A volt titokminiszter meglepő módon szólalt fel az UD Zrt.-vel összefüggésben megvádolt politikusok büntetőperének tárgyalásán Budapesten.

"Amikor Szilvásy úr rázendített minitrombitáján a Kék rapszódiára, nekem könnybe lábadt a szemem" – meséli még mindig elérzékenyülten dr. Polyák Elemér, Pesti Központi Kerületi Bíróság két danos bírója.

Egyébként nem ez az első eset, hogy az előző kormány megvádolt tisztségviselői zenei mutatványukkal bírták jobb belátásra a bíróságot: tegnap Laborc Sándort, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori főigazgatóját engedték szabadon, miután az a meghallgatásán dorombon játszotta el a Valkűrök lovaglását.

8 KOMMENT

  1. A volt titokminiszter hatalmának utolsó morzsájával titkosítlanította Lázár János márciusi kijelentésének második részét. Lázár János ugyanis még márciusban kifejtette, hogy “Akinek nincs semmije, az annyit is ér”. Értesülésünk szerint ehhez hozzáfűzte, hogy “Akinek csak Magyarországra futja, az meg is érdemli”, majd Baliba utazott, de előtte az ujlysaggironok tudomására hozta, hogy amelyikőjük ezt a második mondatát beidézi, az megnézheti magát. Az ujlysaggironok egy ideig törtőztették magukat saját maguk nézegetésétől, de a rádiónál és televíziónál folyó nagyarányú elbocsátások hatására mostanában már nemcsak magukat, hanem egymást is megnézik, s így az utóbbi időben sokat javult az öltözködésük.