A devizák Erőss Zsoltja 200 forintnál állította fel az alaptábort, jelenleg a 260-as álomhatárt ostromolja oxigénmaszkban. Az egyik nagylábujja lefagyott, de azt mondja, a kamatokból vesz magának egy teljesen új lábat.

Továbbra is tart a svájci frank csúcsdöntési kísérlete. Mint ismeretes, egyszer már megjárta a 220 forintot, de akkor a kedvezőtlen gazdasági klíma miatt vissza kellett fordulnia. Az idei nyáron viszont két társával az euróval és a jennel indult a nagy kalandra, de a frank mára teljesen egyedül maradt. Az alaptábort 200 forintnál állította fel, a 230-as szint elérésekor pedig több hiteles is odaveszett.

Ez azonban nem tartotta vissza svájci frankot, és jelenleg a 260-as csúcs meghódítására készül. Mindezt úgy, hogy a 250-es szint elérésekor az egyik nagylábujja teljesen lefagyott, a Victorinox bicskájából pedig elvesztette a fogpiszkálót. A 260-as csúcshoz már várhatóan oxigénmaszkot kell húznia, és ebben a magasságban már az IMF sem tud rajta segíteni.

Mindeközben a magyar kormány egy 190 forintos biztosítókötéllel igyekszik segíteni bajba jutott svájci frank hiteleseknek, ami nagyon kedvező, mert ilyen olcsón rég nem lehetett kötélhez jutni. A kormány arra kéri a bajba jutottakat, hogy a biztosítókötelet mindenki rendeltetésszerűen használja, mert nem akarják örökösödési ügyekkel is terhelni a csúcsdöntésre készülő svájci devizát.

Állandó szakértőnk, Pistabá, örömét fejezte ki a svájci frank teljesítményével kapcsolatban, bár ő úgy olvasta, hogy a frank csöcsöket dönt, de sajnos nem.

10 KOMMENT

  1. ez most nem túl jó poén. odáig olvastam, hogy “nagylábujja lefagyott, de azt mondja, a kamatokból vesz magának egy teljesen új lábat.”. a devizák Erőss Zsoltja… szegény Zsolt. szánalom, hogy egészségkárosodással vicceltek.

  2. @iOi:
    „egészségkárosodással vicceltek”
    Aki hitelt vett fel, az fizessen nagylábujjal, ha kell. /adós fizess/
    A kormánynak jelenleg környezetkárosító hatása van.
    Teszel ellene?
    És ahhoz mit szólsz?
    A bolondok fejest ugrálnak a medencébe.
    Megszólal az ápoló: Fiuk! Ha jól viselkedtek, vizet is kaptok…

  3. Járai belehajszolta a deviza alapú kölcsönbe a népet.A hintaszékében hátradőlve jót röhög.Az igazi bűnösök még csak szoba sem kerülnek.A nagypofájú eszköz kezelő meg csak szédíti a népet.

  4. Állandó szakértőnk, Pistabá, örömét fejezte ki a svájci frank teljesítményével kapcsolatban, bár ő úgy olvasta, hogy a frank csöcsöket dönt, de sajnos nem.”
    :))))
    Ez is jó. Esetleg valami “vén siket”:) Totálisan mindennek tud örülni?
    Nyilván azért, mert állandóan a nőkön “jár az esze”.
    :)))))))))

  5. @iOi:
    Nyugi. Van fogalmam.
    Esetleg az, aki vállalja a hegymászást?
    Hallottad már azt a mondást, hogy „Aki kardot fog, kard által vész el” ?
    Erről ennyit.
    És neked van fogalmad ki az a Jordán Károly?
    Tudod, nekem is csak egy hibám van.
    Tökéletes vagyok.
    Van fogalmad miért lila a Milka tehén?