Ehhez először kreténné kell avatni, ezért jelenleg a Hittani Kongregáció vizsgálja a morálisan elhunyt képviselő twitter bejegyzéseit.

Twitteres követői kezdeményezték a pápánál Deutsch Tamás bunkóvá avatását, bár erkölcsi hullája még ki sem hűlt. A bunkóvá avatást azonban meg kell előznie a kreténné avatásnak, aminek során bizonyságot kell nyerni, hogy az érintett tett-e, mondott-e életében olyat, ami alkalmassá teszi a Cretenum Magnus cím elnyerésére. Jelenleg Deutsch „Ki a fasz” kezdetű, követőihez írt levelét tanulmányozzák, de megvizsgálják furcsa vonzódását Gyurcsány Ferenchez és az SZDSZ-hez is.

Hívei szerint Deutsch Tamás élete bővelkedik a bunkóságokban – elég csak a hajára nézni -, ezért nem is értik miért kell ezt külön vizsgálni. Egyik követője szerint Deutsch egyszer annyira bunkó volt egy mozgássérült nyugdíjas süket pékkel, hogy az az eset után véreset könnyezett, annyira kinyomta neki a szemét. Egy másik alkalommal pedig, Deutsch Tamás nagy világosság közepette megjelent egy partin, ahova nem is volt hivatalos, és kettébe hugyozta a jéghattyút. A vizeletét akkor felfogták, és úgy tartják, hogy csodás hatása folytán segít megelőzni a körülmetélést.

61 KOMMENT

  1. Ki az a pápa ? És ha valaki, miért van kisbetűvel írva ? Van engedélye Navrapicsa-tól ? És Szíjj Ártó-tól ? Mit szól ehhez Lézer Jani ? Egyáltalán a pápa kompatibilis az EU-val ?
    Szóval ebből csak baj lehet. Én inkább a Darwin-díjat javasolnám.
    Csak ahhoz meg kéne halni. De az a baj, a Jóisten is a jókat veszi magához, hülyékkel nem tud mit kezdeni…

  2. Szeretünk Tomi!
    Ezek itt mind nyugatnak megfelelni akaró faszik.Vagy a keletnek vagy a nyugatnak de megfelelési kényszerük van.Bőröndjükön ülő nyulak.Mi a faszért is vannak akkor még itt ha annyira szar nekik?

  3. Meg nem nevezett forrásból tudom, hogy sajnos nem fogják bunkóvá avatni, mert azt csak emberrel lehet megtenni. A trollok nem lehetnek bunkók, sem kretének, mert nekik veleszületett genetikai képességük van mindehhez és még sokminden máshoz is, ezért nem fair egy átlag emberrel szemben az efféle eljárás, mert egy átlagembernek tanúbizonyságot kell tennie viselkedésével, addig egy trollból ösztönösen dől, mint kutyából az ugatás 🙂

  4. ez a faszkalap még közmunkásnak is alkalmatlan lenne.azért van kint.amúgy szalai kannásmari,hogy fog ezután büntetni?majd azt mondják,ez a humor különleges fajtája,baszom a szádat kannásmari

  5. “Mennyit “keres” egy európai képviselő? Kevesen tudják a választ és még kevesebben azt, hogy 2011 március 3-án az Európai Néppárt (aminek miniszterelnökünk az egyik alelnöke) az Európai Szocialisták Pártjával együtt egy 1,500 EUR juttatásemelést (havonta) szavazott meg az európai képviselők számára.
    Érdekes megjegyezni, hogy már tavaly is volt egy hasonló 1,500 EUR havi juttatásemelés, a jelenlegivel tehát tavaly óta havi 3,000 EUR-óval emelkedett az EP-képviselő juttatása. Most tehát, így néz ki egy EP-képviselő bére és juttatása:

