Rekordbüntetésre számíthat az ÁNTSZ-től az RTL Klub, miután az egyik óbudai raktárában 12 tonna romlott ízlést és lejárt sztárt találtak.

„Egészen hihetetlen volt, már messziről bűzlött az egész. Aztán amikor bementünk, az egyik hűtőből egyenesen a lecelofánozott Delhusa Gjoni esett ki.” – számolt be a rajtaütésről az ÁNTSZ szakértője, akit azóta kórházban kezelnek. A razzia során a hatóságok lefoglaltak 8 szereplőt az X-Faktorból is, belőlük állítólag az országban is lehet egy-két túlélő példány. Információink szerint a raktárból a komplett őszi műsorfolyamot meg szerették volna oldani a csatornánál, ezért a lefoglalások miatt most új ötleteket kell keresniük.

A vizsgálat egyik legfurább eredeménye egyébként egy Geszti Péter-poénfüzet, ami a rajta szereplő felirat szerint már 1992-ben elveszítette szavatosságát, de büntetésre számíthat a tévécsatorna az öt éve ottfelejtett Anti Fitness Club miatt is.

„Nekünk nincs tévénk otthon, de ez undorító, a jövőben figyelni fogunk arra, hogy biztosan hűtött sztárolókban tartsák a celebeket, majd két hónap után semmisítsék meg őket.” – ígérte az ÁNTSZ kerületi vezetője, aki állítása szerint minőségbiztosítási okokból a Való Világ további évadjaiba is beköltözne.

 

17 KOMMENT

  1. “SÚLYOS BALESETET SZENVEDETT EGY HAT TAGÚ BELGA CSALÁD.
    A HAT TAGÚ BELGA CSALÁD TÖBB TAGJA IS MEGHALT EGY SÚLYOS BALESETBEN.
    A BELGA ANYUKA ÉS A BELGA NAGYMAMA AZONNAL MEGHALTAK AMIKOR A HAT TAGÚ BELGA CSALÁD SÚLYOS BALESETET SZENVEDETT.
    A BELGA KISFIÚ SÚLYOS AGYSÉRÜLÉST SZENVEDETT ABBAN A BALESETBEN, AMIT EGY BELGA CSALÁD SZENVEDETT EL.
    KÓRHÁZBA SZÁLLÍTÁS UTÁN MEGHALT A BELGA APUKA. A BELGA KISFIÚ MÉG MINDIG SÚLYOS AGYSÉRÜLÉSBEN SZENVED.
    MEGHALT AZ A BELGA KISFIÚ, AKI OLYAN SÚLYOS AGYSÉRÜLÉST SZENVEDETT, HOGY A KÓRHÁZBAN BELE IS HALT SÉRÜLÉSEIBE, MIUTÁN BALESETET SZENVEDETT EGY HAT TAGÚ BELGA CSALÁD.
    KÖZÖS KÓRTEREMBE HELYEZIK A HAT TAGÚ BELGA CSALÁD KÉT MEG NEM HALT TAGJÁT, KÉT BELGA KISLÁNYT.
    A BELGA KISLÁNYOK ÁLLAPOTÁRÓL NEM ADNAK RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST. PEDIG A NÉZŐKET KURVÁRA ÉRDEKLI, HISZ MÁR EGY HETE EZEN CSÁMCSOGUNK.” – ahogyan tálalták.

    “súlyos baleset történt x helyen x időben, egy belga család kisbusza ütközött x másik járművel, a kisbuszban ülők közül többen életüket vesztették. (a további részletekről nem számolunk be, mert gyakorlatilag senkinek semmi köze hozzá. akinek mégis, az úgyis tudja.)” – ahogyan tálalniuk kellett volna.

  2. @gabest1: A névtelen feljelentéseket kéretik nálam megtenni. Esetleg az ízlésrendőrségnél.

    Az ügyet azóta hivatalból kivizsgáltuk, és megállapítást nyert, hogy @nemzeti men: csak másolta a kereskedelmi csatornatölteléket, tehát legfeljebb plágiummal vádolható.

    Kössz-izgágatási eljárásban vizsgáltuk ezen csatornák hírműsorait is, és megnyugodva írtuk a javukra, hogy szinte semmilyen lázító jellegű politikai hírrel nem talállkoztunk. Másmilyen politikai hírrel sem. Nem is kell a zembereket izgatni politikával, pont elég izgató a szekszes meg a tragádijás hír- és magömleny.

  3. Egyszerűen hihetetlen, hogy az Index ilyen blőd dolgokat ad le híranyagként!!!
    Gondolkozzatok már! Az ízlés nem lehet lejárt szavatosságú! Miféle buta dolog ez?! Másrészt az ANTSZ nem foglalkozik ilyen természetű dolgokkal, hiszen semmiféle higiénés veszélyt nem jelent, sem fertőzésveszélyt, sem egyebet.
    Az meg, hogy TV-szereplőket, sztárokat találtak celofánban…. Ki az, aki ezt elhiszi? Hullákat találtak netán? Akkor a rendőrségre tartozik az ügy. Szóval ez hülyeség!

  4. Mér’? Mi bajuk a “Geszti Péter-poénfüzet”-tel? Láttam 2004-ben a felvonulási téren oriásplakátolt túlhordott alsóit, a meztelen képeket retusált ágyékokkal aláírva hogy a’szitte nagyobb, s az egész országban ahogy plakátokon kérdezte hogy mér’ röhögnek rajta az emberek… Márpedig garantáltan kifinomult!

  5. @bamberg: Visszautasítom, hogy a zálami hatóságok ne végeznék megfelelően feladatukat! Az ÁNTSZ különösen a wécéfülke-forradalom óta figyel minden fenyegető mikrobát. (Megjegyzem, kétharmad esetén mindenki, aki fenyeget, mikroba.)

    A bulvártévéket kitakarítottuk, fertőtlenítettük, és ha otthon mégis büdös volna, akkor a hiba az ön készülékében van. A műsor friss és ropogós, szellőztesse ki a tévéjét!