Szily László újságíró honlapunkat érintő objektív észrevételeit követően jogos kritikák sorát kaptuk hűséges olvasóinktól, illetve a szakma jeles képviselőitől. Ezek közül a számunkra legtanulságosabbat idézzük olvasóinknak.

Takácsy „Kókusz” Máté
Korábban az Independent magyarországi szakzsurnalisztája; ’94-ben a Vektor.hu alapítója; ’97-2011 között az Etalon.hu főszerkesztője, Neo-Kreatív díjas újságíró; négyszer a Gödör kedvence; a Tiloson műsorvezető; a Sziget, a Volt, a Glastonbury és a Woodstock fesztiválok alapítóinak jó barátja.

Könyvei: Taram-taram timsó, Lepedék 007, Irdatlan irdaltam, Urbán Lezserz
Amúgy laza multiplikátor, falmászó kócos vagabond, a betiltott frekvenciák ösztöndíjakkal támogatott megmondóembere, internetcsibész és – ahogy a Dürer Kertben mondják – a 30 feletti városi biciklis lányok egyik idolja.

„A faszom kettéáll, hogy ezt a bazedovkóros pszeudohahota, dzsunkabaszó, sasjózsicsöcsszopó Hírcsárdát ki a kurva anyám lájkolja? A Szily is megmondta, hogy a Spéder valamelyik genetikusan torz fiának a nagy ferkvenciával előre-hátra rántó jobb keze ez a lepedék blog. Előbb injekcióznék a vénájába kálvintéri levegőt ennek a blognak, mint a kurucnak, hogy a Tasnádi Petya küldene koporsót a születésnapjukra ” – mondta higgadtan Takácsy.

A HírCsárda továbbra is nyitott a konstruktív kritikai észrevételekre, és szerkesztőségünk szeretettel várja hozzászólásaikat.

17 KOMMENT

  1. Filatáskát a Hírcsárdának!
    A fotó pedig, hogy mást ne mondjak, fasza, nagyon fasza!
    Ha az emlékezetem nem csal (márpedig nem nagyon szokott), a kép a néhai Friedmann Endre Ernő, művésznevén Robert Capa munkáját dicséri.
    Jó látni, hogy szerzők egy kis kultúrát is próbálnak becsempészni a ‘sorok’ között.

  2. Namostakkor kiapöcs megmondóembervagyki ez a mivoltmaaneten?
    Vagy nem vagyok eléggé online?

    Szilynek biztos nem tetszett, hogy összehoztátok azzal a szerencsétlennlk, a Geronazzo vagy André vagykiatök volt az?
    Plágium!