Az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa tervei szerint az iskolai kettes jegy nem elégséges, hanem gyenge osztályzatot jelentene a jövőben. A parlamenti pártok támogatják a már elavult osztályzási kategóriák cseréjét, de természetesen saját javaslatokkal álltak elő.

Az LMP szerint ún. trendi besorolás kell a diákoknak, mert az motiválja az esetleg gyenge teljesítményüket.

1 – Gigaszopacs
2 – Majdmegbasztak
3 – Csillezős-röcögős
4 – Kiscsászár
5 – Zsírcsászár

A Zsírcsászárra érettségizők ingyen tanulhatnának a CEU-n, míg akik Csillezős-röcögősre, húzhatnak asztalosnak. A Jobbik maradna a szigorú, poroszos iskolai értékelésnél, amit sajátos jelzőkkel egészítene ki:

1 – Zsidó
2 – Félzsidó
3 – Negyedzsidó
4 – Nyolcadzsidó
5 – Koppány

A párton belül az elégtelent jelentő Zsidó helyett sokan a Fletót szeretnék. „Hazamegy a gyerek az isiből, és mit mond az apjának: „Zsidó lett a doli apu!" – Hát ez is elég sokkoló, de ehhez képest a „Kaptam egy Fletót fater!" – tényleg keményen hatna” – mondta egy neve elhallgatását kérő Jobbik-os szakértő.

A HírCsárda állandó szakértője, PistaBá szerint viszont elég lenne két osztályzatot bevezetni, a 6-ost és a 17-est. Aki 6-ost visz haza, az Gyökér, aki pedig 17-est, az Jampi, annak van esélye, hogy egyszer igazi alkoholista legyen, mint PistaBá maga.

Simor András szerint minden diákot a Moody’s-nak, vagy a Fitch-nek kellene osztályoznia, hogy időben megtanulják: "Az élet nem egy készpénzes habostorta jelzálog nélküli csokireszelékkel a tetején, ami 120 hónapra repül a szánkba!".

33 KOMMENT

  1. Nem. Ügy. kormányunk, Hoffmann Rózsa javaslataival szó szerint egyetértve, az alábbi osztályozási rendszerváltással egészíti ki a tárca anyagát:

    1 – Nemleszmegszorítás
    2 – Rosszabbulélünkmintnégyéve
    3 – Sohasemhazudtam
    4 – Fülkeforradalom
    5 – Kinyíromhatehetem

  2. Igen…..
    Ön szerint
    Van, aki nem tud helyesen írni,….
    – Kapjon körmöst
    – Adja vissza a libán vett diplomáját
    – Ismételje meg az óvodai nagycsoportot, visszamenőleg

    O. VikiLix kiszivárogtatta, hogy még Anettkával is beszéltek az új koncepción.
    Ace Ventura: Kiűztem az összes démont, a ház megtisztult.

  3. Elfogtunk egy levelet,amiben a rabbiképző javaslatait találtuk az adott témában:

    1. Jobbikos
    2.Születésileg génhibás magyar
    3.Goj kutya
    4.Nem baj ha síkhülye taknyos zsidó,de a mi kutyánk kölke
    5.Überalles felsőbbrendű választott

  4. @Artie: a fekete buzit nem merted leirni? miert, mi van ma ebben az orszagban, cenzura?!

    ( egyebkent mar foglalkoztatunk ertelemmel rendelkezo embereket – igaz, ilyen jobbert csak kulfoldon talaltunk ), igy azt is tudjuk, mit akartal mondani. mar keressuk a megoldast, hogy elvegyuk a k-dijadat. mar el is indultunk erted )

  5. Javaslom az osztalyfonok bacsinak a zsidokfaszancsuszkalo torpe elnevezest. Ha biztos lenne benne hogy azzal tulelheti ami ra var, felmeteres David csillaggal maszkalna a nyakaban Ujlipotvarosban egy tanyer solettel a kezeben.

  6. @Nyuggervadász: Nem felháborodtam, csupán szánakozva tekintek az olyan, éppen hogy írástudó böglyökre, akik csak előre kitalált panelekből tudnak hőzöngeni is. Hadd pontosítsak: fentebb “humor” található, amit te simán félretolva a saját csökött nézőpontodat tolod az itt lebzselő kommentelők arcába.
    De mondanom kell valamit: kurvára nem érdekel senkit a szánalmas kis véleményed, vagy hogy kit húznál szíved szerint lámpavasra. Irreleváns vagy.

  7. @Equinoxe: Mondd, nagy ,öngerjesztő hőzöngésedben nem tévesztettél össze valakivel? Én egy kérdőmondattal reagáltam az egyik bejegyzésedre, mire Te azt írtad: “…..saját csökött nézőpontodat tolod az itt lebzselő kommentelők arcába…….kurvára nem érdekel senkit a szánalmas kis véleményed, vagy hogy kit húznál szíved szerint lámpavasra. Irreleváns vagy” Ha Neked egy kérdőmondat mindezt tartalmazta, akkor Te nem egy “éppen hogy írástudó bögöly” vagy, hanem egy látnok. Nem is, inkább próféta! De hamis próféta….