Bár a menedzserszerződése 2012. februárig köti az Index volt főszerkesztőjét, ő „ezt leszarva” már októberben kezd a HírCsárdánál.

Uj szerint a mai magyar átpolitizált médiavilágban egyetlen orgánum maradt, ahol teljesen függetlenül dolgozhat, ihat, és bömböltetheti Dr. Flasht! Ez pedig a HírCsárda!

Szerkesztőségünk meglepve olvasta szerkesztőségünk hivatalos kommünikéjét. Mint a HírCsárda többségi tulajdonosaitól, Szijjártó Pétertől, a Klubrádiótól, a MAZSIHISZ-től, Korda Györgytől, Kóka Jánostól és az ECHO TV-től megtudtuk: óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Népszabadság független publicistája nálunk fog dolgozni független publicistaként!

Az új munkahely miatt több tréningen kell részt vennie Ujnak. Állandó szakértőnk, Pista bá kócsingolása mellett két héten keresztül a kőbányai Pedróban fog inni, majd sorban meglátogatja a megyei közgyűléseket, kolbászfesztiválokat, csepeli eperföldeket, és végül Brüsszelben ismerkedik a 6000 euróért masztizó EU-képviselőkkel.

Tóta W. Árpád is jelentkezett a HírCsárda Casting Centrumában, a de a második körben, a Joseph Pulitzer Emlékdíj-simogatón elbukott.

23 KOMMENT

  1. @Cigiző: Halkan megjegyzem, a küklopszoknak csak egy szemük volt /de az jó nagy/, “isteni” kovácsok voltak, és természetfeletti nagy erővel rendelkeztek /Zeusz a segítségükkel tudta legyőzni a titánokat/. Úgyhogy, nem nagy sértés valakit “leküklopszozni”…Igaz, hogy a mostani rezsim szerint/ a fél szemük miatt/ nem jogosultak rokkant-nyugdíjra, de a küklopszok ezen bepipulván, irtanák az új titánokat!

  2. @Nyuggervadász:
    Én pedig írva jegyzem meg, hogy Jumurdzsák is félszemű volt.
    A jelenlegi “rezsim” miatt még a rezsim is nőtt, és a nyuggerek sem halhatnak meg nyugodtan, mert vagy be kell fizetniük a jövedéki adót előre /visszamenőleg/, vagy az alagutat kell ásniuk a fény felé közmunkásként.

  3. @Dour: Elismerem, Jumurdzsák valóban félszemű volt, de nem egyszemű. A “rezsim” kontra rezsinövekedéses dumád fenomenális volt/kár, hogy nem nekem jutott eszembe!/. Csak azt magyarázd meg, kérlek, hogy a nyuggereknek milyen jövedéki adót kell előre/visszamenőlegesen/ befizetniük? Csak nem a mennyországba vezető röges utak használati díjára gondolsz/mármint a benzinbe beépített jöv.adóra/? Ááá, nem hiszem, mivel az égi járművek napelemmel működnek.

  4. A fél szem, és az egy szem között van különbség. Az egy, az egy teljesen egész. A fél pedig egy egész kettévágva.
    Ez olyan, mint az ügyfél.
    Jó-jó, de hol a másik fele?……
    Hát nem is tudom pontosan, de a “rögös út” előkészítői biztosan összekeverték a koncepciót a korrupcióval.
    Az előre / visszamenőleg ügyben a Mirmur arcú szőke magántulajdont az állami tulajdonnal összekeverő tudna hülyeséget beszélni, az O. VikiLix-el történt zárt konzultációjuk után, amit természetesen napokkal később hoznak nyilvánosságra.
    Tehát, a jelenlegi 2/3 -ban olyan személyek uralkodnak, akik “elfelejtik”, hogy honnan indultak el.
    A Bohócügyi mondta, hogy, aki marad a Manyupban, az a nép ellensége, pedig véleményem szerint ő sanyargat.
    Na, ezért vissza fogják vonni a díjam. A Nemzet Tol/L/a
    Már érted?
    Nem?
    Majd Szájtépő Petya elmagyarázza.
    Szerinted Koppányt is megdorgálják visszamenőleg?

  5. @Dour: Felhívom Tisztelt Együttműködő Nemzettársamat arra, hogy kerülje azon hasonlatokat, miszerint az “ügyfél” szóban a “fél” azt jelentené, hogy kösszhivatalainkban az ügyfélnek bármitől is félnie kéne. Különösen attól nem, hogy félbevágják.

  6. Kerülném, de nem tudok úgy átlépni a dolgon, hogy ne essek pofára. Ahogyan Szájtépő Petya mondaná, “ez így lesz jó” ?.
    Na, de utólag mindig csak pislogok, mint hal a szatyorban.
    Már a borfeszten is a részegek azt énekelték, hogy
    “porban az igazság, porban a vigasz”.