Ez természetesen továbbra sem jelent megszorításokat, ráadásul ezeknek az adózásserkentő eszközöknek Széll Kálmán formájuk lesz – közölte Matolcsy György.

Még alakulóban van a kormány nemmegszorító nemcsomagja, aminek köszönhetően megmentődik az ország, együtt hál a kecske az oroszlánnal, Gyurcsány Ferenc Damu Rolanddal, és aminek köszönhetően Magyarország lesz a bokréta az IMF kalapján.

A nemmegszorító nemcsomaggal kapcsolatban a legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy nem lehet néven nevezni, ezért házon belül csak Voldemortnak hívják, de hamarosan pályázatot írnak ki az elnevezésére. Az már biztos, hogy a „csomag”, a „pakk” és Nyilas Misi nem lehetnek a névadók, és a névnek utalnia kell arra, hogy a kormány mennyire helyesen teszi a dolgát, és hogy az előző kormányok mekkora köcsög komcsik voltak, kivéve azt, amelyikben a mostani mini sztárelnök is tag volt, mert az nem.

A nemmegszorító nemcsomag részeként – azon kívül, hogy természetesen nem szorít meg senkit – igyekeznek hatékonyabbá tenni a közterhek behajtását. Ennek érdekében tíz lezárt konténerben 3 millió vietnámi herecsíptető érkezett az országba, így minden adófizető magyar állampolgárnak alanyi jogon jár belőle, még akkor is, ha nő. 

A készüléket postán kapja meg minden jogosult. A küldeményben a herecsíptető mellé egy használati utasítást, egy herecsíptetési konzultációs űrlapot és Schmitt Pál saját kezűleg írt „Jajj!” című Nemzeti Herecsíptetési Kiáltványát is csatolják. A konzultációs űrlapot visszaküldők között új heréket sorsolnak ki karácsony előtt, aki pedig nem küldi vissza, azt úgyis megtalálják a NAV nemzeti színű szalaggal átkötözött és üveglappal fedett ellenőrei.

52 KOMMENT

  1. Szirmai Albert – Heltai Jenő – Matolcsy György – Aszongyaja Zanyósom:

    A falusi kislány Pesten

    Az este jöttem Soroksárról,
    Természetesen, hogy gyalog,
    Most legelőször vagyok itt benn,
    És piros almát árulok.
    Édesanyámnak megigértem,
    Hogy magamat itt jól viselem,
    És kerülöm a MEGSZORÍTÁSOKAT,
    Ha szóba állanak velem.
    Amint a pesti vámhoz értem,
    Ott a finánc már jött elébem:
    “Csók nélkül angyalom be nem mész!”
    Így szólt a pénzügyőri szemlész.
    Hallgattam a szavára én,
    Én ostoba, én ostoba!
    De megvigasztalt az a tény,
    Hogy finánc volt s nem MEGSZORÍTÁS.

    Elmúlt a pénzügyőri szemle,
    És hogy tovább lejtettem én,
    Már újra egy MEGSZORÍTÁS féle
    Nyájas mosollyal jött felém,
    Fején sisak, az oldalán kard,
    Nyakán ezüstből volt a szám,
    “Ez MEGSZORÍTÁS” – mondok magamba,
    Pedig hát rendőr volt csupán.
    Míg a ruháját megcsodáltam
    Megcsípte nyájasan vállamat:
    “A csókod édes, adj belőle!”
    Így szólt a pesti rendnek őre.
    Hallgattam a szavára én,
    Én ostoba, én ostoba!
    De megvigasztalt az a tény,
    Hogy rendőr volt s nem MEGSZORÍTÁS.

    Ahogy mindig beljebb kerültem,
    Jött sorra még nem egy, de húsz
    Ezüst sujtásos pomp funéber,
    Villanyvasúti kalauz,
    Bankszolga, portás és tűzoltó
    És vígszínházi jegyszedő,
    Liftes legény egy nagy hotelbul,
    És automobil vezető.
    Ez így ment folyton szakadatlan,
    Ők csókot kértek, én meg adtam.
    Majd az anyámnak elmesélem,
    Hogy semmitől azért ne féljen.
    Hallgattam a szavukra én,
    Én ostoba, én ostoba!
    De megvigasztal az a tény,
    Hogy minden volt, de nem volt MEGSZORÍTÁS.

    http://www.youtube.com/watch?v=QG6vbiHJBnA

  2. @Aszongyaja Zanyósom: Matolcsy egyik közhelyszerű megnyilvánulása volt úgy húsz éve, mikor egy közgazda-konferencián tartott előadást, és a kollégái figyelmeztették valamilyen alapvető adatról, hogy Gyuri, az nem annyi! – Miért, akkor mennyi? – válaszolt szakszerűen Matolcsy.

