Nemcsak megnyitni, de zárni is Geszti fogja a Sziget Fesztivált, a Gringó Sztár után egy újabb formációval, a Svájci Frank Zappával.

A Szigetet megnyitó Gesztivál után Geszti Péter bejelentette: még a Sziget végéig létrehoz egy új formációt, hogy egy újabb óriási show-val, a Gesztivornyával zárja a fesztivált.

"Több néven is gondolkodtunk, felmerültek a Prince-ipális, a Lájkkrém illetve a Liptai Claudia rokkantkártyával parkolt nevek is, hogy a banda elnevezése mindenképpen aktuális legyen. Végül úgy döntöttünk, a legtöbb embert a devizahitel foglalkoztatja, így lett a zenekar neve Svájci Frank Zappa" – mondta el lapunknak Geszti Péter.

Hozzátette, egy még nagyobb szabású, még teljesebb, még frissebb életmű-koncertre készül, ahol hallhatóak lesznek a Svájci Frank Zappa slágerei mellett a Rapülők, a Jazz+az dalai és az azóta már klasszikussá vált Gringó Sztár-nóták, valamint lesz a nagyszínpadon egy Nemzeti Vágta és egy ARC óriásplakát-kilállítás is, emellett Geszti Péter fel fog olvasni korábbi szinkronszerepeiből, így Mézga Aladár és a Ludas Matyi szövegéből is.

39 KOMMENT

  1. Ha engem is ennyit basztattak volna, egy senkinek sem ártó, 2 és fél órás szórakoztató bohóckodásért… lehet én is így állnék bosszút.

    Figyeljetek: milyen ország az, ahol egy egyszerű, könnyű szórakozást ígérő műsor már faji-történelmi-nemzeti-gyökérkutatási aggályokat vet fel?

    Milyen irigy-faszparaszt ország az, ahol már egy könnyed, nyári szórakoztató műsor is ilyen-olyan faji-vallási ellentétekbe torkollik?

    Ez befolyásolja a GDP-t? Ettől lesz rosszabb vagy jobb annak a többszázezer családnak, akikeket a hajléktalanság fenyeget?

    Szerintetek nem kurvára mindegy, hogy ki-mit ad elő egy pár napi tartó Sziget-en…. illetve ha nem mindegy, akkor ki a lófasz megy el meghallgatni… akár még ott is?

    Vagy mindenki hülye…csak mi vagyunk az okosok – akik megmondják, hogy Geszti szar?

    És akkor mi van?
    .

  2. @Ronald: Ilyen alapon a Fásy-mulatót se szídja senki, hiszen az is csak “egyszerű, könnyű szórakozást ígérő műsor”.
    Ami szar az szar, Gesztinek van pár jól sikerült száma (ha az övé és nem vette), de összességében egy agyonmarketingelt (és ezért! irritáló) igénytelen szar.
    Ezt kimondani nem bűn, hanem vélemény, viseld el, attól még persze neked lehet ő a világ legeslegjobb előadója.

  3. Kedves Geszti Péter!
    Nem elég még a pénze, inkább a reklámszakmával kellene foglalkoznia, már jobban áll Önnek, mint a zenélés.
    Kedveltem az Emberek, a Jazz+Az zenekarban, de ezzel az újra kezdjük, amit évek óta nem csináltunk (csak esetleg fejben) az nem jó, már nem kedvelem és ha meghallom, kikapcsolom a rádiót és a tv-t.
    Ez van sajnos, “nem jó a lecsó felmelegítve”:(

  4. @Ronald: egyre oszintebb a mosolyom, ahogy a faszparasztok egyre nagyobb reszet tudom ignoralni. irigykedjenek csak, sapitozzanak, duhongjek csak ki magukbol a kicsi, szanalmas eletuket, ha ettol nekik jobb lesz. nyilvan a nagy reszuk semmit sem tudott letenni az asztalra, es soha nem is fog, de igy leereszti a feszultseget, es amikor mar nem langlelku monitormegmondo, hanem valos szemely, talan normalisabb.

    tehat a dolog jo. csinaljak csak 🙂

  5. Na ez a kedvencem:ha nem esel hanyatt a tolvaj,tehetségtelen,okádékfejű zsidó láttán,akkor ügyetlen,szánalmas kis pöcs vagy,aki semmire sem viszi majd vagy vitte eddig.
    Tájékoztatlak kedves “becsöccsent”,hogy a zsidóseggnyaláson kívül van más módja is a boldogulásnak és a boldogságnak az életben,bár számodra ez hihetetlenül hangozhat.

