A múlt heti tűzkerék után számos levelet kaptunk, ám többségük annyira viaszos volt, hogy nem tudtuk azokat kibontani. Ezen a héten a bodobácsozás rejtelmeibe vezetjük be a testiségben változatosságot kereső olvasóinkat.

A bodobácsozásnál a férfi és a nő 4, vagy akár 120 méter távolságból kezdenek egymás irányába, bokafogással hátrafelé sasszézni. A szerelmesek az aktus megkezdése előtt üvegezéssel, vagy százlábú-lábtépkedős szeret-nemszerettel  döntik el, hogy melyikük ánuszába kerül a mélyhűtött cserkészkolbász, amire partnerük a találkozás pillanatában „Hej te suszterbogár, az anyád szentségit, de megraknálak” – kiáltással dokkol rá.

A hátsó kapcsolat létrejöttét követően beszélhetünk a tényleges bodobácsozásról. A pár ezt követően, egymáshoz tapadva elkezdhet sétálgatni kocsi beállók környékén, játszótereken, vagy akár gesztenyefák tövében.

Érdemes fekete pöttyökkel díszített piros kartonlapokat ragasztani a hátunkra, hogy igazán hitelesnek tűnjünk. Sokan még egy Csepel Tacskó kerékpár feketére festett kormányát is a fejükhöz szigetelőszalagozzák a teljesség kedvéért.

A bodobácsozóknak nagyon kell figyelniük a rájuk leselkedő veszélyekre. Ilyenek a tudatlan bölcsisek, akik szívesen préselik az összetapadt suszterbogár párt egy túlérett, meleg ringló közepébe. Nem is beszélve a meleg nyári napokon nagyítóval járkáló szadista 11 éves kamasz fiúkról, vagy a telhetetlen gyomrú szajkókról.

Az igazi ínyencek a hármas, nagyon különleges esetben a négyes bodobácsozással is próbálkozhatnak, amihez T gyertya-, vagy kereszt kerékkulcs használata ajánlott.

8 KOMMENT

  1. 1. Azért voltak viaszosak a levelek, mert valószínű, hogy a témára való tekintettel csak gyertyafénynél tudták írni.
    2.A cikkben szereplő állatkák igazi neve VERŐköltő bodobács.
    3.A bodobácsozás folyamatának és veszélyeinek leírása nagyon plasztikus.
    4.Az „ánuszába kerül a mélyhűtött cserkészkolbász,”-t megpróbáltam a nejemmel, de ekkor nem a cikkben leírtak hangzottak el, pláne nem sétálgattunk közben „kocsi beállók környékén, játszótereken, vagy akár gesztenyefák tövében”.

  2. Úgy látszik, tanultunk a természettől. Úgy kábé harminc-nyolcvan évet sprinteltünk visszafelé kielégülésre vágyva, míg végül fennakadtunk egy jeges cserkész- (vagy ha tetszik: úttörő-) kolbászon. És valahogy annyira nem élvezzük, mint amennyire vártuk…