A volt miniszterelnök megpróbálja az általános iskolákban és az óvodákban elmagyarázni, miért rossz az, ha valaki miniszterelnök.

Gyurcsány saját bevallása szerint nem azért indult az országjáró túrára, hogy esetleges büntetése kisebb legyen – hiszen, mint mondja, alapvetően nem követett el semmit. A volt miniszterelnök csak arra szeretné felhívni a jövő ifjúságának figyelmét, hogy soha ne legyenek miniszterelnökök, mert egy idő után mindenki utálni fogja őket.

„Undorító dolog, csak a várható büntetését szeretné mérsékelni vele” – vélekednek ugyanakkor az interneten Gyurcsány körútjáról, sokan azt is megjegyzik: bár értékelik az őszödi beszédben nyújtott teljesítményét, ha egy átlagember csinálta volna ugyanezt, sokkal súlyosabb büntetést kapna. 

„Úgy vélem, politikusi pályafutásom során imitt-amott találkoztam furcsa esetekkel, némelyik már-már kvázi visszataszítónak is nevezhető, ha élhetek ezzel a kifejezéssel, ugyanakkor még ezen eseteket is messze lepipálja az, amellyel Gyurcsány Ferenc kapcsán szembesülünk. Szerény véleményem szerint Gyurcsány Ferenc komoly emberi hiányosságokról tesz tanúbizonyságot eme perben való védekezése során, különös tekintettel a felvilágosító körút meglétére.” – fejtette ki álláspontját négy Twitter-üzenetben Deutsch Tamás.

25 KOMMENT

  1. Deutsch (für alle Fälle) Tamás twitter bejegyzéséig teljesen életszerű, Tamáskánk viszont nem tud ilyen intelligensen megnyilvánulni sem szóban, sem írásban.

  2. OK. Nem szeretném lopni az időt, nincs annyi. Az elmúlt évek kormányainak bűnlajstroma – a teljesség igénye nélkül:

    gyurcsány: sikkasztás, hűtlen, kezelés, hazaárulás

    orbán: zsarolás, bennfentes kereskedés, hazaárulás

    Akinek pénze van, tegye a következőt. Délszláv háborúból maradt AK-47 típusú géppisztolyok vásárlása, bármilyen lőfegyver házi előállítása fémmunkás ismerősökkel. Robbanóanyagok, lőszerek beszerzése.

    Elemi kötelessége ma minden igaz, hazáját és jövőjét féltő embernek a hatalmi elit akár erőszakkal történő eltávolítása is. Fontos azt is megérteni, hogy az előző (MSZP) és a mostani (FIDESZ) kormányok lényegük szerint nem külöböznek egymástól, céljuk a hatalom megszerzése, megtartása és egyéni céljaikra való felhasználása. Elég látni azt, ahogy a szakszervezetek által meghirdetett tüntetést közlekedési okokra hivatkozva megpróbálják akadályozni.
    Az országunk érdekeivel mit sem törödő, hazánkat végső romlásba taszító, egyéni gazdagodásukat lekiismeretlenül, gátlástalanul előmozdító hatalom sorsa. HALÁL.

    Ezt a felhívást a cenzúra miatt nem tudom majd megismételni annyiszor, ahányszor az szükséges volna, de aki olvassa és érti, adja tovább. Éljen Magyarország.

    “Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
    Hiszek egy isteni örök igazságban,
    Hiszek Magyarország feltámadásában!”

  3. A leadet elolvasva kikristályosodott:

    Miért nem járt egy bácsi abban az iskolában, ahol Gyurcsány tanult és elmondta volna neki, miért ne legyen miniszterelnök?????

    Miééééért nem?

  4. @S: ezt olyan viccnek szántad, mint a HCS?
    Magyarországon robbanószert nem lehet előállítani. Tomcat-et is felmentették, mondván műtrágyából robbanóanyag nem állítható elő. – Ezt az ítéletet biztos nem olvasta a norvég Breivik.

  5. @s: nem tudom, feltűnt-e, hogy egy viccblogon vagy. Mondjuk az is igaz, hogy a hozzászólásod is kész vicc, bár van egy gyanúm, hogy ezt a maszlagot komolyan is gondolod 🙂 Sok sikert!

  6. Jót röhögtem! Hálából:

    Dagesztánba is megy Fletó,
    Hogy a Dzsudzsák meg az Eto’o
    Se akarjon lenni soha
    Itt miniszterelnök, noha
    Dől a lé, mert jó a fizu,
    S ritkán fejel mellbe Zizou,
    Legfeljebb a Vidi-s Souza
    (Oktassa a Hoffman Róza!),
    Ám legvégül Polt a Peti
    Lecsap, mint sízőre jeti,
    És a rabbilincs az nem hecc:
    Börtönben már nem netezhetsz!
    😉

    -még több mélylíra:
    fradyendre.blogspot.com/
    🙂

  7. @jobbos: Nem kell nyalni, mert igazából szar.
    Kinek a kije ennek a blognak a szerzője, hogy minden nap index címlapra kerül ezekkel a silány bejegyzésekkel?!?

    Tudom, ne olvassam. De mindig ott látom az index kezdőoldalon, nem lehet valahogy letiltani??

  8. @snorbi: eszemben sincs nyalni, szerintem jó a bejegyzés. Olvass el pár régebbit is, szerintem sok tetszeni fog. Ha mégsem, akkor a blogketrecben nem kattintasz és kész.
    Ez a letiltás dolog jó ötlet, nekem is tetszene, ha kidobálhatnák blokkokat az oldalról, személyre lehetne szabni mit lássak a főoldalon.

  9. Nos.
    Akkor szó szerint idézlek a jelenlegi kormány mindennapos ügyeihez:
    “Kinek a kije ennek a blognak a szerzője, hogy minden nap index címlapra kerül ezekkel a silány bejegyzésekkel?!?”

  10. @snorbi: “Tudom, ne olvassam. De mindig ott látom az index kezdőoldalon, nem lehet valahogy letiltani??”

    Akkor itt a szakmai segítség: az “Ad Blocker Plus” nevű firefox addonnal megoldhatod, ha ezt a saját szabályt felveszed a saját listára: “index.hu##.blogbox”

    Amúgy ne csodálkozz. Te mész szembe a forgalommal. Nem véletlenül van az index főoldalán: tényleg ennyien szeretik a hírcsárdát. Ez van. Abban viszont igazad van, hogy jobb, ha ennek ellenére sem olvasod.

  11. @gt_: Valamint semmi mást sehol se, kivéve egynéhány “nemzeti” oldalt. Sajnos egyet se tudok, de majd ő talál. Továbbá ajánlom snorbinak, hogy a TV-műsorok közül is csak egy – M1 (két – Hír TV) (három – Echo) hírcsatornát tegyen láthatóvá, hogy széleskörűen tájékozódhasson mindennapi ügyeinkben.