  6. @Azúrkék égbolt: hulyeseg, amit irsz.

    leszarom a zsidokat. a nemzsidokat is leszarom. teged pedig foleg leszarlak, mert te olyan hulye vagy, hogy azt sem ertetted, amit irok, akkor meg mit foglalkoznek veled a minimumnal tobbet? 🙂

    ez nem zsidokerdes, bar ugy latom, a te kis beszukult agyad ezt nem kepes feldolgozni 🙂

  7. @Vezérigazgató elvtárs: o, elnezest, most latom, hogy egy masik hirnel is osztottad az iget, es irogattal errol a fesztivalrol. en mondjuk meg egy plakatot sem lattam, talan azert, mert nem erdekel. ellentetben veled. talan csak nem egy fellepot tisztelhetunk benned? mert egyebkent nem ertem a szpemkampanyt. ha ellenuk vagy, minek tolod oket? vagy esetleg ez is olyan, mint a homofobok rejtett homoszexualitasa?

    ajjaj, meg a vegen az jon ki a logikabol, hogy egy buzi zsido vagy. mondjuk engem ez nem bant, de mondd, te hogy erzed magad? jobb lenne, ha beszelnel rola, meg beledszorul 🙂

  8. @becsoccsent: Ááá,már tudom,hogy te csak a boncmester tréfája vagy.Hiszen mindenféle használt alkatrészekből rakott össze téged és váratlanul tudatodra ébredtél egy sötét alagsorban.Ezért nem lehettek szüleid,így a csatornapatkányok formálták a tudatodat.Nem csoda,ha az ő véleményüket szajkózod.
    Szomorú és sivár sors a tiéd,de legalább pislákol egy számítógép előtted és van áram.Egyszer kimászhatnál az emberek közé a szennyből,hátha.Bár felőlem irkálhatod a baromságaidat,jót röhög rajtad mindenki! 🙂

  9. @Vezérigazgató elvtárs: egy kicsit rangon alulinak erzem, hogy _ennyire_ melyre kell ereszkednem, hogy megerts, mindezt feleslegesen, mert ahogy latom, te meg sajat magadat sem erted: ket hozzaszolason belul sikerul homlokegyenest eltero elkepzelest megfogalmaznod. persze kivaghatod magad azzal, hogy a boncmester no, de valljuk be, ezzel – mar amennyiben lehetseges – meg melyebbre sullyednel. persze mindketten tudjuk, hogy onnan olyan sok mar nem lehet lefele.

    az egyetlen szimpatikus, es ilyenforman meglepo megallapitasod az, hogy tudatra ebredtem. ilyenforman elismered hat, hogy nekem van olyanom. az oszintesegedert oszinteseggel felelek hat en is: hidd el, nem kell irigyelned, mert ez neha teher is lehet. jobb neked igy, ahogy vagy. fogadd el magad ilyennek. kartars, en igy is szeretlek! 🙂

  10. No de Hölgyeim & Uraim (becsoccsent:Vezérigazgató elvtárs),
    Kérném “viselkedjenek” és némi visszafogottságot és szerénységet-hisz’ ez az egész (ál)hír nem ér ennyi zizegést … köszönettel YP

  11. @becsoccsent: Kitűnő éleslátás,fura is egy földalatti életmódú kis gilisztától!
    Már csak egy dolgot szeretnék:ékezetes betűket,mert olvashatatlan mélyenszántó gondolatmeneted és nem szeretnék semmiről sem lemaradni.Innám szavaidat! 🙂