    Kábé ilyentájt mesélt kollégám falun élő, kedves, iskolázatlan szüleiről. Hazalátogatott, és otthon édesapja mesélte lelkendezve, hogy náluk a téeszben most beindult az “innováció”. – Azt sem tudod, mi az! – zsörtölődött csak úgy megszokásból édesanyja a tűzhely mellett, a levest kavargatva. Mire apukája öntudatosan vágott vissza: – Miért, te talán tudod???

    Lehet, hogy jobban járnánk, ha ő lenne most a gazdasági miniszter?

  3. Új hírek . Nemsokára követjük az orosz példát. Smittpaliból miniszterelnök Orbánból pedig álamfő lesz. 5X4 cikluson keresztül. Már készül Smittpali alteregója.

  4. A költségvetési lukak apropóján:

    LUKAK

    Sétál három luk,
    Uk, Muk és a Fuk.
    Nyelnek mindent el
    S nincs utánuk jel,
    Se gizgaz, se fű,
    Se kazal, se tű.
    Nincs, mit ütne bot,
    S dog sincs, aki hot
    Nyomot lelne tán.
    Ekkor karakán
    Kis róka jő, Vuk!
    Hukk! s a három luk
    Rögvest telve már,
    S megmentőre vár.
    Fut Skywalker Luk,
    Csussz és orra buk.
    Lézerkardja és
    Arca rókalés.

    illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.com/2011/09/lukak.html
    🙂

  5. Orbán Viktor és a rendőrség esete:

    A nagy hazugság most, vagy 1999-ben? Nem tudja a szép ember, hogy létezik Internet?

    2011. szeptember 24.
    A miniszterelnök szerint a törvényeknek – a korábbiakkal ellentétben – a becsületes embereket kell védeniük, és nem a bűnözőket. Vége a visszaélések, a becstelenség, a stiklik és a kifosztás korszakának – jelentette ki Orbán Viktor szombat délután tiszthelyettes rendőrök ünnepélyes eskütételén a budapesti Hősök terén.

    A miniszterelnök ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar állam fegyveres testületeiben szolgálók nem lehetnek tagjai semmilyen félkatonai szervezetnek, nem viselhetik ezek öltözetét, mert ha így tesznek, dezertőrként fogják felelősségre vonni őket.

    Közölte azt is, hogy a munkaképes, de nem dolgozó rendőröktől beszedendő adó teljes összegét a dolgozó rendőrök béremelésére fogják fordítani a jövőben.

    1999. július. 3.
    Rendőrtisztek avatása a Budai Várban
    Jó napot kívánok Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

    Szeretettel és tisztelettel köszöntöm a Rendőrtiszti Főiskola végzős hallgatóit, a fiatal rendőr-, határőr-, büntetés-végrehajtási- és pénzügyőr-tiszteket, megkülönböztetett tisztelettel köszöntöm tanáraikat és mély megbecsüléssel családtagjaikat. Nincs itt senki közöttünk, aki ne lenne valakinek a gyermeke, leánya, vagy fia és sokan vagyunk olyanok, akik egyúttal szülők, édesapák, vagy édesanyák. Az országban minden szülő azt várja önöktől tisztelt tiszt hölgyek és tiszt urak, hogy szeretteiket szükség esetén, ahogy az előbb esküjükben is fogadták, védjék meg. Önök fontos, felelősségteljes és felemelő hivatást választottak. Engedjék meg, hogy néhány szóban vázoljam önök előtt az ország előtt álló teendőket.

