából.

Bár igyekeztünk az urnába lépők személyazonosságát ellenőrizni, mégis megtörtént, amitől rettegtünk” – nyilatkozták a helyi választási bizottság tagjai lapunknak, akik elmondták: a guberálókról és hajléktalanokról szóló népszavazás urnáiból illetéktelenek kiguberálták a leadott voksok jelentős hányadát.

Két körzetben is azt hitték a bizottságok tagjai, hogy a bejáratnál toporgó emberek a sorukra várnak, pedig csak papundekli dobozokból ágyaztak maguknak. Mikor kimentek, hogy elhessegessék őket, akkor történt a tragédia: a fülkékben lévők kiguberálták a szavazólapokat.

A népszavazás lezárultával három szavazási helyszínen is megjelentek hajléktalanok, hogy papundekli derékaljnak elkérjék a felhasznált karton urnák hullámpapírját.

3 KOMMENT

  1. A józsefvárosi hajléktalanokat azért kell szigorúan megbüntetni, nehogy a példájukon felbuzdulva mindenki nyíltan leszarja Nem. Ügy. kormányunk politikáját.

    A köztéri vizelés és székelés kizárólag a Kossuth-téren lesz eszttikus és politikailag korrekt, de ott is legközelebb 2006-ban.