Bármilyen mássalhangzó-cserén, angol kifejezésen, vagy hangalaki hasonlóságon alapuló szóviccet elkoboznak a bejáratnál a Sziget mínusz egyedik napján – adta hírül az MTI.

„Az nem pálya, hogy a vicceknek van párja, mert én vagyok a poén-árja. Átnéznek majd titeket tüzeten, hogy megteljen a füzetem, majd mellétűzetem.” – nyilatkozta a rendeletről Geszti Péter, aki a róla elnevezett Gesztivál fő fellépője lesz majd augusztus 8-án, holnap. A showman-rapper hozzátette: "a pálinka nem ál-inka, mivel magyar, és szeretik a tik a meggyet".

„Nem szeretnék erről beszélni.” – mondta szomorúan az ügyről Gerendai Károly Sziget-főszervező, majd elmorzsolt egy könnycseppet a szemében és azt suttogta: "sajnálom".

Az eset nem az első, 12 éve egy Charlie-koncert előtt kellett elkobozni egy hörgést az egyik rajongótól, tavaly pedig vinnyogó nyögéseket találtak egy 17 évesnél Angliában, aki egy Radiohead-koncertre próbált bejutni érvényes jegyével.

12 KOMMENT

  1. Lesz zene, gyertek! Kell egy hetet egyben legyetek! Fergeteges emberek nem kevesen, mely nektek tetszhet. E helyen lesznek elegyek, vegyetek eleget! Persze egyesek kedvtelenek, de erre meg teljesen megfelel egy zajszintmérés!

  2. Meg nem erősített forrásból úgy tudom, hogy Fluor Tomi tüntetést szervez a nagyszínpad elé a rímek szabadságáért, és a biztonsági őröktől FÉNY-nyel kevert energia italokért visszavásárolt elkobozott rigmusokból a fesztivál zárónapján időszaki kiállítás nyílik a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

  3. Ilyen szóvicceket, mint a posztban szereplők, kizárólag álami hatosság kobozhat el. Ezek ugyanis igen veszélyesek, és minden áron meg kell akadályozni az újrafelhasználásukat… Brrrrr! Öt év kötél az elkövetőnél! (khmm… Engem is főbelőnél…)