Meg nem erősített információink szerint több műsorban is csalást talált egy belső vizsgálat a kereskedelmi adónál, további elbocsájtások várhatók.

"Vujity Tvrtkónak fizettünk a baseball-sapka viseléséért, és azért is, hogy műsort vezessen" – ismerte be egy, a Napló kukoricalopós anyagáról tartott sajtótájékoztatón a csatorna szóvivője. A botrány a Napló egész stábját érinti, mint kiderült: a hangmérnökök, az adásrendező és az operatőrök is fizetett statiszták voltak, akik éppen arra jártak, amikor az adások elkezdődtek.

A leleplezések azonban nem állnak meg itt: forrásunk szerint a Megasztár 5 versenyzőinek, valamint Hajdú Péternek is fizettek, hogy beugorjanak az igazi műsorvezető és énekesek helyére. Hajdút állítólag elhíresült Orbán-interjúja buktatta le, ám ő azt mondja, megvezették, mert azt mondták, 5000 forintért sztár lehet, ráadásul állják a parkolási költségeit is.

Az újabb vádakra a TV2 szóvivője már nem reagált, mert kirúgták, miután kiderült, hogy a közeli vízműben dolgozik.

43 KOMMENT

  1. Most majdnem komolyan megkérdeztem egy “hozzáértőt”, – aki gyakran olvasgatja ezt a valamit- hogy vajon mivel érdemeltük ki mi, szerencsétlen olvasók, a szinte mindennapi megjelenést az index főoldalon? Aztán rápillantottam a premium selection blog.hu feliratra és átfutottam a blog.hu új, csodálatos hirdetési rendszerét, és már sokkal tisztább a kép…

  2. Szegény TV2, most igazán osztja mindenki, pedig nem kell haragudni rájuk.Ebben az országban igény van az ilyen szenzációt hajhászó, és közben nyakig bulvár csatornára is.Sőt, azt hiszem már csak erre van igény.Különben honnan is tudnánk meg milyen hosszú egy pitbull bélrendszere, főleg annak amelyik megharapta Pista nénit a szomszédban, aki éppen a kisboltból jött hazafelé a lecsókolbásszal, mert csak erre futja.

    Egy ilyen tényfeltáró csatorna nélkül sokkal szegényebbek, szürkébbek lennének a hétköznapjaink, és nem gondolkodhatnánk el minden este, tényleg ilyenek vagyunk,mi magyarok?Vagy csak létezik egy alternatív valóság is, ahol olyan emberek élnek, olyan közegben mint Alice csodaországában.Most már legalább azt is tudjuk,hogy rendezni is lehet ilyen helyszíni paródiákat, jutányosan, egy ezresért.

  3. Komolyan érdekelne, milyen istenverte kretén az, aki ráveszi magát erőszakkal, hogy elolvasson egy posztot aztán csak azért kommentel, hogy elmondja milyen szar.

  4. Itt van most az összes TV2 dolgozó,és védi a mundér becsületét? 🙂 Nyugis srácok, nincsen nagy baj.A nép gyorsan felejt, és pár hét múlva ha újra leadjátok a kukorica tolvajos sztorit még azt sem veszik észre. 🙂 Legközelebb azért annyival legyetek szemfülesebbek, hogy annak is adtok egy ezrest aki most feljelentett Titeket. 😀 Ne legyenek elvarratlan szálak, ez fontos dolog egy ilyen oknyomozó műsorban.

  5. @tre’: persze,hogy nincsen hírértéke, de ez a TV2-őt sem zavarta eddig soha semmiben,Egy bontott csirkéből is kétoldalas főcímet tudtak csinálni:Mutáns csirkét melengetett a keblén Rozi néni címmel.

