Az Egyesült Államok megbízható partnereként nemcsak 30 db katonai helikoptert kapunk, de néhány 486-os AT számítógépet, két csomag 64 MB-os pendrive-ot és egy kamion Donald-rágót is.

„Ezeknek a helikoptereknek darabja 5 millió dollárba kerül” – mondták el lapunknak a Honvédelmi Minisztérium illetékesei, majd hozzátették: „egy 486-os AT gépért 1991-ben öltek volna, nagyon drága cuccnak számított, csak úgy, mint a 64 MB-os pendrive 2001-ben. A Donald rágóval pedig minden nőt megkaphattál 1984-től 88-ig.

A Magyar Köztársaság nevében Schmitt Pál írt köszönőlevelet, így az Egyesült Államok vezetősége fog még küldeni két karton hibajavítót is, továbbá fontolóra vette azt is, hogy mint megbízható partnerének, küld nekünk használt téli gumikat, egy konténernyi használt genotherm iratrendezőt, és ha jól viselkedünk, megkapjuk David Hasselhoff szörfdeszkáját a Baywatchból. A HM biztosította az Egyesült Államokat arról, hogy jól fogunk viselkedni. 

21 KOMMENT

  1. Faszagyerekek ezek a jenkik! Adni a világnak Facebook, Mc Donalds, Iphone, nekünk pedig second hand helikoptert ingyen.
    Köszönjük neked amerikai nagybácsi. Excellent!

  2. az amcsik is tudják, hogy kell megszabadulni a szeméttől úgy, hogy még a seggüket is körbecsókolják érte hatszor. ódákat is zeng a magyar sajtü róla, hogy mekkora kegyben részesültünk ezekkel a szemétdombra való helókkal…
    inkább adtak volna 30 kamion donald rágót. 🙂

  3. nem kéne fikázni ezeket a helikoptereket.
    egyrészt qrván nem vietnámi koruak.
    Másrészt ha azok is volnának ,az afganisztánba második vhs DSK géppuskákat meg második vhs orosz rohamsisakot meg mezitlábas ak47-eseket (ami korszerű volt még 1990be is de már a XXI sz van) használó MH_nak az is qrva modern lenne.

  4. Biztos forrásból tudom, hogy Gubcsi Lajos a lézerblokkolóját is az egyik ilyen helikopterről bugázta. Állítólag az összes bokorból trafizó, őt bemérő rendőrt 1 percen belül rakétatámadás érte.

  5. Olvastam a a vikilíxen, hogy az amcsik eredetileg szociális segélyként felajánlották a Flynnstone családnak. Ők köszönték, de egy kissé elavultnak tartották.

  6. @czejp: Na, ezzel egy probléma van, hogy nem az igazság.
    A 150kilósra hízott, klímázott irodában délben éthordóból pacalt zabáló, naponta lerészegedő, semmihez nem értő, léhűtő paraszt ezredesekről/tábornokokról lenne pár jó sztori.
    Akik kimennek fél évre cég(bocs, adó-)pénzen Londonba “nyelvtanfolyamra” (melyik az a magáncég, amelyik ennyi időre nélkülözni tudna bárkit is, és még fizeti is az extra “kiküldetést”???), ami után annyit bírnak mondani az elétolt NATO-tisztnek (aki már kinézetre is fess katona, nem egy dagadt disznó), hogy “I was London”.

    Na és egyéb apró sztorik, a “névnapokra” békával szállított “söröcskékről”, cégautóügyletekről, 45éves “nyugdíjasok” visszafoglalkoztatásáról és az egészet átlengő “nekem ez jár” mentalitásról.

    Nem tudom, hogy mi van a konkrét seregben, de hogy a minisztériumi “katonai” állomány nagyonnagy része mérsékelt képességű szakemberekből áll, az biztos.

    Viszont nagyon vicces történetek történnek velük, épp emiatt.

    És nem hiszem, hogy ez csak a HM-re igaz, az a szomorú.

    Gubcsi for president!