A holnapi Sziget-koncertre készülődve az amerikai popsztár egy órán keresztül csak a HírCsárda olvasóinak kérdéseire válaszolt a csetszobában. A válaszok után zárójelben olvashatóak a fordítások.

Ön a magánéletben is ilyen alacsony? (K. Bálint, Devecser)
Ha-ha-ha, good question! 🙂 Yes, I am, but honestly, I really don’t mind it, my talent makes up for it. (A kurva anyádat te kis szarevő.)

Mennyire igazak azok a hírek, hogy két 19 éves srácot kért az öltözőjébe a koncert előttre és utánra? (T. Anna, Budapest)
They are old friends of mine, and I invited them. I was in Budapest 10 years ago, as a tourist. And we met in a bar, I think it was Kasmír. They showed me around. Next question please, I’m an artist. (Az egyik tudtommal még nem töltötte be a 18. életévét. Én legalábbis úgy kértem.)

Sosem tudtam eldönteni, hogy ön most fekete, vagy fehér és sokat napozott? (L. László, Ecsegfalva)
I used to get this question very often. Long story short, my grandfather on my father’s side was a French veteran from the first world war. The rest of my ancestors were black, but grandpa Pierre’s genes were dominant in my case. (A nagyanyám pipás cigány asszony volt Kentucky Felsőn, de azért még kell használnom egy kis barnítókrémet.)

Fogja játszani a Purple raint? És ha igen, akkor hányszor? (Z. Tímea, Agárd)
It happened only once that the audience wanted it so badly and loudly, that I played it again in one gig. I think it was in Finland. It depends on the atmosphere of the show, if I feel like it, I will play only that song again and again. (Rendkívül nagy rajongója vagyok a Bódi család munkásságának, természetesen most is játsszuk majd az Aranyesőt. Puszillak Margó!)

Mi a legutolsó emléke Jackóról? (Cs. Armand, Vásárosnamény)
Mike and I were in Atlantic City, I think it was in 2007. We had a few drinks in Denally’s Casino, played some cards, and had a great time. I remember that one of his ears fell into his vodka, when he tried to dance on the pier. (Egyszer voltunk együtt egy James Brown koncerten. Nagyon kedves srác, megfogta a kabátom, amikor leájultam a színpadról.)

Van egy magyar politikus, Révész Máriusz. Önök rokonok? Csak a pinabajusz miatt kérdem. (B. Dániel, Székesfehérvár)
I do not have any relatives in Hungary. Is he a good guy? If yes, I guess I can spare some time while in Budapest to meet him. (Honnan tudtátok, hogy az fanszőrzet? De nem az enyém!)

Úgy tudom a teljes neve Freddy Prince Boateng. Hogy van ideje Hollywoodban színészkedni és az AC Milanban is játszani? (L. Szilvia, Szeged)
I think you’ve seriously mixed me up with someone else. Is that even one person? Boateng sounds quite African, I’m one quarter French. (Ő egy másik Prince, a perzsiai, de úgy tudom, nagyon szép teste van, és a szája sem büdös, úgyhogy akár én is lehetnék.

 

37 KOMMENT

  1. @Marki: Jaja, en is biztos voltam benne, hoyg Prince egy chatszobaban CSAK a Hircsarda olvasoinak valaszolt. Ugyhoyg most be is jelentek egy tiltakozast a Hircsarda ellen a WTC helyere jovo januar 20-31 kozott.

  2. @Bruti: A magam nevében – nem az indexről “tévedtem” ide. Van ami vicces, van ami nem. Ez most nem sikerült viccesre. Ez csak simán gusztustalan. A jelzőidet viszont tartsd meg magadnak. Köszi.

  3. Számonkérni a komolyságot, a kabaréban? Jaj istenem. Minek olvas valaki Hírcsárdát, ha az élete nehézségét, – hogy tudniillik nincs elég a kobakjában, – ( nem akarom az absztrakciós képesség hiányát emlegetni, mert minek), itt sem tudja felejteni.
    Akinek ilyenfajta kínjai vannak, az foci meccset se nézzen, mert ott kiszámízhatatlan irányokba és tempóval szaladgálnak, és ez is igen zavaró tud lenni, pláne, hogy néha a nagyobbik gatyájukban megígazítják a kisebbik gatyájukat, majd sercintenek egy hosszút. Igaz a szellentés nem hallatszik, de ez már elég érthetetlen és felettéb gusztustalan is.

  4. @1bak: “az foci meccset se nézzen, mert ott kiszámízhatatlan irányokba és tempóval szaladgálnak” Nono! A gólt lövő csapat mindig a kapu felé fut, kivétel nélkül. Ennél kevesebb váratlan helyzet még a barátok köztben sincs.

  5. Ez itt fent tényleg nem poénos.
    Bár a humorról megoszlanak a vélemények. Van aki szerint pl. poénos kutyaszart enni (Amerikai Pite tökömtudja hányadik rész). Van aki szerint szimplán gusztustalan.

    Így megy ez.

  6. Én személy szerint nagyon jót nevettem :)…úgyhogy ennek örömére ma meg is hallgatom tőle az aranyesőt…
    ui.: remélem, hogy akkor most ez egy igazi interjú volt és tényleg a bódiktól is játszik…

  7. jessz! “ma bárki lehet újságíró” (de hol itt az újság???) de nem lehet bárki jó humorista, Prince pedig már nagyon régóta semmiképpen sem lehet bárki.(mint “riportalany”) Lehet rászállni, fikázni, de ekkor is fel kell hozzá nőni, bármilyen alacsony növésű is hercegünk.

  8. Rosszul fordították le a híres zenész válaszait. Hahahahahahahaha hahahaha bruhahahahahaha haha ha hahaha… Hahahahahahahaha hahahaha bruhahahahahaha haha ha hahaha… Hahahahahahahaha hahahaha bruhahahahahaha haha ha hahaha… Hahahahahahahaha hahahaha bruhahahahahaha haha ha hahaha… Hahahahahahahaha hahahaha bruhahahahahaha haha ha hahaha… Jaj de nagyot kacagtam.

  9. ez kurva nagy volt, bakker! :-)))

    “A nagyanyám pipás cigány asszony volt Kentucky Felsőn”
    muhhhahahhahaa:D

    szó se róla, nagy rajongója vagyok a művész úrnak, még PRINCE teniszütőm is volt…vagy azt nem róla nevezték el?! ;-))