2012. január 1-jétől Onánia-adót vezet be a kormány. Az okok egyszerűek.

„Üres a kassza, fogy a népesség! Nem engedhetjük meg magunknak, hogy napi szinten milliárd számra végezzék jövőbeni polgártársaink egy WC deszkán kiszáradva, papír zsebkendőbe csavarva, vagy a Playboy középső oldalán szétpréselve” – mondta Rév Benedek, az előterjesztés egyik előkészítője.

Az adót önbejelentés alapján vetnék ki. Első lépésként 2012. január 1-ig minden 12 évnél idősebb magyar hím-polgár köteles az NAV-ot ismerősnek jelölni a Facebook-on, majd minden önkielégítés után tettét ki kell írnia az üzenőfalra.

A próbaüzem első jelentéseit még elemzik:

Rántottam kettőt a Geronazzóra, az első jó volt, a második döcögős! Küldjétek a csekket, csuma!
– DízelSanyi1977

NAV-ra gondolva recskáztam, adjatok kedvezményt! ;-))))))) – HenkyFrenky

8-szor szólt a hatlövetű jihhhááááá! Barbadosi bankból utalással japán jen mehet? – BUXPalkó

Az adózás alól felmentést kapnak a nemzetközi multinacionális cégek, a nagykövetségek, a szerzetesrendek, a meleg szervezetek és a mentelmi joggal még rendelkező parlamenti képviselők is.

Szigorú ellenőrzés alá esnek viszont a kadétiskolák, börtönök, informatikai karok. Az Ezres, és a Schönherz Kollégiumban napi 24 órában fognak razziázni a TEK különleges Maszti Kontrol alakulatai.

15 KOMMENT

  1. Na igen, tapasztaltam a TEK hatékonyságát…

    Ma reggel álló cerkával ébredtem, az asszony már elment melóba úgy hogy gondoltam oda slattyogok a géphez, felütöm a firefoxot aztán keresek valami jót a sunavadasz.hu-n.

    Találtam is egy jó alanyt, már folyt a műveletet, amikor is 1 kommandós rám törte az ajtót, úgy megijedtem, hogy a cuccos zsebkendőt elhajítottam majd hátra estem a forgószékkel, a 2. kommandós be rohanása ennek hatására kicsit balszerencsésen zajlott, mert ő amikor futott be az ajtón pont rálépett az általam elhajított “cuccos” zsebkendőre, amin elcsúszott és dobott egy hátast, ráadásul a fegyvere valamiért ki volt biztosítva, így sikerült neki a szoba mennyezetébe beleereszteni egy sorozatot miközben hátraesett.. gondolom ő is megijedt, csak úgy mint én.

    Ameddig feltápászkodott a bukfences, addig a másik így szólt: A TEK egyik különleges maszti alakulatának a tagjai és épp razziáznak, panel lakásban nem szoktak, de most kivételt tettek.

    Majd folytatta: Menjek mossak kezet jó szappanos vízzel, utána pedig bevisznek előzetesbe. A vád: Több ezer jövőbeni polgártárs megölése.

    Most itt vagyok a Gyorskocsi utcai fogdában. Elég szar. Viszont annyi pozitívum volt, hogy láthattam Damu Rolandot és jól be kurva anyázhattam neki. Nem tudom mikor szabadulok.. basszameg az asszony már biztos keres. A gépet meg elfelejtettem lekapcsolni amikor elhoztak otthonról, ráadásul a böngészőből sem léptem ki, f@szom.. az asszony tuti meglátta sexoldalt. Basszameg. Akkor lehet, hogy nem keres ?

  2. Limit van?
    Ha a NAV-ra gondolok, rögtön olyan mintha két órája jegelnék a farkam.
    Akkor kapok jóváírást?
    Óvszerbe csomagolva elfogadják?
    Felajánlom közmunkára. Több-millióan vannak, fehérek, és életképesek.

  3. Nos, semmi gond, a pasikét lehet mérni virgoncszám alapján, nade mi lesz velünk? Vagy akkor a nők automatikusan adómentesek lesznek? És mi lesz így a gempaiparral? A nyugati aluljáróban dolgozó szexipari fekete munkásokkal? És a spermabankokra lesznek extra különadók? Random kínzó kérdések ezek… 😀

  4. @Dour: Köszönjük, de az Ön által felajánlott személyekkel már tele van a kormány.

    Meg a zembereknek is tele van a kormánnyal. Ezért szüntetjük meg a jóváírást is.

  5. lesz elvárt jövedelem? egyáltalán hány százalékot kell beszolgáltatni?

    ÁFA ? Általános F@sz Adó? af@sz szamlat keerek…

    a sperma bank ad hitelt? 😉

    akkor a zorbánt se lehet ingyen verni? (f@szverés az is…)