Három órás műtéttel távolítottak el internetsebészek egy Schmitt Pálra irányuló kommentet egy vanuatui szerverről.

Eddig csak országunk határain belül tudtunk hatékonyan eljárni, de most már nincs előttünk akadály, hogy kivágjuk a nemzet testét borító gennyes fekélyeket, sipolyokat és tályogokat akár egzotikus országok informatikai szövetéből is.” – mondta el az orvoscsoport vezére, Szijjártó Péter Pál Péter, Szijjártó Péter és Schmitt Pál közös rokona, informatikai szakértő, korábban (szombat délelőtt még) esztétika szakos hallgató.

Az online média munkatársai már dolgoznak azon, hogy valamennyi kommentben a megjelenő Schmitt Pál karakterkombináció esetén az automatikusan satírozódjon ki, esetleg a komment semmisítse meg önmagát. A javaslatot eddig egyedül Vásárhelyi Mária és Dévényi Tibor üdvözölte, telexen.

6 KOMMENT

  1. A dróton rángatható bólogató palimadarak így járnak,állandó céltábla marad.Már régen lekellet volna mondania .Hiszen már nincs Köztársaság, az iskolai hiányait pedig palota nélkül is bepótolhatja.

  2. “A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében…”
    Már itt is kint ez a hülyeség? Minket nem érdekel, akit meg igen (cenzúrabizottság), az remélem, hogy nem az itteni linkből akarja megismerni azt a jogszabályt, ami alapján eljárhat.