Hajdúpétermant az égre vetített rokkantparkoló jellel lehet hívni.

Új, titokzatos lény járja a pesti éjszakát. A beszámolók szerint a Hajdú Péternek öltözött, Hajdú Péter szagú, és magát Hajdú Péternek mondó szuperhős mindig ott terem, ahol baj van. Földöntúli képességének köszönhetően egyből elfoglalja a szabadon álló rokkantparkolót, majd exkluzív interjú-szerződést ajánl a bajba jutottaknak, akiket meg is mutat, de csak a reklám után.

K. Izabella egyszer szemtanúja volt, amint Hajdúpéterman segítséget nyújtott. „A CBA-ban álltam sorba, mert akciós volt a cipőfűző, és már éppen fizettem volna a pénztárnál, amikor váratlanul még kértem két cigit, mert azt elfelejtettem. Ekkor vettem észre, hogy úristen, ott egy üres mozgássérült parkoló pont a bolt előtt. Ebből még nagy baj lehet, gondoltam, de nem csak gondoltam, hanem el is kiáltottam magam, hogy segítség, rokkantparkoló, mindját beáll oda valaki! És ekkor a semmiből megjelent egy nagy BMW, és benne Hadjúpéterman, aki egyből odaállt az üres parkolóba. Az emberek meg csak éljeneztek és tapsoltak, ő pedig nagyon szerényen osztogatta az előre aláírt autogramm lapokat a rajongóknak, a többieknek pedig megígérte, hogy kiperli belőlük a szart is. Hát ilyen ember a Hajdúpéterman.”

Hadjúpétermanról nem lehet tudni, hogy ki lehet valójában. Lehet, hogy az Ön szomszédja, a sarki zöldséges, vagy maga Batman csak álruhában, egy kényszeredett mosolyba és egy bazi nagy BMW-be öltözve.

20 KOMMENT

  1. egy hajdú péter kinézetű szupersős neve inkább GECIMAN vagy CSAKAZÉRTTARTOMASZARKATÁTMERTJÓLSZOPIK-MAN lehetne.

    fő fegyver a frizbije (a xénának is volt olyan), illetve a “mindenkit beperelek” szöveg. mint pókembernél az “ejjbazdmeg elfogyott a pókfonal!”.

    esetleg lehetne egyszerűen HAJDUMAN, a párja pedig HAJWUMAN (a szilikoncsöcsök és burgonyaorrok elszánt védelmezője).

    és most…mit keres itt?

  2. Az igazi hajdú Péter is olyan szerényen emelgette Cicciolina melleit, hogy szinte könny szökött tőle az ember szemébe.
    Mind a kettő megérdemelne egy-egy Fila táskát!

  3. Én úgy tudom, hogy Péterman (ez a login neve) nem öncélúan foglalja el a rokkant parkolókat.
    Önéletrajzi könyvsorozatának 48. darabjában olvastam az 1028. oldalon, hogy kórós felabaráti szeretetben szenved, amitől kényszeresen csap le az ilyen parkolóhelyekre, még mielőtt más csap le rá. A szélvédőjére ragasztott ingyenesen hívható számon tudják őt elérni a tisztelt rokkant polgártásrsak, majd a hívást követően 8 másodperccel Hajdúman (másik loginneve) félreáll a BMW-vel.

    Teljesen felesleges állandóan rosszindulattal viseltetni valaki iránt csak azért mert ormányos!

    Ez igaz.

  4. Gondolom Hajdúpéterman attribútumaiba beletartozik ez a képen is látható okosan-a-vendég-drámáját-meghallgató egykezes álltámasztó póz is.

    (Ha már egy-egy más kezes-fejes támasztást már hasonlóképpen magukévá tettek Ady Endre és Antall József néhai celeb-urak.)

  5. Suppose you see a bird walking around in a farm yard. This bird has no label that says ‘duck’. But the bird certainly looks like a duck. Also, he goes to the pond and you notice that he swims like a duck. Then he opens his beak and quacks like a duck. Well, by this time you have probably reached the conclusion that the bird is a duck, whether he’s wearing a label or not.