Holnap 18:30-kor valamennyi televízió és rádiócsatornán, a nyomtatott sajtóban, bannereken és a közterületi reklámfelületeken is fehér villanás lesz látható, hogy az emberek elfelejtsék a Kormány valamennyi ígéretét. 

Egy informátorunk szerint villantással már próbálkoztak az augusztus 20- i tűzijátéknál is, de besült a fehér villantó rakéta. A villantástól a Kormány azt várja, hogy tiszta lappal indulhatnak és az utóbbi napokban hozott intézkedéseket úgy tüntethetik fel, mint eredeti programjuk részét.
 
Szakemberek szerint a villantás akár új híveket is szerezhet a Kormánynak, de az is előfordulhat, hogy az emberek azt is elfelejtik, kire szavaztak eredetileg, ami a többi pártnak jelenthet esélyt. Zacher Gábor toxikológust is megkérdeztük az ügyben, mivel megkerülhetetlen. Mivel válasza nem volt túl érdekes, így lapunkban inkább azt közöljük, hogy a villantás fitymaszűkületet és elelempésesedést is okozhat.

72 KOMMENT

  1. Erről az az MIB “ezen csak röhögni lehet, de csak én röhögök” része jut eszembe, de sajnos lassan röhögni sem lehet egy ilyen jó poszton, mert tényleg ezen a szinten van a valóság.

  2. O. VikiLix kiszivárogtatta, hogy az új villantás a Mirmur arcú.
    Alig várom, hogy nyilatkozzon……..
    Az továbbra is érdektelen, hogy értelmetlent, de a haja színe maradjon arányos a vezír által rábízott mondandóval.
    Biztosan nem fog csalódást okozni.

  3. : @Dour: Már megint ezt a szerencsétlen, selypítő, szőke Cica-Micát / a Mirmur arcút/ cseszegeted?!? Azt éred el, hogy az állami nyugdíjadat is “államosítja”, miközben nyugtatgat – mert ők a plebsszel együtt érző humandroidok – hogy az egyéni gyűjtőszámlád megmaradt, s hála a O szaldódnak, nem kell adót fizetned a megtakarításaid után!

  4. nem, nem…

    a helyzet az, hogy a mult honapban a nyugdijlenyulas majd felet elvitte az, hogy hollywoodbol megvegyek az MIB villanojat. majd az egyik kormanyulesen a hulye alcsuti focista veletlenul megnyomta a gombot es az egesz kormany elfelejtette az elmult 8ev igereteit es lozungjait.
    ezert jonnek most naponta a regi igeretek ellenkezojevel.

    maskepp tenyleg nem lehet..hiszen ok sohse hazudnanak..ugye? :DD

  5. szerintem inkább az van, hogy OV magát villantgatja, ezért tud egyenes gerinccel hol eketét, hol fehéret állítani töretlen határozottsággal, mert saját magát villantgatja meg időről-időre és elfelejti, hogy miket beszélt korábban.

    szólni kéne neki, hogy ez a villantós nem így működik, de az is kivillantaná magából legközelebbre.

  6. Nem kéne ám ötleteket adni dicső vezetőinknek.

    Olyan, mintha az eddigi ötletbörzéjük nagy részét is a netes beírásokból merítették volna. Persze ez feltételezné, hogy DT-n kívül más is ért a twitterhez és a nethez abban a körben 🙂

  7. @bohocugyi allomtitkar: Kedves Kormánytársam! Ne csináljunk már Krisztusból-bohócot! A hiteles történet a következő:

    Orbán Viktor EU elnökként tett szűzbeszéde annyira tetszett Tommy Lee Jonesnak, hogy az ülés után odament Orbán Viktorhoz:

    – Figyelj, haver! Jó a dumád. Lehetek a haverod? Villantani szeretnék veled…

  8. Fizesse vissza diplomája árát Orbán Viktor és Matolcsy György!

    Egyre inkább úgy tűnik, mintha a szörnyű 2006-os évbe jutottunk volna vissza, amikor kiderült, hogy a hatalmon lévők hazudtak nekünk reggel, délben, meg este. Már csak az a kérdés, mi lesz a folytatás.

    2011 szeptember 16-a fekete betűkkel lesz beírva a magyar politika történetébe. A katasztrófa előszeleként a kora délutáni órákban Pécs sokra hivatott polgármestere, Páva Zsolt szárnyalása tört meg a cybertérben, miután Facebook-profilja egyszerűen megszűnt létezni, mégpedig “technikai okok” miatt.

