Megkezdődött az elszánoltatás Alaszkában – a helyi minisztériumi biztos szerint akinek nem tetszik, elmehet. Híreink röviden.

Hardyologós konferencia lesz Budapesten
Hardy Mihály örül a kezdeményezésnek, amely során a világ minden tájáról érkeznek szakemberek, akik ismerik fényképeit és munkásságát. Hardy reméli, hogy a tudományt újabb nagyszerű eredményekre vezetheti, ha engedélyezi saját testének élő, átfogó vizsgálatát.

Nem tud mit kezdeni a magyar bevándorlókkal Anglia
Egyre több jelentés érkezik bandázsba verődött elsőgenerációs magyar ápolónőkről, a helyi hatóságok Anglia-szerte fokozott készenlétben várják a nővérkék megjelenését. „Szúrnám” – fogalmazott találóan a Scotland Yard egyik illetékese.

Pónival fajtalankodott az ex-pornós törpe
A Blikk információi szerint valaki, valahol talán látott egy lovat, de az biztos, hogy nem törpe volt, és mint kiderült, szexről szó sem volt. A cikket Minőségi Újságírásért díjjal jutalmazták a szerkesztőségen belül, információink szerint egy gyakornok majdnem fél órát is foglalkozott a megírásával.

9 KOMMENT

  1. Váratlanul lemondott Bill Gates:
    Tegnap kora este váratlanul lemondott a visszajáró 10 (!) centről Bill Gates a helyi Wall Mart üzletben. “Nem tudom mi történhetett velem, ilyet sosem szoktam csinálni” szabadkozott a sokak által szóban már mindenhová elküldött ablak-guru. A helyi rendőrség szerint ilyen gyakran megesik, és az egyetlen kikerülése a kártyával való fizetés.