"Beköltözős bulinak indult a dolog, és úgy tűnt, hogy András is akarta. Sőt, még ő kezdeményezett" – hozta fel védelmében Damu Roland.

A fegyőrök egybehangzó állítása szerint a welcome-buliként meghirdetett Zalatnay-emlékest jó hangulatban telt, a két színész láthatóan kedélyesen ismerkedett a lakókkal, és kedvenc szerepeikből is idéztek a többiek szórakoztatására, valamint a Beugró című műsor mintájára páros improvizációs jeleneteket is előadtak.

A történet azonban itt nem ért véget. Miután Stohl András megtudta, hogy mi történt vele első éjszaka, másnap a börtönkonyha egyik ételszállító zsúrkocsijával elütötte a börtönfolyosón szabályosan közlekedő Damut, aki fél órán belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a balesetet.

25 KOMMENT

  1. Úgy tudom, a következő bulira politikusokat is meghívtak, legalábbis többen jelezték részvételi szándékukat. A fityis megnézi, mit tudna tenni az ügy érdekében.

    Az igaz, hogy a lányokat a Tasnádi hozza?

  2. Bucit már beszavazták a Villába 5 hónapra, Damut is első lépésben 6 évre. 🙂 Ezt a páros menetet kétségkívül Damu fogja megnyerni, övé lesz a lakás, autó és a havi 1 milkó. 🙂