    Bár több összeesküvést is lehetne szőni – például a mind a Suez, mind a Facebook mögött ott álló zsidó nagytőke törölte a pécsi érdekekért harcosan, bár nem feltétlenül túl okosan kiálló városvezetőt – jóval valószínűbb, hogy párttársa, Matolcsy György bejelentései kapcsán várható anyázási rohamot kívánta kibekkelni Páva Zsolt a hirtelen támadt technikai problémákkal. Míg azonban polgármesterünk az ígéretek szerint két héten belül visszatér a Facebookra, addig az Orbán-kormány szavahihetőségének végleg vége.

    A kormány retorikáját és tetteit gondosan figyelőkben az elmúlt hónapok során már elég erős lehetett a d`eja vu érzése: mintha mindezt már átéltük volna a 2005-2006 fordulóján, más szereplőkkel, de hasonlóan képtelen kijelentésekkel. Akkoriban az azóta megérdemelten süllyesztőbe került Kóka János gazdasági miniszter olyanokat mondott, mint hogy a magyar gazdaság dübörög, avagy mi vagyunk a pannon puma, főnöke, a szintén megérdemelten nagyot bukó Gyurcsány Ferenc pedig tagoltan sulykolta belénk, hogy nem lesz megszorítás.

    2011-ben egy sokra érdemes fiatalember, Szijjártó Péter mondott nekünk olyanokat, hogy a megszorítás szó nem is szerepel a kormány szótárában, főnöke pedig az ország újjászervezésére készült, és miután szavahihetősége némileg megingott, azt találta mondani, hogy a tetteire figyeljünk, ne arra, amit mond. Hát szeptember 16-án kiderült, hogy valójában mit is csinál.

    A realisták már bő fél évtizeddel ezelőtt is tudhatták, hogy a magyar gazdaság nagyon nem dübörög, és hogy lesz megszorítás, nem is kicsi, inkább nagy. Ezzel együtt a választók többségét hidegzuhanyként érte, amikor a korábban az ország felemelkedéséről papoló Gyurcsány Ferenc azt találta mondani pár héttel a választás után egy véletlenül előkerülő megszorító csomagról, hogy nem kell félni, nem fog fájni. Fájt, nem kicsit, inkább nagyon.

    A fájdalom most is garantált, hiszen az adócsökkentés nagymestere, Matolcsy György egy hirtelen ötlettől vezérelve Európában a legmagasabb szintre, 27 százalékra emeli januártól kezdve az Áfát, újabb 1,5 százalékkal növeli a munkavállalók egészségügyi járadékát, ráadásul megszünteti az adójóváírást. Azaz újra kevesebb pénz marad nálunk, de ez voltaképpen teljesen rendben van, hiszen a drágulás miatt a kevesebb pénzből kevesebbet is vásárolunk majd. Nesze neked növekedésorientált gazdaságpolitika!

    Bár a nemzetgazdasági miniszter szerint továbbra sem beszélhetünk megszorításokról, hiszen az adóemelések révén csak az “eltitkolt jövedelmeket” szedi be a kormány, a nemes államférfiú egyre inkább úgy néz ki, mint a South Park méltán népszerű, szociopata szereplője, Eric Cartman, aki egy kevésbé szerencsés pillanatában úgy vélte, hogy amennyiben becsukott szemmel meztelenül lopakodik egy egész tömeg előtt, senki sem veszi észre. Cartman meztelenségét egy egész város szemlélte, Matolcsyét most egy egész ország.

    A kormány által oly’ hatékonyan képviselt megszorításmentes politika eközben a felsőoktatásba is odaért, ahonnan nem csupán kazalnyi pénzt vonnak ki, hanem két különböző tandíjat is bevezet az ennek eltörléséért szűk négy éve még vadul kampányoló Fidesz-KDNP. Mostantól akár marad a végzett egyetemista az országban, akár van jobb dolga, és lelép innen, fizetni fog.

    Mindebben szerencsére nagy lehetőségek is rejlenek. Bár a visszamenőleges törvényalkotás egészen 2010 tavaszáig nem volt különösebben menő, az Orbán-kormány ezt megváltoztatta, és a személyre szabott törvények is aranykorukat élik. Ennek szellemében javasoljuk a Lex Orbán, illetve Lex Matolcsy bevezetését, amely keretében Orbán Viktornak és Matolcsy Györgynek vissza kell fizetniük diplomájuk árát, ha már egyikük sem jeleskedik a jogi és a közgazdasági alapelvek ismeretében. Illetve meggondoltuk magunkat: egész egyszerűen vegyük el a két úriember diplomáját. Elvégre a legjobbaktól tanulhattuk meg az einstand művészetét.

  9. “a villantás fitymaszűkületet és elelempésesedést is okozhat”

    Ez így együtt fogalmilag kizárt, egy LMP-snek nem lehet fitymaszűkülete, mert már 8 napos korukban átestek a körülmetélésen. Ha értitek hogy mondom… 😉

  10. Csak halkan megjegyzem, hogy a felvetés már csak azért sem abszurd, mert összevetve a kormányzópárt egyes politikusainak két évvel ezelőtti nyilatkozatait a mostani tetteikkel, bizony az látszik, hogy rajtuk már alkalmazták a villantót.

