Heti szavazásunkban most az Egész Mindenségről kérdezzük a Tisztelt Olvasókat, a válaszokat levelezőlapon is el lehet juttatni az emailcímünkre.

 

 

 

15 KOMMENT

  1. Nem kérdés,hogy rosszabbul élünk.Kérdés meddig? Anno Antal az első fasz azt mondta az első tíz év rossz lesz,de majd utána meglátjuk milyen jól élünk.Hát azóta is ezt várjuk csak nem jön,Miért? Na de majd nagy királyunk rendet csinál a következő nyolcvan évre.

  2. Hiányzik az optimista, elégedett válasz, javaslom kibőviteni : “Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve! ” valamint a “Lesz@rom, amig van a kannás borból” válaszokkal is. Továbbá javaslom ellenőriztetni az adatvédelmi biztossal, hogy akinek Audi 8-asa van, az melyik gombot nyomta.

  3. @Dour: Bizonyára megfeledkezett Tisztelt Együttműködő Nemzettársam a dicsőséges St galleni kalandunkról. Továbbá fényes augsburgi győzelmünkről is. Akkoriban bezzeg még mertünk nagyok lenni! Nem is várta el senki őseinktől, hogy a helyben készpénzben, értéktárgyakban, élelemben, valamint nőstényekben felvett hiteleket visszafizessük. Nem mert még izmozni az igaz magyeriakkal semmiféle parvenü Svájci Franc!