A Nemzetközi Űrállomás, Líbia, Szíria és Afganisztán is szerepel a színész bocsánatkérő-felvilágosító körútjának állomásai közt.

„Sok a zavargás a világban, Babylon itt van a fejünkben, kicsit nyugodjunk le és tiszteljük, szeressük egymást” – nyilatkozta Stohl, aki 82 állomásos turnéján a drogok, az alkohol, az ittas vezetés, a Golf-áramlat, a delfinekkel szembeni agresszió, az arab forradalmak hosszútávú hatásai, Dickens realista prózája, az őszi búza vetési paraméterei, valamint a különféle holdfázisok hatása a női klimaxra témákban tart átfogó felvilágosító előadásokat.

A színész, akit elmondása szerint többször meghurcoltak már, de egyáltalán nem azért csinálja ezt az egészet, hogy kegyelmet kapjon, kifejtette: most még van két hónapja jobbá tenni a világot, ezért az Életfogytig Tartó Tanulás 2011 elnevezésű turné alatt megpróbál minél több emberrel találkozni. Apró bakik azért még akadtak a szervezést illetően: a drogmegelőzést ugyanis először droggal való előzésnek olvasta, és aszerint is cselekedett – viccelődött a színész.

Stohl arra is kitért, hogy balesete óta egyáltalán nem nyúlt kábítószerhez, legalábbis olyanhoz nem, amit ki lehet mutatni. „Hrrrggkfkkzsböööeee” – zárta mondandóját, majd elbiciklizett a rózsaszín delfinekkel a Nagy Csillámpóni irányába.

9 KOMMENT

  1. Ha én lennék a bíró, biztosan nem venném be ezt a bűnbánó maszlagot. Mert ugye azt tudjuk, hogy nincs ingyen ebéd, a számlát előbb vagy utóbb, de ki kell fizetni!!
    Ha nem hasal meg a fiú, még a mai napig is keményen szörpölne, gyepelne, nyomná a spurit, rántaná a csíkot.
    A kaja nem 100-as odabent, de hozzá lehet szokni ahhoz tarhonyához!

  2. @huzzadneki shakespeare: Egyetértek Veled. Úgy gondolom, a bíró sem veszi be mindezt. Nem véletlen, hogy az elsőfokú ítélet kihirdetéséig eszébe sem jutott semmi ilyesféle nyilvános vezeklés. Feltételezem, akkor villant be stohlnak, hogy lehet, hogy mégiscsak börtönbe kell mennie? Aztán az ügyvédje tanácsára…… és így tovább.
    Tételezzük fel, hogy a bíró nem hülye….

  3. @huzzadneki shakespeare:
    @mesterhazym:

    “A bíró biztos nem veszi be ezt…”

    Hogy mit veszek be és mit nem, azt majd eldöntöm… Eldöntik… -Tyük… -Ti. Nem Ti, majd eldönTI a Nagy Ő. Ő is tudja, hogy Stohl Andráson és Császár Elődön túl, politikusok és egyéb gazemberek is bevesznek olykor ezt-azt.

    Egyébiránt, szabadjon megjegyeznem, hogy ezért vagyok én az igazi bíró, mert én bármilyen maszlagot be bírok venni. Csattanósat, indiánt, indiait, kolumbiait, politikait. És beadni is.

  4. Nem értem, hogy a börtön helyett miért nem veszik inkább el a jogsiját hosszabb időre. Mondjuk 20-25 évre. Utána természetesen újra le kellene tenni a vizsgát. Egyszerűbb és hasznosabb lenne. Ha pedig a 20 év alatt meglátja valaki a volán mögött, akkor mehet ülni. Szinte kizárt, hogy visszaessen.
    A valós ítélettel nem fognak sokat elérni. két és fél év börtön, majd másik kettő és fél év után már jogsi lehet a kezében. Ő a börtöntől retteg, mások, meg lehet a jogsijától. Hülye törvényeink vannak.