A londoni zavargásokban váratlanul megverték Révész Máriuszt is, de a "hedgehog" alkazat segíthet elfogni a randalírozókat.

A magyar rendőrség Gergényi Péter vezetésével küld sünügyi szakértőket a zavargásokkal érintett londoni kerületekbe, ahol napok óta erőszakos jeleneteknek és plazmatévék ingyenes házhoz szállításának lehettek szemtanúi az ott lakók. A magyar különleges erők megtanítják brit kollégáikat hogyan lehet háttal állva elfogni molotov koktéllal és haraggal felfegyverkezett bevándorlókat, miképpen kell földre célzott gumilövedékkel szemet kilőni, de legelőször is az azonosítójeleket fekete filccel eltűntetni.

A magyar erőket egyébként meglepte a randalírozók szofisztikáltsága, mivel molotov koktél mellett, mai tai-t és sex on the beach-et is dobáltak a kiérkező rendőrökre, több helyen pedig kubai szívarról gyújtottak rá a boltokra. A rendőri munka hatékonyságát is próbálják javítani a magyar szakértők, ezért arra bíztatják angol kollégáikat, hogy akció közben lehetőleg ne ötórai teázzanak, vagy ha nem tudnak ellenállni, akkor a már égő áruházak melegét használják ki forraláshoz.

Magyar sérültje is van a londoni zavargásoknak: Révész Máriusz fideszes honatya. Révész Máriuszt a BBC hívta ki szakértőnek, de médiaközeli források szerint egyszerűen csak azért kellett a BBC-nek, mert jól mutat vérző fejjel az esti híradóban.

32 KOMMENT

  1. Révész Máriusz valójában a londoni rendőröket tanítja olvasni akció közben, képviselői igazolványt.

    A brit kormányzat Orbán Viktort is felkérte, hogy segítsen kijelölni London belvárosában a politikai nagygyűlésre zavargások idején legalkalmasabb útkereszteződést, melynek lehetőleg provokatív történelmi felhangjai is vannak. A magyar miniszterelnök azonban úgy látja, jelenleg nem olyan fenyegető a helyzet, hogy ezért megszakítsa a szabadságát. Legalább is nem fenyegetőbb, mint Lévai Anikó.

  2. A londoni rendőrök virággal köszöntötték magyar kollégáik szintén kiérkező feleségeit. A köszöntő idején a rendőri egységek biztonságáról a Millwall szurkolótábora gondoskodott.
    Párhuzamosan a D. street. 10. alatt megbeszéléseket folytatott O. Viktor, és házigazdája D. Cameron. Az Angol Miniszterelnök megígérte kollégájának, hogy megtárgyalják azt a magyar javaslatot, miszerint minden a magyar nyugdíjast fogadjon örökbe egy angol adófizető.

    Sportügyek is előkerültek a megbeszélésen amely szerint a Videoton FC elindulhat a Premier League-ban, és ott az 5. helyen végezhet.

  3. A londoni zavargások hétfőn kezdődtek és csütörtökön már voltak ítéletek (nem kizárólag a rendőrséget elmarasztaló).
    A budapesti zavargások közel 5 éve voltak, de még mindig szinte csak a rendőrök elleni szankciókról tudni.
    Hogy milyen üzenetei vannak mindennek?
    Londonban a buta ember azt látja, hogy a hőbörgésnek büntetés a vége, nem éri meg.
    Budapesten a buta ember azt látja, hogy ha hőbörög, akkor a rendőr szívja meg.
    Tudom, hogy nincsen semmi párhuzam a két eset között! Bár mindkettő békés demonstrációként indult egy felháborító eset miatt. Mindkettőnél első körben megfutamították a rendőrséget. Egyik esetben sem tudták a békés emberek biztonságát és javait garantálni egy ideig az állam erre hivatott szolgálói.
    Elgondolkodtató, hogy miért vannak ezek a különbségek, miért kell a magyar igazságszolgáltatásnak sokkal több idő az ítéletekhez, mint a brit esetben? Miért kell, hogy a politikusok ott elítélik a hőbörgőket, máshol hős csinálnak belőlük? Miért van az, hogy ha brit rendőr túlzásba viszi a rend csinálást, az kisebb baj, mintha valaki a rend ellen betyárkodik és miért van ez Magyarországon fordítva?

    Érdekes adaléka a brit esetnek, hogy az előzetes és ott is roppant kényelmes hírekkel szemben szemben, nem csak bevándorlók alkották a csőcselék tömeget, sőt ahogy a zavargások terjedtek, egyre több volt a sok ősön át bennszülött tinédzser. Nem csak a szegények randalíroztak és nem csak a tanulatlan nélkülözők. Vagyis a hülyeség ott sem húzható rá egyik csoportra sem, csak a hülyék csoportjára.

    Így van ez Magyarországon is. Nem azért hülye valaki, mert Jobbikos, vagy “Gyurcsányista”, hanem azért Jobbikos, vagy “Gyurcsányista”, mert hülye.

  4. @jelentéktelen alak: “Hogy milyen üzenetei vannak mindennek?”

    Annak milyen üzenete van, hogy a semmisségi törvény szerint a bíró is és a rendőr is hazudik?

    Kik hozták a semmisségi törvényt? A legkevésbé sem hülye fidesznyikek.

    Hülye itt mindenki. Kivéve ha mérlegelés nélkül mindenkit lehülyéz.

  5. @mezga-aladar: Így van! Hogy is hívják ezeket mostanában, hagyomány ápoló csoportok? Ezek gyújtottak tábortüzet, mire a másik hagyományápoló csoport eloltotta azokat, miközben a magyarosch virtusról tartottak bemutatót OV főszereplésével, mely szerint a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót…

  6. Révész Máriusz nem lehetett ott, mert tegnap láttuk Alicante mellett egy nudista strandon (La Marina, Elche) és másik úrral. Hát, mit nem mondjak, érdekes látvány volt.

  7. @kritikustomeg2: miért húzol el mondjuk a picsába?…olvashatnál mást,sétálj egyet a jó levegőn,told meg a zasszonyt és/vagy verd ki stb (háát most én találjak neked programot pocok?!..)mindjárt szebb lesz a napod…. bennünket meg…pda se neki hagyjál had olvassuk ezt a szart!.. okés cimbora?

  8. Az itthoni randalírozó csürhe most nyeli a szart,és irigykedve nézi az Angol kollégákat.Milyen jó lenne egy kis balhé,de hát a Király csak jót cselekszik.Így nincs mit tenni egymásba kel verni.Vagy ki kell tántorogni és kint kell keresni,alkalmat és lehetőséget valakit megverni.Ha én lettem volna a sün most nem lenne Máriusz.

  9. @popocatepetl: Balsai István viszont, úgyis mint magyar alkotmánybíró, javasolta a londoni fosztogatóknak: vigyázzanak, hogy tettüket legfeljebb rendőrök lássák. Ez az utólagos törvénykezés korában, – mikor is a brit jogérzék talán felnő az ezeréves magyarig, – majd nagyon hasznos lehet.

    Egyébként nem ironizálok. Értem az iróniát, de hivatalból nem szeretem. Én feljelentek. És ez nem vicces, hanem szomorú!