    Havi fizetés: 7,957 EUR, azaz jelenleg kb 2,172,000 Ft. Ez évente kb 26,067,000 Ft.
    Ehhez még hozzájön 304 EUR naponta, ha a képviselő jelen van a plenáris ülésen (ami nem kötelező…), azaz naponta plusz 83,000 Ft. Mivel évente 60 plénárisülés van, ez 4,980,000 Ft.
    Havi juttatás asszisztensek alkalmazására (4 asszisztensre van lehetőség): 19,709 EUR, azaz 5,380,000 Ft. Ez évente 64,567,000 Ft.
    Évi juttatás utazási költségekre: 60,000 EUR, azaz 16,380,000 Ft.
    Végkielégítés az 5 éves mandátum után (ezt “nyugdíjnak” hívják hívatalosan): 394,000 EUR, azaz 107,560,000 Ft.
    Ha mindezt összeadjuk, az 5 éves mandátum végén 786,000 EUR, azaz 214,578,000 Ft a kis summa (270 Ft/EUR árfolyamon), amit felvehet egy európai képviselő juttatásaival együtt és ebben még nincs is benne a napi 304 EUR (azaz 83,000 Ft), ami “jár” minden napi jelenlét után a plenáris üléseken, de a többihez képest, ez már ugye aprópénz. Persze, a magyar EP képviselő fizetése adóköteles Magyarországon (a juttatások már nem), de a nemrég bevezetett egykulcsos 16%-os szja adó aligha jelent többet, mint egy szunyogharapást ilyen kaliberű jövedelem számára.

    persze ennyiért meg még egy kicsiért már lehet bunkó is egy EP képvisellőő ! :O)

  6. “Nem véletlen, hogy ennyi csóringerszagú álladék van itt, Magyarországon. Csak itt vannak annyira birkák, hogy képesek csont nélkül, tövig benyelni a szaros faszt az első szóra.
    Na, szóval, az osztrákok és az oroszok annak idején rendesen teletrágyázták nekünk ezt a földet, amin remekül megterem a rabszolgalelkű és halálig engedelmes örökvesztes csóringer magyar. Mi nem lázadunk semmi ellen, szépen éldegélünk, rácsapunk az akciós zsíros-cupákos zabálnivalóra és elégedettek vagyunk, ha nem döglünk éhen a hó közepéig. Néha-néha bosszankodunk: a kurva életbe, hogy a lófaszba lehet, hogy harminc-negyvenévnyi becsületes munka után hajléktalanná válnak az emberek, mert kilopják alóluk a lakásukat, vagy éppen kihúzzák a zsebéből a nyugdíját a tévesen és szemtelenül kiállított egymillió forintos villanyszámlával. Ennek itt tradíciója van.” ujgazdag egyik írásrészlete ez.

  7. Legnagyobb:”a morálisan elhunyt képviselő”.Soha nem is létezett morálisan.
    Tudatom,hogy meghasadt a tudatom.
    Deutsch Für Petőfi Sándor Ullman Mónika Vaszlavik Gazember László ElbaszTamás.

  8. Deutsch fasztalan gerinctelen csúszómászót majd a felcsúti avatja szenté természetesen visszamenőleg.Remélem egy napon méltó helyére kerül.A többi,jellemtelen féreggel együtt.Jövőre a szegények fejével játszanak golfot,és közben jókat röhögnek. Köszönjük fülkebarmok,remélem tisztul már a kép,hogy a saját szátokba szartatok.

  9. A kormányfő is járt a pápánál,nem is olyan régen. (más ember lett).?
    Lehet, hogy Ő ajánlotta be a “Tomit”, hátha (avatás után ) “más emberként jön vissza”.
    🙂

  10. Kettébe hugyozta a jéghattyút! 🙂 Én is próbáltam már a WC-n azokat a zöld, meg kék kis kockákat elszelni de nekem nem sikerült.
    Tamás azért ügyesebb, Ő nagyon ott van.

  11. Halál ciki, hogy tőlem kell megtudnod, de az általad imádott Tomi is zsidó.
    Persze mi nem feltétlenül ezért utáljuk, mint a szart.
    Tomisan-stand-uposan fogalmazva, te akkora faszkalap vagy, hogy egy hollywood-i geg jut eszembe rólad.
    A Halálos Fegyver talán első részében, amikor a néger nyomozó Amerikában bemegy a Dél-Afrikai Köztársaság nagykövetségére és menedékjogot kér. A dél-afrikai csávó csak annyit bír kinyögni, hogy: de uram, ön fekete…

  12. „Hívei szerint Deutsch Tamás élete bővelkedik a bunkóságokban – elég csak a hajára nézni -, ezért nem is értik miért kell ezt külön vizsgálni.”

    Aztabetyármindenit hírcsárda, nem tanította meg anyukád, hogy nem illik a másik ember haját szidni? Ez már rágalmazás!

    Különben is, hírcsárda, a te hajad se jobb.