    Az elmúlt nyolc esztendő összességében hazánk számára sikeresnek mondható. Messziről szemlélve úgy tűnt, hogy Magyarországgal minden rendben van, a benne élők azonban az elmúlt nyolc esztendő során nem lettek boldogabbak. Fiatal demokráciánk első évei nem hozták meg mindenki számára a remélt felemelkedést, nem nyílt meg mindenki számára a gyarapodás, a jólét lehetősége. Az átalakulás gazdasági előnyeit eddig csak kevesen élvezhették, míg a terheit a többség viselte. Ma a feladatunk az, hogy ezen változtassunk. Elsősorban lehetőséget kell teremtenünk arra, hogy a hazánkban élők megvalósíthassák saját elképzeléseiket, álmaikat, véghez vihessék terveiket és elérhessék céljaikat. Mindehhez pedig, tisztelt hölgyeim és uraim, biztosítanunk kell az itt élők számára a jólétet, a biztonságot, a rendet és a szabadságot. Szeretném, ha tudnák, a mai magyar állam fölfogásában a rend és a szabadság nem egymással szembenálló fogalmak. Sőt, éppen fordítva. Meggyőződésünk, hogy a szabadság nem azonos a rendetlenséggel, nem azonos a mindenkinek mindent szabad életfelfogásával. A szabadságnak megvan a saját rendje. És tisztelt Hölgyeim és Uraim, ha önök a szabadságnak ezt a rendjét nem tartják fenn és nem védik meg, akkor először a rend, majd később a szabadság vész el.

    Engedjék meg, hogy néhány szót szóljak arról is, hogy mit vár el önöktől a mai magyar kormány és mit várok el én, személy szerint is. Önök is tudják, hogy a magyar ember értékrendje az a családon alapszik. Többségünk családban szeret élni, általában több gyermeket akarunk, és általában fontosabbnak tartjuk a jó házasságot és a békés családi életet, mint a vagyont. Azt is tudjuk, hogy az összetartó családokban felnőtt ember egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy felelősséget érez azért a közösségért, amelyben él, családjáért, barátaiért, munkahelyéért, lakóhelyéért és a hazájáért is. Sajátjának érzi, hiszen maga is alakítója, sorsának formálója és szívesen járul hozzá a közösség teendőihez. Cserébe mindannyian azt várjuk, minden magyar polgár azt várja önöktől, és elsősorban önöktől várja, hogy védjék meg Magyarország minden polgárát, életét, vagyonbiztonságát és tartsák fenn a törvényes rendet. Úgy is fogalmazhatok: mindannyian azt várjuk önöktől, hogy minden erejüket a törvényes rend fenntartására fordítsák.

    Nos, tisztelt hölgyeim és uraim, az elmúlt esztendő legnagyobb sikerének talán azt tudhatjuk be, hogy Magyarországon az emberek bizakodóbbak és kezdeményezőbbek lettek. Az eddig világszerte borúlátónak ismert magyarok úgy tűnik, hogy ismét valamelyest bizakodással és reménnyel tekintenek a jövőbe, kezdik derűlátóan megítélni saját maguk és szeretteik kilátásait. Ez azonban csak addig lesz így, amíg az országban a törvényes rend fennmarad. Önök most egy emelkedőben lévő ország szolgálatára esküdtek föl. Önöknek is tudniuk kell, hogy Magyarország a mostani emelkedését, jó kilátásait egyes-egyedül a munkájának köszönheti. Önök tanulmányaik során megismerhették hazánk utolsó száz esztendejének történelmét, és tudják, hogy ez alatt a száz esztendő alatt nagyon sokat veszítettünk. Országunk töredékére zsugorodott, lakosságunk nagy részét elvesztettük és az elmúlt negyvenegynéhány esztendőben a magyar gazdaságot is tönkretették. Hogy ma azt mondhatjuk: jó reményekkel nézünk a jövőbe, egyes-egyedül annak köszönhető, hogy a magyar emberek tisztességesen és becsületesen dolgoztak az elmúlt esztendőkben. De szeretném, ha tudnák, hogy a tisztességes munka becsülete csak addig marad meg az országban, amíg bűnözésből élni nem kifizetődőbb és nem biztonságosabb, mint tisztességes munkából. Annak érdekében, hogy a tisztességes munka mindig is nagyobb felemelkedési lehetőséget hordozzon az ország polgárai számára, nos ezért önök is viselnek némi felelősséget.

