Előrukkolt a Google új keresőjével, ami a jövőben is keres. A dátum megadása után a program megjeleníti a jövőre vonatkozó találatokat is.

 

Egyelőre csak a program béta verziója került forgalomba, amelyben megjelennek ugyan a jövőbeli találatok, ám azok tévesek. Sok felhasználó szerint veszélyes a jövőben kutatni, ám a Google szerint jövedelmező, mivel a jövőt kevesen ismerik, így egy olyan piacra léphetnek be, amelyen egyelőre kevés a szereplő. Az EZO TV kommünikében reagált a bejelentésre, amelyben István, a transzvesztita tisztánlátó aggodalmának adott hangot, hogy az iparágban ez jelentős bevételkiesést okozhat.

Ezt igazolja a Google Future első heti statisztikája is, ami szerint a keresések 90%-a az egészség, pénz és szerelmi kapcsolatok témakörben érkezett. Ennek alapján fontolgatják, hogy a keresőt csak egy 06-90-es számra való betárcsázással lehessen elérni, percenként 300 forint + ÁFA áron.

17 KOMMENT

  1. A Google Future szerint a NATO külügyminiszterek holnapi titkos tanácskozásáról kiszivárgott hírek szerint a NATO a jövőben nem aprózza el az emberi és kisebbségi jogok védelmét a világ különböző pontjain. Az új korszak nyitányaként selyemzsinórt küld Kadhaffinak, amelyet az érintettnek az OFFI által arabra fordított használati utasítás szerint le kell nyelnie. Ezt követően felszólítja az összes nem-NATO – tehát demokratikusnak nem tekinthető – ország minden vezetőjét, hogy haladéktalanul mondjon le és adja át a hatalmat a Sarkozy úr által összeállított listán szereplő személyeknek. Az e felszólításnak nem engedelmeskedő államfők és politikusok ellen a tervek szerint bevetik Franciaország titkos fegyverét, a néger takarítónő dandárt, amelynek első próbabevetésére bő egy hónapja került sor New Yorkban.

  2. A Google Future szerint a holnap szabadlábra helyezett Laborc Sándort holnapután ismét rablábra helyezték és ezt követően páros-páratlan napokon ismételték a folyamatot. Egyidejűleg váltott naponként vádat emeltek és süllyesztettek Laborc Sándor ellen. Ezt mindaddig folytatták, míg a magyar ulysaggirók és ujlysaggolvasók 2012-re az unalomtól ki nem pusztultak. Az eljárás a nem demokratikus országok ellen folytatott titkos francia hadviselés kísérleti fázisát képviselte. 2013-ban az eljárást sikerrel alkalmazták élesben a világ Franciaországon kívüli részének elnéptelenítésére. 2014-ben azonban abba félbe kellett szakítani alkalmazását, mert Franciországban az odamenekült kínai és indiai lakosság éhínséget és túlzsúfoltságot okozott.

  3. A cikk nem említi, hogy eredetileg ez sem a Google saját fejlesztése, hanem most is egy kisebb innovatív cég, nevezetesen a Kormányzati Jósda Kft. felvásárlásával jutottak az ígéretes technológiához.
    Szilvásy Péter, a cég vezetője ugyanakkor nem kívánt beszélni a cégfelvásárlás részleteiről.

  4. Man nincs Hömpöly, az Ajrópai Tanácstalanság elnöke, 2012-ben felszólította a szlovák cigányságot, hogy ha már a szlovák kormány bagzik támogatni a görögöket, legalább ők támogassák a mindössze 2400 eurós havi nyugdíjon tengődő görög nyugdíjasokat, mert különben öngyilkosok lesznek. A szlovák cigányok egyhangúlag kijelentették, hogy támogatják az ötletet, és egyben úgy döntöttek, áttelepülnek az Acropolisra, mert az ott összekoldult pénzből ki tudják fizetni a megígért támogatást.