Politikai felhangjai miatt törlik a narancssárga riasztást, helyette a "mind meghalunk" jelzés kerül az időjárás-jelentésekbe. Exkluzív összeállításunk az összes változásról.

2011. július 1-jétől életbe lép az új médiaszabályozás, aminek végrehatjtására felkészült a Magyar Televízió is Rákay Philip intendáns és nézettségmérő vezetésével. A változások a hírműsorok teljes spektrumát érintik, és a céljuk a kiegyensúlyozott tájékoztatás megteremtése.

Ennek megfelelően az MSZP-s politikusok ezentúl csak kikockázott arccal, vagy bilincsben jelenhetnek meg a képernyőn, a nyilatkozatok alatt pedig a Cápa zenéjét játszák. Az elenzék többi pártjának is nagyobb teret engednek az új rendszerben, annyi megkötéssel, hogy az LMP-seknek nyuszifület fotosoppolnak a fejükre és makogással szinkronizálják nyilatkozataikat, a Jobbikból pedig csak a cigány származásúakat szólaltatják meg. A Fidesz és a KDNP ezentúl az ellenzékkel megegyező hosszban szerepelhet csak a híradásokban, ám az ő esetükben 1 percet 420 másodpercben határozott meg az intendáns. A KDNP-s megjelenéseket színesítendő vasárnaponként a déli Híradó után keresztre feszítik Semjén Zsoltot.

A sporthírekben is változások várhatók. A tervek szerint ezentúl mindig a magyarok győznek, Overdose pedig soha nem lehet másodiknál rosszabb.

Az időjárás-jelentésekből száműzik a "narancssárga riasztás" elnevezést annak negatív politikai felhangjai miatt, helyette a "mind meghalunk", "sokan meghalnak" és "lesznek, akik életben maradnak, de főleg nem", valamint a "vörös riasztás, komcsiveszély" elnevezéseket használják. Újításként a jó időre vonatkozó riasztásokat is bevezetnek, mint például "nemzeti konzultációra alkalmas idő várható", "kiránduló és alkotmányozó nap lesz a mai", Aigner Szilárd pedig "2/3-ad részt derűs napot" fog kívánni.

50 KOMMENT

  1. Na akkor most ezentúl a kommentekért az oldal működtetője lesz felelős.
    A kommentelők pedig a posztokért – amiket az oldal üzemeltetője ír – felelnek? Mert ugye valamit valamiért…
    Basszus, tényleg mind meg fogunk halni!

  2. Dejó. Én meg azt hallottam, hogy a magyar állami hitelpapirok és a kinai Jüan cseréje olyan sokba került volna, hogy a felek megegyeztek abban, hogy a kinaiak megkapják a magyar hitelpapir nyomólemezeit , mi meg a kinai jüan nyomólemezeit és mindenki a saját hazájában nyomtat belőle annyit, amennyi járna. Ezzel a módszerrel a több milliárdba kerülő értékpapir és pénz szállitását lehet megspórolni. Természetesen a tervezet ellen tiltakoznak a kamionosok és a biztonsági cégek.

  3. Cseppet sem vicces. Erről nem a poszt írója tehet, hiszen Ő a való világot írta meg. Várom, mikor indul újra a Szabad Európa Rádió, a szabad Magyarország hangja.

  4. nekem nem elég, hogy mindig a magyarok győznek, még jobban örülnék, hogy ha emellett még mindig a románok vagy a szlovákok veszítenének.
    Mondjuk a Brazília-Franciaország mérkőzésen a magyarok 3:0-ra verték a románokat, vagy ilyenek.

  5. “sporthírekben is változások várhatók… ezentúl mindig a magyarok győznek”

    nagyon jo:)))

    a narancsriasztás engem is régóta irritál. politikai állásfoglalás.. vihar=fides

  6. Ja kérem az élet nem egy habos torta.Mondta egykoron Virág elvtárs.A Magyar narancs termesztés már akkor sem sikerült.Helyette mindnyájan citromba harapunk.

  7. Háhá, smittpali álamfő, lebuktá, bazmeg, tuttam, bazmeg, hoty te irrod iten a cikekket, mek néhha a cakokat iss…

    “Az elenzék többi pártjának”

  8. Aszhiszed palibazmeg, nem tuggyuk, hogy ha nem te lenéll, má ra gyorskoccsi ucába lenél, ahhol Orbán Visszárjonovicsnak élő viccgyűlyteménnye vann, mer oda gyűti a rólla szolló vicekket mek azokk terjesztőjejit iss?

  9. nem tudom, hogy a hírcsárda szerkesztői kapnak-e fizetést, de ennyi vidám perc okozásáért kijárna valami köztárs… ööövalamijó felsővezetői kompenzációscsomag,
    szerintem ha a sztendaposok kaphatnak (akik közül kb 2-3 aki tényleg nagyon vicces) akkor ti/önök/maguk/árulóék/forradalmárék/provokátorék/besúgóék/hősék/bohócék is namindegy

  10. Jót röhögtem, de azt kell mondjam hogy.. gondolkozzatok, 8 évig ilyen oldalakat nem láttam és mikor végre még európai unió is elismerte a munkájukat, ti kedves oldalkészítői elkezdtek gúnyolódni rajtuk. Ez szánalmas kérem. Mármint lehetne szarabb is, 2/3 -ados többségben én is benne vagyok, mert nem volt jobb 😛 szóval ez se a legjobb csak amolyan kielégítő egyperces öröm, de nyugalom ha majd én leszek a világ ura, majd jobb lesz a világ 😛