Egymás után harmadik alkalommal lett a közönség és a szakma kedvence Magyarország mértékadó hírportálja. Köszönjük a sok szavazatot, és reméljük minden kedves zsűritag megkapta a megígért pénzt, a transzszexuális pónit és a felfújható Schmitt Pált.

A többéves kitartó munka, az állhatatos tényfeltárás és a HVG munkatársainak sikeres megvesztegetése ismét elérte célját: szerény hírblogunk a legtöbb kategóriában győzelmet aratott a Goldenblogon.

A szavazatok 98.8%-nak megszerzésével és egy cabrio lézerprinter odaajándékozásával sikerült elsők lennünk a Hipster makraméblogok kategóriájában. E kategóriában egész éles verseny alakult ki a „Józsi A Tulok”, a „Seggről-végről” és a „Makkra-mért ütések” című szakblogokkal. A zsűri értékelése szerint oldalunk azzal emelkedett ki a többiek közül, hogy mind a három svájci számlára időben érkeztek meg az utalások.

Számunkra is meglepő volt első helyezésünk a „Vegetáriánus ételek pacalból”, a „3D blogok” és a Blogok, amik mefedron nélkül alig élvezhetők, pedig már 8 óra is elmúlt” kategóriában. A siker a kifinomult cikkeken túl talán annak is köszönhető, hogy sok terhelő adatot sikerült találnunk, vagy előállítanunk a zsűri ÁVH-s múltjáról. Külön sikerként értékeljük, hogy a 70-es években született zsűritagokról is hitelt érdemlően tudtuk bizonyítani, miként tépték le felkelők körmét egészen vállból.

Némi üröm az örömben, hogy álhír kategóriában idén sajnos csak másodikok lettünk, de már tudjuk jövőre kinek az ágyába kell egy levágott rendszergazda fejet helyeznünk, hogy ez ne így legyen.

19 KOMMENT

  1. Attól függetlenül, hogy milyen jó vagy rossz a Hírcsárda blog, egy kaotikus és minden szemponból problémás szavazás elsőségét nem reklámoznám….bocs.

    Amúgy meg jó a blog

  2. Ha nem írnék én is blogot gratulálnék, de így szétvet a sárga irigység és azért sem gratulálok! Na meg azért sem mert ez is csak egy álhír, mert nincs is “Józsi a tulok” szakblog. Arra, amire a Hírcsárda gondol, az a “Gyuri a Tulok” ami nem blog hanem minisztérium. :-PPP (Azért sem mondom meg melyik minisztérium. Találjátok ki!)