  11. Bocs, lemaradtam a dolgokról, most akkor ez is igaz, vagy a Selmeczy sem, vagy mindkettő, vagy mittomén?… Egyáltalán van erre az écaszolgáltatásra szerződése a HCS-nek a kormánnyal?

  12. az enyémből kifogyott az elem (be tárolt energia).ezért már egy hete az anyósom,nem felejti el nekem,azt az üveg konyakot,amit……..
    ennek a büdös parasztnak,meg van egy működő?dugja fel,nagyságának,de szárazon!

  13. holnap 18,30 kor benézek ide megint… ha itt van még ez a cikk akkor vagy nem volt villantás (kamu volt) vagy sikertelen volt…

    ha nem lesz itt a cikk akkor megint a HCS mondott igazat

  14. @puffin:

    Nem, nem értem. Arra akarsz alpári poénkodással utalni, hogy az LMP zsidó párt?

    Ezek szerint a zsidók egyszerre hajtják a globalizációt, meg küzdenek is ellene? Pénzhajhászásukkal szennyezik a környezetet, meg harcos környezetvédők is? Háborúznak, fegyverkeznek is, meg pacifisták is, akik kiállnak a leszerelésért?

    Basszus, akkor az egész világ, a gazdaság, a politika és a civil szféra is kizárólag egymás ellen küzdő zsidó frakciókból áll? Mi a francot csinálnak akkor a többiek? Otthon ülnek és zsebhokiznak, meg “Puffin” néven ide kommentelnek?

    Nem lehet, hogy kicsit leegyszerűsített a világképed?

  15. @petimegmondja: Nem hiszem, hogy alpári lettem volna. A zsidókról szépen leírtad az álláspontodat, amit a számba akarsz adni. Még az LMP-t is sikerült romantikus, kapitalizmus ellenes, öko-bio pártnak beállítani és még ki tudja milyen vágyaidat rájuk vetíteni.
    Azt viszont jól látod, hogy a környezetvédelem ma már szép nagy üzlet lett. Politikailag is.

    @Táskás Tóni: Kérlek ne mocskos nácizz, mert nem vagyok az, még a végén petimegmondja rád szól, amiért alpári vagy. Mert te tényleg az vagy. Ha tudni akarod, egyik nagyszülőm révén zsidó vér is csörgedezik az ereimben. Másik nagyszülő révén meg szlovák is és még szlovák tudat is van a családomban. Mégsem zavar egyik téma sem, nem érzek zabszemet a fenekemben, amikor ezekről kell véleményt mondanom.

  16. @Nyuggervadász:
    Nem cseszegetem, csak az a véleményem róla, hogy pont ő védi más nyugdíját?
    Az, aki soha az életben nem dolgozott?
    Majd adandó alkalommal megvédem a sajátom. /Azért is maradtam a magánban./
    Olyan ellenzéki vagyok, aki saját magával sem egyezik meg, ha nem értek egyet magammal. 🙂
    Országvédelmi terv részeként szeretném a hazug szájából valósként hallani, hogy a jelenlegi kormány a nép ellensége.
    Még szerencse, hogy a tévém intelligens, és mielőtt megjelenne képhibának, átkapcsol.
    Nos, csak egy személyt mondj, vagy írj, aki a jelenlegi magyar (?) miniszterek közül megfelelnének /akár csak minimálisan/ nyugaton.

  17. @petimegmondja: Pszt, nekem megsúgták ám, hogy csak falból zsidóznak. Igazából iszlám terroristának tartják az LMP-seket, és ezért élcelődnek a muszlimok körében kötelező körülmetéléssel.

    Szerencséjük ezeknek a gyaur kutyáknak, hogy nem találkoztak még igazhitű palesztin hazafival, Istenkém milyen élvezettel metélné körül egy kalasnyikovval!

  18. Az erkölcsi hulla!
    Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
    1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
    2. A jelentős parlamenti erőt amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a leg alpáribb módon a leg mocskosabb hazugságokkal ócsárolta a zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány akkor népszavazást kezdeményezett.
    3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobboldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
    4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.

    A zorbán kormány pedig, ha nem akarja saját méretes baklövéseit (hazugságait) elismerni, kénytelen lesz még nagyobbat mondani,(hazudni) még kiszámíthatatlanabbá válni, még több dolgot saját hatáskörbe vonni (ellopni). Az új szakzsargonnal (hazugsággal) élve: „tovább gyorsítani az ország újjáépítését.”

