A szarnak adott pofonnak nevezte a Facebook Share-gombját az EP-képviselő.

„Mi a jó véreres brét kell lájkolni ahhoz, hogy a kikúrt profilkép megváltozzon?” – jelentkezett be regisztrációja óta először Deutsch Tamás EP-képviselő a Facebookon. A Fidesz alapító tagja szerint „kikúrt szar” idő van Brüsszelben, és az „összes paraszt bekaphatja”. A politikus, aki két évig a Parlament alelnöke is volt, kifejtette: „sikoltva szúrná” Amy Winehouse-t, vagyis csak szúrta volna, „picsába, hogy meghalt basszameg”.

Az ex-sportminiszter ezután lájkolással töltötte a napot, közben pedig válaszolt barátai kommentjeire is, „ordas nagy kommunista parasztnak” és „pudvás fasznak” nevezve őket, de leginkább Gyurcsány Ferencet. Az erős nyelvezetre vonatkozó kommenteket Deutsch szerint „mindenki feldughatja a seggébe, majd kiszopkodhatja onnan”.

A 22 magyarországi EP-képviselő egyike egyébként brüsszeli életéből is megosztott részleteket: állítása szerint nagyon jó a dolog az utazási- és teljeskörű költségtérítés, a munka is kellemes, nem jár sok stresszel, és még internetezni is marad ideje.

51 KOMMENT

  1. Legyen inkább az a Hírcsárdán, mikor DajcsTomi először ír olyan három sort, ami őstermelői kifejezésektől mentes. És hozza nyilvánosságra, mikor fogja visszavenni Hollandiában a Für nevet! Újdonságokat akarunk!!

  2. Ez az az eset, amikor a Hírcsárda fegyvertelen.
    Tudniillik nem tud akkora faszságot (Ezt most meg mért húzza alá a helyesírásellenőrző?! Ime egy újabb feladat a 2/3-os fülkeforradalmároknak, bele az Alkotmányba, azonnal! ) kitalálni, amit az úriember ne tenne meg önszántából.

    Egyáltalán, ki a fasz az a Hírcsárda???!!!

  3. A Tomit azért nem rakják parkolópályára, mert már ott van. Legalábbis a fidesz szerint havi 1-1,5 millióért Brüsszelben lenni parkolópálya…

    A másik, amiért nem veszik elő, mert a bagázs többi tagja is hasonlóan gondolkodik, csak pl. a seggfasz lázárjanin kívül más nem veri ennyire nagy dobra a suttyóságát.

  4. Tompika kétségtelenül új színt hoz az uborkaszezonba. Egy zsidó vagy nagyon okos, vagy nagyon hülye, megírta már a Matula Magazin is, Tompika inkább az utóbbira példa. Nem semmi teljesítmény, hogy Brüsszelbe száműzve (ahol kevés kárt tud csinálni, és tulajdonképpen 1 magyar ember sem tudja, mit csinálnak ott az ún. politikusok) is be tud kerülni a hírekbe!

  5. @fajanka: igen, biztos. Már volt ilyen stílusú twittelése, és amikor elkezdték feszegetni, hogy talán nem is ő hanem valami ellensége írta, akkor teljesen büszkén nyilatkozta, hogy de igen, ő volt az, és internet és ő halad a korral meg fiatalok beszéde meg blalblabla

  6. Deutsch aszonta, ez a kiafaszozás tul’képpen a standup-humor. Meg asztat is, hogy kurvanagyot röhögtek a Fidesz-vezetők a humorán.

    Sztendápnak persze felállós ez a pöcs, ha valami egyáltalán…

  7. @SZERINTEM MEG: HÜLYE, AKI ILYENEKET IR! MÁRMINT, HOGY KEZDI CSIPNI EZT A HÜLYE DAJCSTOMIT!!!!! EMBER ILYEN MÉLYRE NEM SÜLLYEDHET….MÉG EGY GALANDFÉREG IQ-JA IS MAGASABB, MINT ENNEK A TETŰNEK! /JESSZUSOM, MOST BOCSÁNATOT KELL KÉRNEM A TETVEKTŐL…./Hülye aki elolvassa!: