Nemzetközi siker! A Vegyépszer Hungária Zrt. fogja megemelni az amerikai adósságplafont – szerepelt a csődvédelem alatt álló cég közleményében.

Végre elindulunk kifelé a gödörből! Még egy-két ilyen zsírosabb megrendelés, és alagutat húzunk a Kőröshegyi völgyhídra!” – mondta Szerday Bulcsú sajtóreferens.Tájékoztatása szerint a cég szakemberei már múlt héten elindultak egy 1982-es évjáratú Opel Kadettel Washington DC-be.

A párás ablakok és a cigifüst miatt először eltévedtek és Románia felé vették az irányt. De mivel mind a 25-en beszélik a nyelvet, így hamar visszafordultak, aztán Rotterdamban bekonténerezték őket” – mesélte Szerday.

Az érkezésüket követően kisebb diplomácia konfliktus alakult ki a Capitoliumban, mert az egyik segédmunkás dúcolás közben "Hé Othelló, dobjál már fel egy gyufát, itt van cserébe egy szál Viceroy!" kiáltással inzultálta Barack Obamát.

Egy másik munkás George Washington szobrának botjából csinált saslikot, amit lilahagymával és cserkészkolbásszal tűzött meg. Több képviselő is panaszkodott a folyamatosan ordító Juventus rádióra. Egy mexikói takarító nagyobb méretű chorizo kolbászt talált az egyik hamutálban, és hazájára gondolva, elérzékenyülten meg is kérdezte az egyik közelben söröző munkástól, hogy melyik országból jött, aki erre a „Nem én voltam, a Bogdán szart oda!”  választ adta.

Az adósságplafon végleges magasságáról ma dönt a szenátus. A Vegyépszer emberei addig is pihenhetnek. Néhányan az állványzaton hörögve várdadrinkeznek, míg a többség csaptelepeket és fajanszokat gyűjt a kongresszus mosdóiból.

5 KOMMENT

  1. „a többség csaptelepeket és fajanszokat gyűjt a kongresszus mosdóiból.” Exportáltunk oda is segííjjen elélőket?
    Majd jól megemelkedik ott is a költségvetési hiány is, mert összekeverik a magántulajdont az ál(l)amival, mint nálunk a manyup qeen.
    Legalább emelik a plafont…..
    Nálunk a szakadékba ásnak gödröt….

  2. És vittek magukkal koki és saller osztó automatákat, amelyek biztonsági beléptetőkapuknak vannak álcázva. Akinél kigyullad a lámpa az kap, kivéve ha reformjainkat éltető jelszavakat skandál, amit élőben közvetít a Hír tv és köteles átvenni az összes amerikai tv állomás is 🙂

  3. Ahá, szóval azért sikerült végül olyan gyorsan megegyeznie a két oldalnak, hogy végre elindulhasson az 1982. Opel Kadett mind a 25 fővel vissza a kikötőbe…