Ezen a héten a rusztikus, vöröshagymás-mangalicazsíros erotikába vezetjük be olvasóinkat. Nosza, rottyantsunk össze egy fülledt langallózást.

Hozzávalók: 1-3 nagyobb fejű férfi; 3 kövér, középkorú bérszámfejtő (lehetőség szerint nő); 1 felfújható gyerekmedence; 1 hét fizetés nélküli szabadság; 1 szürke marha és 3 talicskányi majoranna, szigorúan tetszés szerint.

Kezdésként a meztelen párok 69-es pózban kulcsolódjanak össze, majd hevesen hengerlikázzanak a 6 barra felfújt üres gyerekmedencében. Ezután a 37 fokra előmelegített medencébe öntsünk mintegy 150 kilónyi kelt tésztát, amit a felszínén hevesen szeretkezve, testhővel süssük készre. Itt már gyakorlatilag teljesítettük a langalló bázis szintjét, innen szabad az út a feltét-gruppen irányába.

A langalló feltét elkészítése kizárólag huncutkodással történhet. A már többször langallózók kedvence: dobjunk össze egy velős-csülkös töpörtyű jakuzzit egy ÁFA csaló pickup platójában. A folyamatosan megújuló buborékenergia miatt ez a fajta langallózás kimondottan környezetbarát póznak is nevezhető. Amikor kész a feltét, 5 kilós adagonként bojlizó csúzlival lőjük bele a tésztába jó mélyen, hogy átjárja a tészta textúráját az íz. A nyomatékosítás miatt még egy heveny nagyfejű-bérszámfejtő dugást lehet végezni a tökipompos tetején.

Ismert még a leszboszi konyhásnő-tökipompos-calzone is. Itt két testes, hurkás combú leszbikus konyhás nénit csavarunk a szőnyeg méretű kelt tésztába, és az augusztusi napon boldogra melegítjük őket. Fűszerezni nem kell, mert a töltelékpár ízvilága a konyhán töltött évek miatt eredendően gazdag.

Geszti Péter is nagy rajongója a langallózásnak, amit rímbe is öntött:

Lecsúszott rólam a pantalló
Andrássyn pörög a Langalló
Mert az bizony egy lang Allé
Faszom búg, mint egy csembalé

11 KOMMENT

  1. :)))

    “velős-csülkös töpörtyű jakuzzit egy ÁFA csaló pickup platójában”
    Ebben a mondatban benne van a komplett rendszerváltás, komolyan mondom, tömörebb, lényegretörőbb, mint egy 480 oldalas Moldova szociográfia.