Csodás képeket készített nemrég a vörös bolygót kutató Opportunity marsjáró. Természetesen a HírCsárda tudósai is megkezdték a fotók elemzését, és fantasztikus eredményekre jutottak.

A Mars felszíne rendkívül érdekes mintázatú.

A marsjáró egy még mindig harcoló második világháborús japán katonát is megörökített a vörös bolygó felszínén. A dicsőséges pillanatot sajnos megzavarta egy közeli kráterben rejtőzködő photobomber.

A NASA hipster tudósai különösen örültek, amikor felfedezték, hogy a vörös bolygón egymás mellett található egy Starbucks és egy Apple Store – ráadásul akciókkal!

Az Opportunity útját nem csak a terepviszonyok nehezítették meg. Az egyik völgyben buckalakók támadtak a marsjáróra. Szerencsére a robot erre is fel volt készítve, a hírhedt Black Metal Classics – The Ultimate Midi Edition válogatáslemez lejátszásával futamította meg a rablókat.

A fotókból úgy tűnik, hogy végre bizonyítékot találtak a WikiLeaks dokumentumokban említett titkos moldáv űrprogram létezésére is. Azon még a HírCsárda szakértői is vitatkoznak, hogy a Mars a vége, vagy a kiindulópontja-e Moldova űrbéli kalandozásainak.

14 KOMMENT

  1. Viccelődjetek csak!

    Majd összszarjátok magatokat, ha a marsi buckalakók iváziumot indítanak a Föld ellen. Mit kell őket baszogatni, meg fotóckodni? Sziijjártót a Marsra!!!