    Tisztelt tiszt hölgyek és tiszt urak! Önök ugyan fiatalok, de talán emlékeznek még arra, hogy 1990 és 1998 között hazánkban elszabadult a bűnözés és sem a kormányok, sem az egymást követő parlamentek, sem az egymást követő rendőri vezetők ezt összességében nem tudták megállítani. Az elmúlt egy esztendő azonban áttörést hozott. Úgy érzem, mindenki előtt sikerült világossá tennünk, hogy Magyarország nem lesz a szervezett bűnözői csoportok felségterülete. Sikerült világossá tennünk, hogy Magyarország nyugodt, tisztességes és becsületes ország lesz. A jelentős belföldi és külföldi bűnözői csoportok erejét megtörtük. Ők is tudják, egyre kevésbé kifizetődő és egyre kockázatosabb vállalkozás Magyarországon az alvilághoz tartozni. Önök tehát, tisztelt hölgyeim és uraim, úgy érzem, kedvező pillanatban lépnek erre a pályára. Rátermett és erőskezű vezetők vették át a rendőrség irányítását. Munkájuknak köszönhetően a leépülés és a szétesés folyamata megállt. Az önök munkáját segítő törvények egy tekintélyes részét megalkottuk. Az elmúlt esztendőben talán sikerült bizonyítani, hogy ennek a pályának az anyagi megbecsültsége is nő. Szeretném tehát, ha tudnák, hogy a kormány teljes súlyával ott áll a rendőrség mögött és teljes súlyával ott áll önök mögött is. Az eredmények, tisztelt hölgyeim és uraim, nem is maradtak el. Az elmúlt egy esztendő során a vagyon elleni bűncselekmények száma több mint harminc százalékkal csökkent, a gazdasági bűncselekmények száma is visszaesett. Azt kell mondanom, hogy az önök szakmájának kilátásai tehát biztatóak.

    Végezetül szeretnék önöknek gratulálni a döntésükhöz. Növekvő megbecsültségű, egyre inkább elismert és személyes sikerrel is kecsegető pályát választottak. Gratulálok sikeres tanulmányaikhoz, sikerrel letett vizsgáikhoz. Kérem, hogy szüleik is fogadják elismerésemet. A szülők legyenek nyugodtak, hogy gyermekük bíztató jövőjű pályára lépett. S ha önök, mint szülők, bátorították őket, akkor a mai nap láthatják, hogy jól tették. Adjon a jó Isten erőt, egészséget, szülőknek és a fiatal tiszteknek egyaránt.

    Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

    Orbán Viktor

  6. Orbán mondja:

    A miniszterelnök szerint a törvényeknek – a korábbiakkal ellentétben – a becsületes embereket kell védeniük, és nem a bűnözőket. Vége a visszaélések, a becstelenség, a stiklik és a kifosztás korszakának – jelentette ki Orbán Viktor szombat délután tiszthelyettes rendőrök ünnepélyes eskütételén a budapesti Hősök terén.

    Komolyan mondom ez az ember nem beszámítható. Nem járt ez egyetemre, ez 100%. Ez a baj a “sportdiplomásokkal”, de nem a sportolt diplomásokkal teszem hozzá.

  7. Olyan Facebookos márketing videó nem lesz hozzá, ahol Orbán, Szíjjártó és az a lelógó bajszú, most házelnök, jajj mi a a neve 🙂 élőben bemutatják, hogy hogyan kell a heréket csíptetni?

  8. Rodolfó kormány, Rodolfó kötségvetés, Rodolfós kormányzás.

    A nagy mondása volt: VIGYÁZAT CSALOK!!!

    / Bocsánat, hogy együtt említem ezekkel a szarjankókkal/

  9. Mesterházy Atilla azt kérte a parlamenti képviselőktől, hogy ők önként mondjanak le erről a lehetőségről.Lázár János támogatta az ötletet, azzal a megszorítással, hogy a kormányhivataloknál osztályvezetői szinttől felfelé már ne lehessen igénybe venni.

