Bock József vezeti a Sziget nulladik napján a régóta várt Princelátogatást. A belépő igen borsos, hiszen ha valaki az egy órás, vacsorával egybekötött Princejegyet veszi, az is legalább 2000 dollárba kerül.

Alaposan felkészültem, nagyon várom az eseményt” – mondta a magyar sztárborász. Bock tervei szerint a Prince főbejárata, az enyhén bolyhos keretű, mintegy 53 éves, vastag rámájú Princeszáj felől indul a látogatás.

Bár a vérmesebbek próbálkozhatnak a sötétebb és szűkebb, hátsó ördögkapu felől is, de onnan kezdve nem annyira látványos a tárlat állítólag.

A Princeben lefelé haladva friss, kevésbé érett tételekkel találkozhatunk, amiket a nagyközönség még nem ismer, pedig egész jók. De a fénytől távolodva egyre ismerősebb slágerdarabokat kapunk, amelyek igazi élményt jelentenek minden Princekedvelőnek.” – lelkendezett a borász.

Akik már részt vettek korábban ehhez hasonló Princetúrán, mind lelkesen meséltek róla.
 

  • Az Achilles trezorban keményen odabaszott a ’84-es Bíbor Eső, bár kicsit karcos, és glemmes!” – Rachel Katzenbaum, Brooklyn Times
  • 1982-ben 1999-es tételt készíteni igazi mestermű! Kólával isteni!” – Vittorio Jimenez, Juárez Terror Weekly
  •  "Angol spárgával ajánalom a ’86-os Kiss-rozét, ami egy igazi szenvedélyes, és tüzes darab. Pettinghez, húshídhoz, és a mélytorkozáshoz egyaránt bájos" – Vincent Prudier, eroto-gasztro guru

9 KOMMENT

  1. @Josito: kire vagy mire gondolsz? anyád főztjére? mert az lehet, hogy szar. vagy te. ha nem tetszik ez a humor, akkor vedd meg a Sas-kabaré 10 DVD-s gyűjteményét és anyáddal együtt röhögjél rajta.