Ezen a héten a latin ritmusokat kedvelő szerelmeseket ajándékozzuk meg egy pikáns pozitúrával. Íme: a rumbatök!

A férfi tegyen be egy Bergendy, vagy egy Nesta révén összekukázott válogatást a lejátszóba, és a péniszére húzzon egy Che Guevara bábfigurát (a módosabbak a Fiesta zenekart élőben is megkaphatják 20000+áfáért, számla nélkül).

Ezután hirtelen tekerje fel a hangerőt, és a „Commandante, hipihopp!” kiáltással tolja a babát szunyókáló partnere arca felé. A rémülten felordító nő szájába dobjon bele 18 darab alaposan megmosott dobókockát, majd csíptesse össze az alsó és felsőajkát egy ruhacsipesszel. Ezután indul a rumbatöközés. A férfi helyezze társát lovagló helyzetbe, és a zene ritmusára kezdje el őt rázni. Az ütem lehet 8/8-os, 24/24-es, vagy 43/43-os is!

Jó hír, itt nem kell megállnunk, hiszen lehet Bigbandelni is! A módszer egyszerű: a swinger klubban minden nő tegyen a szájába 50 szem takarmánykukoricát, majd a magával hozott mikrohullámú sütőt húzza a fejére, és indítsa el. A kánonban pattogó rumbatök szólamok igazi eroto-kultúr-csemegének számítanak. Az ínyencek az olvasztó program használatával kámaszútrai hosszúságú gyönyört élhetnek át. Jó szórakozást!

4 KOMMENT