  10. most hogy a 2/3 nagy nemzeti forradalmi megmentő ormány sarkalatosan az

    ÁFA kulcsot (%) a FIFA ranglistához kötötte (27)

    már csak azon kell szurkolnunk, hogy a fiaink jól rúgják a bőrt

  11. Mivel ott nem tudom már elmondani, elmondom mindenütt, tehát itt is:
    A Világnézet blogban az IGe nevű humorérzék nélküli, ám ellenvéleményre igen érzékeny blogger, ellenérvek híján egyszerűen letiltott. Vita helyett cenzúra az Indexen!
    Szóljon már neki valaki, hogy a XXI. században ezt a sportágat csak a diktátorok űzik!
    😉

  12. Biztos forrásból tudom, hogy bevezetik a közterületen köhögés adót.
    Létrehozták a Készenléti Rendőrségen belül a Köhögési alosztályt.
    A gyorsabb reagálás érdekében, a szezon végén megvásárolják a Red Bull Renault és a McLaren Mercedes 2-2 darab Formula 1-es autóját.
    Ezt vonóhoroggal szerelik fel, amelyhez az utánfutót kapcsolják, amelyben az alosztály rendőrei ülnek, akik a bevetés előtt természetesen elszopogattak 2 Strepsilt, és benyeltek egy evőkanál lándzsás útifű szirupot.
    Ezen kívül rendelkezésükre áll egy Apache helikopter is, amelyet felszereltek a „Kapd el Rázd meg, Szívd fel, esetleg Daráld le” technológiával.
    Ez azt jelenti, hogy az utcán (és egyéb közterületen) köhögő lábszárára kilőnek egy bilincset, fejjel lefele felemelik és megrázzák, a belőle kihulló dolgokat felszívják, ha az nem elég a közterületen köhögési adóra, akkor a helikopterre szerelt daráló ledarálja az illetőt.
    Talán a darált húst kutyatápnak eladva bejön a bevétel és helyreáll a költségvetés.
    Nehéz helyzetben van az ország.

  13. Kici cegunk kifej-lest herestimulator2 nektek Mogorok.
    Stacioner hereszorongató nektek simán megsokja.
    Long tájm érez nating te.Itt lenni új!
    Sztohastikusak (váratlan időközönként) nadgy horszkikk
    hol right, hol links here bele neked, + 1500V fesultsegges
    Fog te nagyot élvez.Ha ez kell neked.
    Hozzá ingyen kap hangerőszabalozós pofabetömetö.
    Buszon ne zavarni te többi élvező utas feleslegben.
    Jelen fejleszt girls, wimin kínozó. Hamarost jelentkez vele kici cégunk.

  14. Kici cég ismet jelentkez nektek-hoz.
    Lanjok, assonjoknak, BorderL Kalmann Moskauból
    küldi ujj tatlalmanyossagat.
    Ame-lik nem adoz rendes, sokat, kap oltás kényszeroltóplace-on.
    Ettul lesz neki orrán big pattanas, lajting-piros. dauer.
    Szajan kigyün holyagok.Kéken leszaradva.
    Bánni meg ők, miert nincs here nekik inkab.
    Politikus buntetés, sima deres. Gatja le, twentyfive rá neki segg
    sok sok pipol lát röhögve.And hi mög szalad takar himba szényene.

  15. @popocatepetl: Tesókám, ha már humorérzéked sohasem volt, legalább a haragos baszogatásodat ne add fel! Minél viccesebb egy poszt vagy egy komment, te annál erőszakosabban szoksz rárontani. Ez pedig kurvajó írás, úgyhogy minimum el kéne kékülnöd és a földhöz verdesned magad hisztizve. Ne hagyd cserben kedvenced kedvencét! Sallert, kokit, tockost nekik!

  16. mini.petyhütt@popokatapetl!
    Kici cegunk ert neked gond meg.
    Bajod neked: strues.
    Ez jönni erölködes, meg vulkanos fosottas utan is elo.
    Innen lenni popokatapetli nikname?
    Nem piszkál! Hiába keresi, benne nem aurum talal.
    Régi mód: mos, ken. Elavulni.
    Kici cég tanacs: imput cserél output.
    Herestim2 rak át mandula.
    Riding vibrator szopogat sokat, zsibbadasig.
    Égés-seggedre!

  17. @Dövan: ilyeneket ne kérdezz tőle,most egy hétig azon fog gondolkozni,miről van szó.olvastam viktor beszédének címét az előbb,azt hittem lemondott a kormány.aztán kiderült,hogy csak a szegény rendőrpalántáknak hazudozott kicsit

  18. @popocatepetl: Pont erről beszélek! Milyen lehet a nemi életed, ha pont anyám ugrott be a jó szexről! 😀

    Amúgy én ezt jó szándékkal kérdeztem, mintegy rávilágítva arra, hogy a frusztrációdat milyen módon tudnád levezetni. Nyilván nem vagy ostoba, csak egy megkeseredett ember.