Aggasztóan sok újságíró dolgozik alkoholos befolyásoltság alatt, valaki pedig hozzon még egy kólát mert a whisky magában nem elég hideg – adta hírül az MTI.

A nemrég napvilágot látott tanulmányban oxfordi kutatók az alkohol és az újságírás kapcsolatát vizsgálták, de egy csomó grafikon van benne és inkább mégegy koktélt le kéne nyomni, mert akkor legalább vicceseket lehet ráfirkálni a papírra – áll az MTI által közreadott hírben.

"A hír szerzőjét most nem tudom adni, éppen a wc-ben van, de rámondhatják az üzenetrögzítőre, én meg majd beatboxolok alá." – reagált pontosítást kérő megkeresésünkre a hírügynökség éppen ügyeletes szerkesztője, majd hozzátette: a hangunk alapján biztos nagyon kedves emberek vagyunk, úgyhogy vegyük fel Facebookon és küldjünk magunkról partyfotókat, mert ő is küld mindjárt. SEJJ!

Mivel nagyon szerettük volna közzétenni a tanulmány részleteit, megpróbáltuk a kutatóintézet honlapjáról lefordítani magyarra, de a negyedik pálinka és a sokadik söööööör utttáán b,loetbodbm sdbl mwetb sbxlm!!!!NÉGY!!

!!!

lávmitender!

12 KOMMENT