  6. Amúgy a Hírcsárdát csak azok miatt a kommentek miatt olvasom, amelyek szerzője felháborodik, hogy milyen hülye hír ez már?
    Tök jól lehet szórakozni míg nekik is leesik, hogy ez egy VICC blog. 🙂
    De sokaknak inkább nem esik le, mert az olyan ciki lenne. Persze ettől mégcikibb… 😀

  7. röhögve mesélik tv-s berkekben, és említi a bátorság példaképének ezt a f@szt. amikor a dél-szláv háborúról tudósított, és egy lakásból kandikált ki az ablakon, mondván, hogy jönnek a tankok, halljátok?
    Na azt egy szegedi panel földszintjén egy felújítandó lakásban csinálták, miközben a radiátort zörgették 🙂

  8. Pécsett áll a bál, a képviselő testület a belső viszályok miatt feloszlik.
    A vízmű per bukása miatt a Páva úr távozni kényszerül.

    De a Lázár uralkodás alatt nyakig eladósodott Hódmezővásárhely nem tud és akar fizetni a tankönyvekért, ezért az állam a mi pénzünkön átvállalja az 50 milliót.
    Nekik lehet a többi városnak miért nem?

  9. @Kulics: “A probléma akkor van ha leszarozza és el se olvassa.”

    -Hazudtak!
    -Mit?
    -Beismerte!
    -Mit?
    -Hát hogy hazudtak?
    -De mit hazudtak?
    -Beismerte, értsd már!
    -De mit ismert be?
    -Hogy hazudtak.

  10. ez a magyarul még csak gágogni sem tudó visszataszító külsejű rutytutykó albán menekült g3ci kinek a f4szát engedi magába a retekkettőnél, hogy még mindig ottvan?

  11. Az athallo.hn szerint azért lett bérelt helye a Hírcsárdának az Indexen, mert együtt fogják alkalmazni a kimondhatatlan nevű riporternőt. Az Index majd bebizonyítja vele, hogy a kormány mégiscsak ellopja az angol nyelvet, a világválság pedig mindjárt feneketlenné mélyül. A Hírcsárda csak humoros helyzetek rendezésére és posztolható forgatókönyvekre tart igényt.

  12. A Balogh Szilárdként anyakönyvezett fiatalember gagyi felvett családi (celeb) neve
    Vujity Tvrtko hát igen. Balog Szilárd néven nem nagyon lehetne eladni. a könyveit. Mellesleg akkora szlengként kering a médiában, hogy “bátorság díjat” kéne adományozni neki. Mert olyan kamut csinált, amit benyelt az egész ország. Egy szegedi panelből közvetítette a délszláv háborút. És amikor azt mondta, hogy halljátok, jönnek a tankok????, akkor elkezdték verni a radiátorokat, és lánccal csörögtek rajta. Gratulálok Balog Szilárd.

  13. Miért nem dagad a botrány a Sándor- palotában?

    Őfelsége V. Harald

    Norvég Királyság
    Oslo
    Őfelsége,
    Engedje meg, hogy magam, családom, és az egész magyar nemzet nevében kifejezzem őszinte együttérzésemet a norvég népet megrázó július 22-i borzalmas támadás miatt, mely a kormány hivatalait, illetve egy utøyai ifjúsági tábort érintett.

    Nyelvtani hiba nélkül íratja a hülyeségét!
    Engedje meg, hogy a magyar nemzet, családom és magam nevében kifejezzem őszinte együttérzésemet

  14. Olvasom a “hírt”,hogy piás álllam bácsink,LEVÉLBE fordult Gasparovichoz,HÚ ezt megint elbasztad siccbá!Nem lesz az a tolmács,ki értené,mitt proddukkáltáll a fejlléces papírrra .visszaküldik ,jó lesz a zsíros kenyered bele csomagolnod……..v. küld el lánykáidnak ,külhonba ,mint hun.szuvenír……..

  15. Kicsit sok a csalás a csatornánál, amióta a HírTV-s hírszerkesztő átvette a boltot.
    A végén kiderül az MTV székház ostroma -Császár Attila értő tolmácsolásában- is megrendezett volt…