A KDNP-elnöke szerint mivel teljesen ismeretlen Kínában a magyar állam teremtéstörténete, ezért kötelességünk szövetségesként megismertetni őket közös múltunk legfontosabb epizódjával.

A kulturális misszió keretében a kereszténydemokrata politikus körbejárja az ázsiai országot egy teherautóval, aminek a platójáról időnként részleteket olvas fel egy megafonba (helyi kínai nyelvjárásban) Szent István intelmeiből. Több városban pedig előadásokat fog tartani, "A kínai kisebbség helyzete az államalapítás korabeli Magyarországon" címmel.

A program részeként első királyunk koronájának egy-egy hiteles másolata fog állni a következő 12 hónapban minden kínai tartományi központban, az ott felépülő Szent Imre herceg népfőiskolák (és másolataik) előterében. Cserébe pedig – első körben -, a közelgő olimpia kapcsán kapunk két kamionnyi "Londno 2012" feliratú gumilabdát.

48 KOMMENT

  1. Aztán majd nekünk kell felmondani a kínai történelem összes nagyságát. Előbb időrendben, aztán betűrend szerint…

    Vagy úgy gondolja Semjén, hogy az átlagember kulturáltsága az egész világon attól függ, hogy mennyit tud a magyar történelemből?

  2. Látom az összes mocsokblogon akad pár gyengeelméjü, akinek túl sok az ideje. Ideje volt már ennek a közmunkának. Remélem mennek követ törni, vagy alagutat ásni.

  3. @Bathory: főleg te, aki egész nap kommentezel, blogozol és baszod az időd a liberó indexen. Legjobb példa erre a szűk fél év alatt idefosott 1200x hozzászólásod. Neved alapján valami meg nem értett vidéki bőcsész lehetsz 🙂

  4. @Bathory: Majd Zsótti jól megnézi nekünk a nagy falat, és ha hazajön, a közmunkából egy este alatt felépítjük. A románok meg majd néznek másnap reggel amikor nem tudnak többet bejutni Erdélybe, a szlovákok meg hogy nem jutnak többet ki Magyarországról.

  5. Az LMP Baranya megyei szervezetének kezdeményezésére csütörtökön 17:00 órakor a helyszínen lakossági fórum lesz a Magasház lebontására, és a Pécsi Közigazgatási Szolgáltató Központ kialakítására irányuló beruházás kapcsán. Mivel a beruházásról szándéknyilatkozat igen, végleges döntés ugyanakkor még nem született, a fórum célja elsősorban a kérdésfelvetés lehetőségének megteremtésre, és egy konstruktív, elsősorban szakmai, mint politikai vita lefolytatása. A pécsi Közgyűlésben helyet foglaló pártok képviselői az érdeklődők számára ismertetik a beruházással kapcsolatos álláspontjukat, és válaszolnak a részt vevők kérdéseire.

    Pl.
    Miért készül a fideszes városvezetés a várost hosszú távon eladósító beruházásba?
    Miért kell lebontani a Magasházat és két újabb toronyházat építeni a helyére?
    Miért kell egy közigazgatási központot a belváros szélére, nehezen megközelíthető helyre építeni?
    Miért kerül 1 milliárd forintba a Magasház lebontása?
    Mennyi ideig tartana a bontás és az építkezés? Mekkora forgalmat okozna az összes városi hivatal egy helyre való telepítése, mi lesz így a környékbeliek nyugalmával?
    Ott lesznek a pártok és a polgármester.

  6. @Bathory:
    Te nem közmunkára fogsz menni. Rabszolgának.
    És az utódaid is.
    Kicsit megkésve, de mégis eljön a sárga veszedelem.
    A harmada már évekkel ezelőtt megérkezett.
    A másik harmada már 1-2 évszázada, ugyan abból az irányból
    Már teljes is a 2/3 …..

  7. Most meg mi bajotok van, épp most cseteltem le egy üzletet egy kínai céggel, perfekt angolul tudnak, légipostával együtt is ötödáron van a cucc az itthoninál, ipari holmiról van szó, nem gagyi, és a vicc, hogy amit itt kapni az is OTT KÉSZÜL.
    Vidám volt a poszt, de érdemes felfigyelni, hogy a kőgagyi idők szépen múlnak, lehet hogy gumilabdában még vercsasziban van szótévesztés, de amúgy éppen nyomják lefeleé a világot, nem mintha odalennék értük.

  8. @Bathory: Az a lényeg, hogy Te nem vagy gyengeelméjű. Te egy éleseszű fülkeforradalmár vagy. Állásod még van? Majd, ha nem lesz Te is mehetsz követ törni Orbán család kő, és perlitbányáiba közmunkára.

  9. @IGe: Hú, ezért mit fogsz kapni!

    Nekem egyébként az tetszik, amikor a vérmagyarok egyszerre szentistvánoznak és turuloznak, mert szentistvánoznak és fújidegeneznek.

    Nem mintha István lett volna, aki a turulos ősmagyarokat véresen szétverte német (vagyis az még akkor nem volt, bajor) segítséggel.

    De ezt nem lehet belátni, mert akkor hogy repülne a turul a szent korona fölé?

  10. Az országban a legjobb foglalkozása a miniszterelnök helyettesének van. Nincs más dolga, mint reggelente felkelni, és megkérdezni: “Hogy van a miniszterelnök?”

  11. @diktatorikus kleptokrácia: Az Árpád Rendjének Jogalapja Tradicionális Egyház ezen turáni átok, amelyet véreskezű I. István hozott a magyarságra feloldása miatt született újjá. Egy legalább 5-6 ezer éves múlttal rendelkező vallás, magyar vallás újra élesztése. Ötletadója, alapítója és vezetőségi tagja vagyok.

  12. @version: Pontosan. Egy önimádó, hatalomvágyó, hazaáruló diktátor volt. A keresztény “felszabadítás” 1011 évvel kezdődően a napjainkig, kb olyan volt mint a tatár, török, habsburg, német és ruszki felszabadítás.

  13. @huzzadneki shakespeare: :))))))))))

    Szerintem találna olyan tágabb -és feltételezhetően mélyen keresztény- jogértelmezést, miszerint a magyarországi 2/3-os parlamenti győzelmük feljogosítja őt egy ázsiai védett állat kilövésére is.
    Továbbá, végre sikerélménye lehetne a sok-sok elvétett, k. gyorsan és cikk-cakkban futó őz után.