Deutsch Tamás a nagy meleggel dacolva, zegzugus lakása pincéjében már napok óta készíti kedvenc zenekarának, a Venga Boys-nak a girlandokat. A világhírű zenekar július 14-én ad koncertet Budapesten.

 

Imádtam őket! Akkor állam- és nyelvvizsgáztam, és lettem sportminiszter, amikor a „We are going to eat pizza’” slágerük ment. Arra lambadáztam a MOB alelnökeként Alsóörsön a Dexionban a Palival. Imádtam azokat az éveket! Biztosan ott leszek a Rio-ban szombaton” – mondta a FIDESZ Európai Parlamenti képviselője.

Meg nem erősített hírek szerint Deutsch ragaszkodása az együtteshez egy korábbi eset kapcsán alakult ki, amikor a MOB elnöke , Schmitt Pál két kesergő cigány kíséretében a „Boom, boom, boom, boom, I want you in my room” – című nótát énekelte neki az Astoria Hotel bárjában.

Ezt követően Deutsch miniszterként többször a Venga Airways-szel akart a nemzetközi diplomáciai találkozókra repülni, amit a MALÉV pilótái közül sokan nem értettek. A girlandok szövegeiről csak találgatások láttak napvilágot, de sokak szerint a „Words don’t come easy”; „In Brüsszel I want you in my room” és a „Szóljon hangosan az ének" feliratokra lehet számítani.

2 KOMMENT

  1. Emlékszem az első Orbánc kormány idején volt egy sport miniszter.aki a Riporter kérdéseire csak vállrángatással válaszolt.Ahhoz képest a pénzért vett diplomával mostanra rendesen kinyílt a pofája.Egy igazi jellemtelen,ferde gerincű bájgúnár.