Az Antenna Hungária elnézést kér a történtekért, nem értik hogyan keveredett az este 8 órás sávban Bud Spencer a Puskás Ferenc Stadionba.

Az RTL-Klubról a M1-re tévedt Piedone, pedig eredetileg Hongkongban kellett volna osztania a pofonokat. Az Antenna Hungária jelenleg is vizsgálja, mi lehetett a malőr oka, de azt valószínűsítik, hogy a digitális átállás kavarhatta össze az adásokat.

Francesco Totti, az AS Roma kapitánya, így értékelte a meccset: „Fejben kicsit elfáradtunk a negyedig ütésnél, én pedig még véreztem is, és nem tudtuk a gyomrosokat sem kivédekezni. Meglepő volt az ellenféltől, hogy főleg fejre mért kalapács ütésekkel dolgozott, így a mi kontráink nem tudtak érvényesülni, De Rossi fejesei is csak az ellenfél ökléig jutottak el. Elég idegesítő volt a kínai kiskölök is az ellenfél körül, legszívesebben felrúgtam volna, de anyám is nézte a meccset. Az is jó lett volna, ha előre tudjuk, hogy székkel és palacsintasütővel is ér támadni. Ettől függetlenül szívesen jövünk legközelebb is Magyarországra, csak ne Bruce Lee-t adják közbe a konkurens csatornák”.

14 KOMMENT

  1. Verte az ördög a feleségét……,akkor ez most olasz-olasz meccs volt s győztek a németek?Akkor ez is bunda volt!
    Hihhhetetlllen,ilyen van?kérdezte annó a “csajom”, az is német volt,kelet német,úgy is ér?: DDR.

  2. Gonosz Törpe!

    Micsoda kokit és sallert kapott szegény Paks is!

    Ez természetesen jogtalan és nem nemzeti és nehogy már külföldről szóljanak be nekünk. Mi nyertünk, mert uralkodásunk alatt csak a magyar nyerhet.

    A bundázó, csaló debreceni fidesz csapat azért jó drága stadiont kap a polgárok pénzén mert és O. Viktor úgy gondolom!