A sportlap újságíróinak csapata nemrég emlékezetes meccset játszott a Puskás Akadémia csapatával. A további jó hangulatú mérkőzések reményében az NS most már saját mezzel is készül.

A szerelés a lap arculatának megfelelően piros és fehér színben pompázik, a szokásos lábszárvédő mellett pedig a biztonság érdekében egy különleges arcvédővel is kiegészítették.

7 KOMMENT

  1. élien a salytószabaccság!
    élien smittch pÁL!!!
    élien a nyolcadik utas!

    kommentzárlat, faszomat! jó hogy nem kontinentális. a HCS szondázza a kommentezők reakcióit? hatástanulmány…

  2. @halál megdögIesz kinyírunk:
    @halál megdöglessz kinyírunk:
    @Lendvai Ildi néni:
    Mindenki monnyon le. Éljen minden és mindenki. Különösen éljen a kannás bor és a feltalálója, aki igyon belőle sokat. Hajrá Magyarország ! Új mez, új szabályok, új játék. Különben a gatyának zöldnek kellene lenni, mert az a nemzeti szin és a fehér csik sem függőleges, hanem vizszintes, de nem számit. Ja és mi az a Lázerzavaró ? Mert az előző bejegyzésbe nem lehett beleronditani.

  3. lázárblokkoló: eredetileg a zsidók eszkábálták össze, hogy meggátolják a leprás halottak újjáélesztését. manapság másra használják (csapdát állítanak vele, hát valaki gyorshajtás közben nem rakta ki az indexet).

  4. Szóltam előre, hogy jönnek a TEKintetes urak, szigorú TEKintettel. Gondolom a Lézer/Lázár hír hozzászólás zárolása ezért van.
    Tökösebbnek gondoltam a Szerkesztőséget.

  5. @Lendvai Ildi néni: Köszönöm, de szerintem feltámadáskor a leprások is elárasszák nyugdijkérelmükkel a tekintetes Nyugdijkifolyósitó elintézetet, ez nem segit. Az indexet meg manapság senki sem használja, mióta az autó tipusa meghatározó a közlekedésben: Suzuki, kis Volkswagen mindenki elé bevághat, az Audik útjából meg félre kell állni.