A munkanélküliek száma és az államadósság után a Fidesz-KDNP a hőmérséklet csökkentését tűzte zászlójára. Az első eredmények már kézzelfoghatóak.

„Izzadás, fölösleges folyadékpótlás egészségtelen italokkal, szabadság dömping, hőgutától sújtott lakosok a kórházakban. Erre jó csak a magas középhőmérséklet.” – emelte ki Szijjártó Péter, az Amundsen-program hivatalos sajtótájékoztatóján. A Kormány az OMSZ és az MTA átszervezett szakértői segítségével látott hozzá a probléma megoldásához és már most remek eredményeket értek el. „Egyelőre csak viharos időjárással és esőkkel tudjuk elérni a kívánt alacsony nyári hőmérsékleti értékeket, de dolgozunk alternatív megoldásokon is.” – hangsúlyozta Reisz András.

A program célja a nyári fesztiválok kulturált keretek közé szorítása is, hogy a szórakozni vágyók sátrakban tegyék, amit szeretnének. Eddig rovásírásos meteorológiai ballonokkal, Medárd-napi sámánrítusokkal és a szomszédos országokkal való kétoldalú időjárás-csere egyezményekkel próbálkoztak a szakértők, de felmerült az is, hogy kormányrendeletben a svájci frank árfolyamához kötnék a havi középhőmérsékletet, és amennyiben efelé, vagy ez alá kerül, a Nemzeti Időjárás-befolyásoló Alap erdőtüzekkel vagy a hűvöskészletek felszabadításával válaszolna.

Az időjárás befolyásolásában Kínától is várunk segítséget, akik konténerekben hoznák szükség esetén a meleget vagy a hideget, esetleg elsivatagosítanának erdős területeket.

14 KOMMENT

  1. A kotmányt ismét módosítani kell?
    És hány százalékos adót kell majd fizetni?
    És Daniel Cohn-Bendit kokit, és sallert fog termelni az alacsonyabb hőmérséklet miatt?

  2. Őket kellene mínusz 110 fokra lehűteni. (lásd: Terminátor 2)
    Aztán jönne egy koki Brüsszelből, és úgy néznének ki, mint annak idején a faternak a Zsiguli szélvédője, amikor szétrobbant egy kavicstól.