Sokan azzal magyarázzák Soros György nyugdíjba vonulását, hogy nemrégiben megérkezett a reálhozama az Arany Alkony Nyugdíjpénztártól.

A szomszédok információi szerint 4500 postás két napig felváltva hordta a hozamot, mivel Soros György elfelejtett bankszámlaszámot megjelölni. A postások talicskával, puttonnyal és szakajtókban hordták a pénzt, amelyet Soros családi háza mellett, a szerszámos kamrában, illetve a pincében helyezett el.

„Már meg is feledkeztem róla, hogy Magyarországon is be voltam jelentve.” – mondta el Soros egy magát szavahihetőnek valló postásnak, aki 3 millió forint borravalót kapott. Pintért Sándor is megkérdeztük az ügyben, aki elmondta, nyugdíjasként már nem volt magánnyugdíj-pénztári számlája, de tudja milyen macera milliárdosként hó végén a sok pénz között megtalálni a nyugdíját.

41 KOMMENT

  1. Én már felvettem!El is vittem az asszonyt a városba…….ott van egy aldi s van 1kg-os fagyi.Bementünk a nagy főnök házába s áldást kértünk,erre a rühes bandára!Mi “nyaraltunk”,”mulattunk”,jót is tettünk, most ki a SOROS ?
    Azt még megvárjuk…..

  2. “tudja milyen macera milliárdosként hó végén a sok pénz között megtalálni a nyugdíját”

    ez a pintéres a legjobb:))))) amilyen sztudja milyen macera milliárdosként hó végén a sok pénz között megtalálni a nyugdíjátr volt a tegnapi olyan joooo a mai poszt

    nagyok vagytok…

    @ramones: mér ő nem zsidó? na ugye…

    @éberség elvtársak: :))) tényleg még a handzsa bandzsa matolcsiné férje a pénzügyminiszter mágus varázslónk…

  3. Múlt héten szociális felmérésen volt sorosnál egy főrabbi és három mellékrabbi. Megállapították hogy a fridzsiderben csak egy kis maradék disznósajt volt, avas szalonnával, meg egy megkezdett üveg kovászos uborka megpenészedve. A sezlonyban találtak a sarokba támasztva egy félkész kőkoporsót, “ebbe’ fekszik soros györgy, élt, de már meghalt” felirattal az oldalán.

    Ráadásul soros egy műszálas röltex fürdőköpenyben és orrán likas de befoldozott mamuszban fogadta az érdemes bizottságot, lévén hogy azok bejelentés nélkül szemtelekedtek oda. A mi tőzsérünk nagyon elszégyellte magát, de mindjárt kent a három mellékrabbinak egy-egy karaj zsíros kenyeret kárpótlásul, így kiviláglott hogy mégiscsak igaz emberrel van dolguk.

    Némi povedálás után az érdemesek úgy ítélték, hogy sorosnak életjáradék címén az összes frankhitelek árfolyam-nyereségének másfél százalékát utalják majd havi lebontásban, ráadásul minden hétfőn egy szakajtó csicsókát is kap, ha igényt tart rá, ha nem.

    A mi sorosunk ezen felbuzdulva öt felespoharat és egy kossó házi törkölyt vett elé, hogy illően felköszöntse az érdemeseket, akik a harmadik kupica után bárdolatlan karénekbe fogtak. Az egész háznép a csudájukra járt.

  4. @TrueY: Arról nem is beszélve, hogy a Magyar Postánál még köztudottan nincsenek renceresítve vizibiciklik a zámerikai pénzkihordáshoz.

    Már régóta nem hiszek a Hírcsárdának, és a zanyósom is csak kiröhögi…

  5. ő A HOZAM-VADÁSZ HOZZÁM-VADÁSZ !
    a TÚLVILÁGON IS SEFTELNI, SPEKULÁLNI FOG.
    ÁTSPEKULÁLTA AZ EGÉSZ ÉLETÉT.
    ANNYIT SPEKULÁLT ÖSSZE MAGÁNAK, HOGY AMERIKA MAJDNEM CSŐDBE MENT !

  6. jó látni, hogy a sok disznózsírzabáló barlanglakó tót meg pirospozsgás-képű konnektororrú tokás sváb paraszt mellett néhány tehetséges zsidót is kitermelt ez a jobb sorsra érdemes nyomorult ország (Neumann, Bíró, Rubik Ernő, Soros, etc).

  7. @Magyar Vitéz: ja ja.. ez nekem is eszembe jutott… hogy két kasztra osztható a magyarság… én nem faji alapon választanám szét…

    PARASZTOK… ezek vannak határon belül
    POLGÁROK… ezek meg kénytelenek elmenni…

    sajnálom…

    apropó Te merről írsz? 😉

  8. @mezga-aladar: Sajnos, az 50-es években az erőszakos parasztbetelepítések semmi mást nem eredményeztek, mint egy óriási tudatlan, frusztrált, lecsúszott, deklasszálódott panelproli-gyárimunkás nemzedéket, melynek se földje, se kultúrája, se munkája nincs, csak annyit tud, hogy suhogós dzsogingban felragasztja a szárnyat a húsz éves opel kadettre aztán beekizve mennek a supermarket mellé a diszkóba. Néha bejutnak a belvárosba is, de ott többnyire csak értetlenül néznek. Amelyiknek megszalad, és van érzése a divatra, az dolce gabana pólóban feszit bmw-ben, kiszolizva, felgyúrva büszkén a svábparaszt családja előtt a békási panel parkolójában. Sikeres, befutott paraszt.

  9. egy régebbi levél soros gyurkának…..csak annyit tudtam rólad, hogy a Határőrséghez kerültél. Én 56 után menekülté váltam.
    Te Gyuri, a mindenki által szidott vagy dicsért híres és misztikus Soros György lettél.

    Most eljutottam arra, pontra, hogy feltehessem az egyenes kérdést neked. Miért támogatod Hazánk minden múltból itt hagyott baloldali képetlenjét és népsanyargatóját???

    Ha neked soha se voltak baloldali érzelmeid azokban az időkben, sőt együtt nevettünk a tervgazdálkodási zsenik és balfékek baromságain.
    Nem érzed már magadat magyarnak?
    Azt barátom nem lehet elfelejteni, még ha a nyelvet se beszéled már tökéletesen. Az öreg Bartos (szép zsidó név ugye), büszke volt arra, hogy ő kétszáz éves magyar, amikor az ősei felvették ezt a magyar nevet. Pedig elveszítette még az egyedüli fiát is, mint magyar katona az ukrán fronton.

    Hát akkor Gyuri, nem volna már ideje levenni a kezedet az ilyenféle korruptokról, mint a jelen hatalom bitorlói és balfékei és értelmes haza fejlesztő dolgokba fektetni a felesleges pénzedet, nem pedig gyurcsány félékre meg david Ibolykákra, akik a hatalom részegei csupán, de hozzá nem értenek semmit. Csak költeni tudnak. Azt pedig minden idióta tud hatalom nélkül is….no kóóómant