  19. Hajjaj, szegény köcsög nácik, izé, becsületes mélymagyarok! Mexűnt az SZDSZ, és komoly erőfeszítéseket kell tenni, hogy pártpolitikailag is lehessen végre egy jóízűt zsidózni újra.

    – Tévedni emberi dolog! – mondta a sündisznó, és lemászott a gyökérkeféről.
    – De nem adjuk fel ilyen könnyen a küzdelmet! – Mondta aztán, és visszamászott.

  20. @puffin: Akkor lassan mondom, hogy tisztán értsd: kö-csög ná-ci vagy! Még ha zsidó vér is csörgedezik az ereidben, mint ahogy Hitlernek is csörgedezett.

    De azért remélem, nem bántottam meg az érzékeny lelkedet a trágársággal…

  21. @Dour: Jókat somolyogtam írásodon – no, nem a tartalmi részén,mert azzal egyetértek -, hanem azon a részén, hogy “…szeretném a hazug szájából valósként hallani, hogy a jelenlegi kormány a nép ellensége.” Hát hol élsz Te? Ez a szabad lehetőségek országa! Itt alkotmánybíró lehet egy volt igazságügyi miniszter, aki visszamenő hatályú törvényeket fogadtat el, kormányszóvivő marad, aki /debreceni társával együtt / úgy bedöntötte a jó magyar forintot, hogy rögtön közel 4O eFt-tal megnőtt a CHF-ben felvett építési kölcsönöm havi törlesztőrészlete, elszámoltatási kormánybiztos az, akinek lenne miről elszámolnia /honvédségi lakás jutányos áron történő megvásárlása, halott tanú /,stb Ja, hogy sem Te, sem én /és még sok millióan/ nem tartozunk ehhez a körhöz? Pas de chanche! Ez az igazi szopás… Nekünk csak a goebbelsi propaganda-szöveg jutott: “…addig ismételd a hazugságokat, míg igazságnak nem hiszik!…”. Szerintem, Goebbels forog a sírjában, hogy milyen kiváló tanítványra akadtak Szijjártó személyében…Na, már megint felhúztam magam!

  22. @Nyuggervadász:
    “Hát hol élsz Te?”
    Nos, azért gondolni szabad, azt soha nem tudják elvenni……..
    Ne húzd fel magad.
    Tegye meg magával más. /nem téged magázlak/
    Továbbá:
    Van még egy pénzügyes, akin a kínaiak már alkalmazták volna a csínt,
    van egy belügyes, akiért az alávont emberei biztosan nem mennének tűzbe,
    van egy Nemzet Tol(L)a, aki büszke a “magyarságára”,
    van egy főtanító néni, aki elfelejti, hogy ingyen kapott diplomát,
    van még néhány nagy arc, akik elfelejtik, hogy a papi – mami is “komcsi” volt, de még Ő is a KISZ támogatását nyalta.
    Csontra feddhetetlen a jelenlegi elnyomás.
    Tudod, egyre többen jönnek rá, hogy nem ők vannak az emberekért.
    Azért a disznót kihagynám. 🙂
    Az visít, ha érzi, hogy közeleg a vég, és soha nem hazudik.
    Jól átsülve még élvezetes is.
    No, de a paraziták ……

  23. @Dour: Nem kötekedni akarok, de az a mondatod, hogy: “Nos, azért gondolni szabad, azt soha nem tudják elvenni…..” -és az Orwell-i “gondolatrendőrség”?!? / “ezek” már azt is megcsinálnák, ha módjukban állna…../ Apropó, Orwell: a múlt héten egy kis városkában jártam. A könyvesbolt kirakatában új kiadású Orwell könyvek sorakoztak / Állatfarm, 1984, stb./ Minden tiszteletem a kiadóé. Ezeket a könyveket el kéne olvastatni a sok átmosott-agyú hülyével!

  24. @Nyuggervadász:
    1.) Nem átmosott-agyú hülyék, csak úgy olyanok.
    2.) Nem a ’84-es könyvet kellene olvasniuk, hanem elég a tavalyi ígéretüket.
    3.) Nekem maradnak, mint a nép ellensége.
    Az alsó csillagos rész:
    Gondolni akkor is szabad, és aki gondol, az előtte gondolkodik is.
    /Már egy éve csak a tényt nyomatják, ami mindig megbukik/
    Mindig a sakkra emlékeztetnek.
    A sallerkirály előre tolja a parasztjait.

  25. @Dour: Nem kell aggódni a magánnyugdíj-számláért! Még egy-két villantás, és… Mi az, hogy magánnyugdíj?

    Aztán még néhány, és: Mi az, hogy nyugdíj?

    Türelem, Kedves Együttműködő Nemzettárs, hamarosan megláthatod a (villanó) fényt az alagút végén!