Coming outolt egy földikutya a budapesti Állatkertben, a dolgozók azóta is keresik. Rövid hírek a tudomány, a természet és a Csing-kori porcelánok világából.

Átnevezik a Real Mardid labdarúgó csapatot
A vezetőedző és néhány durvaságáról elhíresült játékos távozása után a csapat újra a fair play mellett kötelezte el magát, és Humán Madrid néven folytatják majd a hazai bajnokságban és a nemzetközi kupákban. Ezzel párhuzamosan a mezszámokat is lecserélik, és a játékosok betűkombinációkat viselnek majd a hátukon.

Megalakult az ország első zsidó motoros csoportja
A Pokol Előbőrei névre hallgató szervezet a Gój Motorosok ellen jött létre, a kulturális szervezetként is működő csoportosulás elnöke, Slomó Jazz elmondta, hogy már tervezik az első összecsapást a gójokkal, de még nem érkezett meg az a 40 Vespa robogó, mit a banda használni fog, és még ki kell találniuk, hogy előzzék meg pajeszaik összeakadását a menetszélben.

Péktüntetés készülődik Erdő Péter ellen
Az esztergomi érsek által augusztus 20-án megszentelt kenyér osztódni kezdett, jelenleg már 250 darabot őriznek belőle a bazilika kincstárában. A Vatikán illetékesei már vizsgálják a csodát, ugyanakkor a pékek szakszervezete tüntetést helyezett kilátásba az egyházi vezető ellen, aki jelenleg a Balatonboglári Borgazdaság vendégeként vesz részt egy hajókiránduláson a Balatonon.

4 KOMMENT