A szerdai 4-1-es vereség után újabb fiaskókat gyűjtött be a világ jelenlegi legjobb klubcsapata, a Barcelona F.C.

Az Egyesült Államokban tartott felkészülési tornán további két súlyos vereséget szenvedett el a Barca. Először a billegősen játszó skót klubtól a Johnnie-tól kapott 5 gólt a katalán csapat, amikre nem tudott válaszolni.

Mintha 11 Churchill-lel kellett volna játszanunk, olyan volt ez a rémálom. Meccs előtt selyem köntösben szivaroztak a folyosón, és egymásnak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket ígértek” – mondta az ellenfél leheletétől másnapos Puyol.

A Jimbeam játékosai bikarodeóval, pisztolypárbajjal, és kocsmai verekedéssel melegítettek. A katalánok már emiatt is rémülten várták a mérkőzést, de a dohányt rágó amerikaiak literes köpeteire nem találták az ellenszert. Az eredmény megalázó 3-0 lett.

A Barcelona vezetősége a Jameson elleni utolsó meccset lemondta, mert a karcosan férfias írekről készült videó megtekintése után Xavi, Pedro és még 15 játékos súlyos pánikbeteg lett.
 
A soron következő oroszországi felkészülési tornára Kalinkában készülnek a BL-győztesek. 

7 KOMMENT

  1. NEWS! NEWS! NEWS!
    A Kalinka kupa első játéknapján az örmény Ararat csapata 17-1-re nyert a világ- és európa bajnokaival felálló Barcelona ellen, miután a mérkőzés előtti kocsmai bemelegítés során Messi 12, Puyol 9, VV Valdó( Victor Valdez neve korábban elhangzott az egyik magyar kereskedelmi csatorna valóságsójának bevezetőjében, a szerk.) 7 felest abszolvált a fent említett ital ötcsillagos változatából.
    A találkozó után Pep Guardiola nagy nehézségek árán benyújtotta lemondását az ételliftbe, de a konyhalányok nem tudtak mit kezdeni vele, mivel nem beszélnek spanyolul.